Vlaad13: ↑
25.10.2025 18:18
oh_boy: ↑
25.10.2025 17:02
Тут не задроти, а фанатики конкретного табору

Котрі не тримали навіть в руках карти, але роздувають ефемерні проблеми та недолугі зауваження, які, до речі, були сформовані кимось до нього або під впливом різних дуже "авторитетних" джерел, шизою тощо.
амудешники до сих пір лають 12 пін роз'єм на основі новин що колись в когось при незрозуміло яких умовах він згорів (найчастіше це був кастомний кабель куплений у дяді Васі в місцевому ларьу)
але це точно не точно

але звісно винуваті кляті корпортати з Нвідії та особисто пан Хуанг
те що ФСР гівно а ДЛСС норм теж винувата тільки клята Нвідія
це якщо коротко про пости місцевих червоних сектантів
Ну мені все-одно було амд чи нвідія обирати, що зробленно краще і має менше проблем зараз, і не треба переплачувати х2 то і беру зазвичай.
Просто на зараз на жаль амд не хочу брати якраз через фігову підримку фср4 та проблеми с драйверами-обс-стрімингом. Хочу перейти на нвідія на своєму ПК, бо вже тестив на інших, і впринципі с кастомними сетапами (налаштування, стріминг, андервольтинг зберігання налаштувань) нвідія працює краще, амд останім часом що на 7800хt що на 6600хt збиває усі налашутвання кожен раз, вже задовбався перевстановляювати дрова кожен раз якщо чесно) Але і переплачувати за те-ж саме у вигляді нвідія не хочетья, і зараз гуглиш, а у нвідія майже те саме, що з дровами, що з температурами (привіт 89-90 на 9070хt) от куда ядер мені потрібно більше популярніть (може трохи аі) щоб потім продати відеокарту нормально можно було за 60-70% від ціни через роки 2, бо амд дропають ціни швидше) Та грейдитись адекватно кожні 2 роки).
І от 9070хт дешевша, але проблем також достаньо, чекати на дрова кожен раз для фіксів я вже звик але все-одно в лом, зазвичай + не люблю фср ну от ніяк (длсс також але на кваді чи 4к кволіті нууууу можно перетерпіти іноді). Але якщо у нвідія зараз такі-ж приколи то ну її нафіг)