Колись гра мені дуже подобалась, але потім я дійшов до "бібліотеки"
Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано Halo: Campaign Evolved — ремейк класичного шутера Xbox
-
Grava
Member
Пропоную обговорити Анонсовано Halo: Campaign Evolved — ремейк класичного шутера Xbox
Цікаво, з нею щось зроблять? 
-
Mozdev
Member
То ви мабуть спитали як пройти до бібліотеки? І вам не вірний маршрут, та ще й не в ту бібліотеку вказалиGrava: ↑ 25.10.2025 10:50 Пропоную обговорити Анонсовано Halo: Campaign Evolved — ремейк класичного шутера Xbox
Колись гра мені дуже подобалась, але потім я дійшов до "бібліотеки"Цікаво, з нею щось зроблять?
![]()
А так гра була не погана, ремейк якщо гарно зроблять буде найс, але судячи з того як зараз на тяп-ляп роблять ремейки мені сумно.
Востаннє редагувалось 25.10.2025 11:24 користувачем Mozdev, всього редагувалось 2 разів.
-
Dremjke
Member
Аналогічно. Така прям еталонна духота починається, якимось дивом змусив себе це до кінця пройти.Grava: ↑ 25.10.2025 10:50Колись гра мені дуже подобалась, але потім я дійшов до "бібліотеки"
-
Georgin
Member
Так, щось я не дуже зрозумів. Це фактично ремейк ремейка?
Grava
Dremjke
"Бібліотека" - це там де ти 100500 годин скачеш за яскравою сферою і відбиваєшься від тонн зомбаків рою?
Якщо так, то я теж з натугою пройшов - дуже не люблю такі от геймплейні моменти. Думаєш - ну все, останні ворота, а потім щє одні і щє одні...
Взагалі з серії пройшов перші три частини і десь півчетвертої
Закинув на моменті, де у якомусь здоровезному приміщенні мене автосейвом засейвило у момент підриву мого літачка
і перепроходити цей довжелезний рівень заново сил вже не було.
Grava
Dremjke
"Бібліотека" - це там де ти 100500 годин скачеш за яскравою сферою і відбиваєшься від тонн зомбаків рою?
Якщо так, то я теж з натугою пройшов - дуже не люблю такі от геймплейні моменти. Думаєш - ну все, останні ворота, а потім щє одні і щє одні...
Взагалі з серії пройшов перші три частини і десь півчетвертої
-
leif
Member
оце тут зборіще олдів сидить на форумі
грав у цю гру десь році так в 2003му, спогади залишились непогані в цілому. що ж, подивимось, що вийде з сабжем
грав у цю гру десь році так в 2003му, спогади залишились непогані в цілому. що ж, подивимось, що вийде з сабжем
-
tornadox
Member
Буквально рік назад проходив всі Halo з Master Chief Edition. Ще залишилася не пройдена Infinite.
На мою думку ремастер CE достатній.
Цікаво хто це купить при наявності ремастера.
Крім того сучасні шутери сильно відрізняються від духоти а шутерах 2000-х.
-
Васильович
Member
Посмію уточнити - в кращу ж сторону, так?)tornadox: ↑ 25.10.2025 12:05Крім того сучасні шутери сильно відрізняються від духоти а шутерах 2000-х.
-
Tesseract
Member
Графіка якась дуже мультяшна. Таке враження наче дивишся ролик Lego Star Wars з іншими скінами.
-
OldGoodGames
Member
цікаво чи буде тут живий мультиплеєр?
-
Lekrs
Member
Чомусь всі ігри Хало здаються прісними
-
tornadox
Member
я грав в хронологічному порядку, починаючи з Reach - це можна назвати сучасним шутером. А от наступні частини 1, 2, 3 - це вже застарілі. І що мені не сподобалося, це армії мобів, проти яких головний герой. Особливо The Flood. Останні рівні були настільки душні що хотілося просто видалити гру. Це моя думка.Васильович: ↑ 25.10.2025 12:34Посмію уточнити - в кращу ж сторону, так?)
Відправлено через 4 хвилини 21 секунду:
бігом треба написати коментар!OldGoodGames: ↑ 25.10.2025 14:01цікаво чи буде тут живий мультиплеєр?
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:Також згадуються три нові сюжетні місії, а ось багатокористувацький режим відсутній.
Panasi
CD Project Red теж переходять на UE5
майбутнє ігрової індустрії з кожним роком все туманніше виглядає
-
Martix
Member
В геймплейном ролике какой-то лагодром
. Походу оптимизации, как сейчас это модно, не завезут 
-
Dremjke
Member
Сері Halo набагато веселіше грається в кооперативі. Одному дійсно душно.tornadox: ↑ 25.10.2025 15:18Останні рівні були настільки душні що хотілося просто видалити гру. Це моя думка.
-
Tetronga
Member
Ремейк ремейку гри епохи динозаврів 
-
Scoffer
Member
Я давно казав що так і станеться. Причин дві:Panasi: ↑ 25.10.2025 14:00Таке враження, що теперь абсолютнi всi будуть використовувати UE5.
- робити своє двигло якщо є стороннє з прийнятної якості і умов ліцензіювання це зайві витрати
- анріал це стандарт де-факто в індустрії і вільні розробники з ринку за замовчуванням вміють працювати з ним, а на власний треба навчати, що знову ж таки час і гроші
-
Kassatka
Member
Ну хоча б якийсь плюс, незважаючи на те, що це шутер.а ось багатокористувацький режим відсутній
-
Vi
Member
Там достойные внимания вторая, третья (несмотря на устаревшую на сегодня графику) и апогей серии - РичGeorgin: ↑ 25.10.2025 11:50 Так, щось я не дуже зрозумів. Це фактично ремейк ремейка?
Grava
Dremjke
Взагалі з серії пройшов перші три частини і десь півчетвертоїЗакинув на моменті, де у якомусь здоровезному приміщенні мене автосейвом засейвило у момент підриву мого літачка
Первая ценна разве что тем, что она была первой и возникает чувство ностальгии, хотя сама по себе, конечно полный мусор как раз из-за знаменитого бектрекинга в самой безыдейной и душной локации библиотеки.
Можно ещё для разнообразия глянуть ODST (ODLC, как её прозвали на момент выхода) - всё, что будет начиная с четвёртой части, уже вообще не то, не от тех и не про то.
Хоть в технической части, даже не верилось в своё время, что на Х360 в принципе возможно было отрендерить такую графику, как в четвёрке.
-
Dremjke
Member
Серія Halo орієнтована як раз на мультиплеєр, хоча сюжетні кампанії достойні уваги, окрім першої та Infinite. В коопі проходити значно цікавіше.Kassatka: ↑ 25.10.2025 19:39Ну хоча б якийсь плюс, незважаючи на те, що це шутер.
-
Vi
Member
При том, что в графической части не сильно то и отличаться будет в силу стилистики (разве что кроме пляжа), тогда как требования возрастут неадекватно - 100%tornadox: ↑ 25.10.2025 12:05 Буквально рік назад проходив всі Halo з Master Chief Edition. Ще залишилася не пройдена Infinite.
Да и ей не обновление графики нужно - нужна переделка структуры уровней, вырезание душных моментов и добавление каких-то новых вместо них (собственно, библиотекой разработчики компенсировали в своё время отсутствие времени на разработку игры - искусственно растянули, чем сделали только хуже) и возможно, какие-то геймплейные нововведения, хотя она и без того нормально играется.