Сидел никого не трогал - призвали. Уже и не подождешь спокойноDraqoon: ↑ 24.10.2025 11:45Найгірше це ждун на оптоволокніMqM: ↑ 24.10.2025 04:34
Якась цілковита паранойя![]()
Дрони про вас точно не знають, і особисто за вами полюють *намагаюся заспокоїти*
Новини
Останні статті і огляди
ШІ-помічник Copilot у Windows 11 таємно спостерігає за користувачами під час ігор
-
nutman
Member
-
Draqoon
Member
Кого почекаєш?
-
tornadox
Member
Linux класно, в мене лінукс є встановлений, а також стім дек, але якщо хочеш в онлайн побавитися, то лінукс в мінус. Античіти на лінуксі обходяться дуже легко, а компаніям не цікаво вкладати гроші в розробку якісних античитів на лінукс чи серверних як от в іграх Бліззард. Тому простіше заблокувати все що не схоже на вінду.SergiusTheBest: ↑ 24.10.2025 14:31P.S. Переходьте на Linux.
-
Аціо
Member
Тобто шансів зовсім немає, сумна новина у такому разі.
-
nutman
Member
не понял
-
Gold_Star
Member
Для вас новина що сусіди наші давно освоюють ШІ?Аціо: ↑ 24.10.2025 20:30Тобто шансів зовсім немає, сумна новина у такому разі.
-
Аціо
Member
Для мене сумна новина що мавпі дали гранату.Gold_Star: ↑ 24.10.2025 21:40Для вас новина що сусіди наші давно освоюють ШІ?Аціо: ↑ 24.10.2025 20:30Тобто шансів зовсім немає, сумна новина у такому разі.
А те що РФ щось освоює - це не так, ну крім освоєння грошей на офшорах.
ПЗ по системі наведення та визначення їм надає Китай і Індія зараз та США, Ізраїль надавали раніше, самі вони лампочку Іліча освоїли за 300млрд. баксів, так що навіть базові патерни аналізу - на трильйонів 200 би освоювали.
-
МОНАХ
Member
► Угу,...він може аналізувати дії гравця, давати поради та надавати корисні посилання, наприклад...