Новини
Останні статті і огляди
Огляд магнітної клавіатури Wooting 80HE
-
Jaa
Member
-
Nekros
Member
З ціни поржав 179$ але 11к грн
Краще вже купити преміум keychrone з магнітними перемикачами за 210$ і ще дешевше вийде
Краще вже купити преміум keychrone з магнітними перемикачами за 210$ і ще дешевше вийде
-
StTechnik
Member
Не краще.Nekros: ↑ 24.10.2025 13:45Краще вже купити преміум keychrone з магнітними перемикачами за 210$ і ще дешевше вийде
-
feniks_tm
Member
Ти мав боротись зі злом...StTechnik: ↑ 24.10.2025 13:51Не краще.Nekros: ↑ 24.10.2025 13:45Краще вже купити преміум keychrone з магнітними перемикачами за 210$ і ще дешевше вийде
-
leif
Member
Nekros
Q3he можна з Китаю привезти за 180$, це включно з доставкою
Q3he можна з Китаю привезти за 180$, це включно з доставкою
-
StTechnik
Member
А шо тут бороться? Для подавляющего большинства клавиатура более 80$ это «да нашо воно треба»
-
leif
Member
-
feniks_tm
Member
Ну тут же саме контекст вутінга vs keychron. Звісно що для мене обидві не варті своїх грошей, але то вже геть інше питання. Віддавати 200$ за пластиковий білд на лекерах з неадекватним рівнем воблу я б у житті не став, якби мені навіть подарували ті 200$StTechnik: ↑ 24.10.2025 13:56А шо тут бороться? Для подавляющего большинства клавиатура более 80$ это «да нашо воно треба»
-
leif
Member
Вутінг непогана штука для необмежено бюджету, коли ти купуєш клаву чи модуль, окремо для неї якийсь жирний 3-rd party корпус, міняєш світчі на нормальні, робиш різноманітні моди і так далі. З точки зору ціна-можливості в форматі "пербілд з яким я нічо не збираюсь робити", то у вутінга сильно багато конкурентів які виглядають куди привабливіше для пересічного юзера
-
StTechnik
Member
feniks_tm
Ну вот справедливости ради - у Q серии магнитной Кейрона - этих недостатков нет.Віддавати 200$ за пластиковий білд на лекерах з неадекватним рівнем воблу я б у житті не став
-
leif
Member
Так а чому тоді?
?StTechnik: ↑ 24.10.2025 13:51Не краще.Nekros: ↑ 24.10.2025 13:45Краще вже купити преміум keychrone з магнітними перемикачами за 210$ і ще дешевше вийде
-
StTechnik
Member
Ну потому что не так оно однозначно - лучше/не лучше. Тут ты ж сам сказал - у Вутинга своя целевая аудитория, которой надо влезть, поменять, покастомить и т.д. Если глянуть в Ютубе - там прям есть целая армия фанатов ее.
А Кейрон - это для таких типа меня - получаешь хороший качественный продукт из коробки, да, с ограничениями в глубокой кастомизации, но со всеми плюсами магнитных бордов. А если не говорить о магнитных - то теже МАХ с хотсвапами - и кастомизируй на здоровье.
Т.е. тут немного разные ЦА. Вот я об этом.
-
leif
Member
StTechnik
Більшістт покупців вутінга це не та аудиторія, яку я описав, це дай бог щоб пару відсотків. Їхня ЦА це люди які хочуть "круту магнітну клавіатуру для гамінга" від розкрученого бренда в цій ніші (HE клавіатури), але не хочуть вникати в тему, дивитись огляди і так далі
Більшістт покупців вутінга це не та аудиторія, яку я описав, це дай бог щоб пару відсотків. Їхня ЦА це люди які хочуть "круту магнітну клавіатуру для гамінга" від розкрученого бренда в цій ніші (HE клавіатури), але не хочуть вникати в тему, дивитись огляди і так далі
-
StTechnik
Member
Но мы же в любом случае не такие?leif: ↑ 24.10.2025 14:21 StTechnik
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
leif
А кстати - опиши ЦА покупателей Кейрона?
-
feniks_tm
Member
Ледь не щодня бачу якісь нові, відкриваючи X(Twitter). Звісно далеко до механіки, але й на ринку механіка незрівняно довше.Звучання свічів не вражає, а альтернатив на ринку небагато.
Якщо хтось все ж планує пощупати вутінго-сумісні свічі, то ось коротенький список дійсно хороших варіантів (звук+стабільність) не за всі гроші світу (до 30$/90шт):
- UR Ice Ultra (недавно викатили оновлені Pink Ice V2 та "маршмелоу" (фростед пластик), обіцяють ще менший рівень воблу та "чіткіший" звук) / UR Ice Extreme (подвійна світлорозсіювальна лінза, повністю прозорі включно зі стемом) для любителів максимального RGB
- Duhuk Herz (Використовує той же молд, що і Owlab Ti, але є кращим та дешевшим на виході варіантом)
- Phylina Thunderflash/Flashning (Просто хороші по звуку свічі з чудовою стабільністю завдяки пилозахищеному варіанті стему)
- MMD C1 (Теж дуже дешеві, але при цьому звучать відмінно, більш глибоко ніж UR Ice Ultra)
- HMX Crystal (Більш привабливі по відчуттям Geon Raptor V2, не такі скрипучі і менш клакі), дуже стабільні як для звичайного стему, але поки мало де доступні для покупки.
- Outemu Red Sunset
Сюди можна ж додати Xida Studio Blue Jade (але я не впевнений, що це ті ж, що йдуть сток у Weikav K-ONE 80) та Everglide Siren (дешевий "thocky" варіант, але рівень воблу трішки гірше, ніж у вищеназваних, бажано вручну перезмащувати, заводське змащення доволі нерівномірне). Також, якщо вийде зловити дешевше 40$ рекомендую Unionwell Polar Pro+, дуже стабільний ботомаут та цікавий глибокий "poppy" звук, також рекомендую вручну перезмастити, деяка частина у мене звучала інакше та не так приємно.
-
mrigi
Member
Ті хто розробляють клави взагалі ними користуються?
Бо перше же питання це відсутність home/end там де їх очікуєш. Ну як. Щоб шо. Капець. За таке треба бити. Ногами.
Друге питання це сміття, яке буде забиваться у дебільні углиблення і щоб його виколупати треба розбирати всю клаву витрачаючи реально години.
Третє питання це заливання клави напоями. І не кажить що я один такий. І все, клава починає глючити. І знов як мінімум розбирати. А рідина попадає і в самі механізми. І це реально лихо яке нікого не турбує, всі обсмокують якесь нікчемне еРГєБе
Ну і четверте це висота клавіш на механиці така, що зручно користуватися можливо лише low profile. Але продовжують тулити висотою з табуретку.
Бо перше же питання це відсутність home/end там де їх очікуєш. Ну як. Щоб шо. Капець. За таке треба бити. Ногами.
Друге питання це сміття, яке буде забиваться у дебільні углиблення і щоб його виколупати треба розбирати всю клаву витрачаючи реально години.
Третє питання це заливання клави напоями. І не кажить що я один такий. І все, клава починає глючити. І знов як мінімум розбирати. А рідина попадає і в самі механізми. І це реально лихо яке нікого не турбує, всі обсмокують якесь нікчемне еРГєБе
Ну і четверте це висота клавіш на механиці така, що зручно користуватися можливо лише low profile. Але продовжують тулити висотою з табуретку.
-
StTechnik
Member
Ты не пробовал есть где нибудь на кухне?mrigi: ↑ 24.10.2025 14:50Друге питання це сміття, яке буде забиваться у дебільні углиблення і щоб його виколупати треба розбирати всю клаву витрачаючи реально години.
Третє питання це заливання клави напоями.
-
mrigi
Member
А ти не пробував не давати "поради" там де тебе не питають?StTechnik: ↑ 24.10.2025 14:53Ты не пробовал есть где нибудь на кухне?
-
StTechnik
Member
А где ты пораду увидел? Это простой вопрос. Ответ на него кстати косвенно решает твои претензии к клавиатурам.mrigi: ↑ 24.10.2025 14:58А ти не пробував не давати "поради" там де тебе не питають?StTechnik: ↑ 24.10.2025 14:53Ты не пробовал есть где нибудь на кухне?
Порады я бесплатно не даю.
-
Kosdnepr
Member
Ви просто не ЦА даної клавіатури, вам потрібна вологозахищена ножична мембранка. А це просто інший продукт (що не робить його поганим).mrigi: ↑ 24.10.2025 14:50Ті хто розробляють клави взагалі ними користуються?