Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Reinmar: 14.10.2025 12:56або наче і сама дешева
Обычно это скам разного рода. В 2025 гнаться за самым дешёвым на Али не стоит. Это соревнование в навыке "хитрость", где китайцы давно получили КМС.
Reinmar: 14.10.2025 12:56я хочу знайти умовний USB кабель
Если точно знаете что искать (есть конкретная единица), то весьма неплохо работает поиск по картинке (в поисковом поле отдельная кнопка).
z_mashine
Member

Повідомлення

прошу подскажите. посылку с нп можно самому задекларировать на https://cabinet.customs.gov.ua/ или только отправлять им документы? спасибо.
tablestikus
Member

Повідомлення

z_mashine: 15.10.2025 13:27 прошу подскажите. посылку с нп можно самому задекларировать на https://cabinet.customs.gov.ua/ или только отправлять им документы? спасибо.
чекай повідомлення від нової пошти - там буде варіант - відповідаш на лист з доками або сам декларуєш і наче потім їм доки що розмитнено шлеш
z_mashine
Member

Повідомлення

tablestikus: 15.10.2025 13:45 чекай повідомлення від нової пошти
уже пришло.
tablestikus: 15.10.2025 13:45 там буде варіант - відповідаш на лист з доками
сколько они берут за свои услуги?
tablestikus: 15.10.2025 13:45 або сам декларуєш і наче потім їм доки що розмитнено шлеш
я залогинился по bank id, нашел свою посылку и не вижу кнопки, чтобы заполнить данные. там нужно логиниться через электронную подпись?
tablestikus
Member

Повідомлення

z_mashine: 15.10.2025 15:14
tablestikus: 15.10.2025 13:45 там буде варіант - відповідаш на лист з доками
сколько они берут за свои услуги?
Там мали написати, здається якусь соту відсотка від ціни товару. Я ніколи навіть не запарювався сам оформляти розмитнення через це.

Відправлено через 40 секунд:
z_mashine: 15.10.2025 15:14
tablestikus: 15.10.2025 13:45 або сам декларуєш і наче потім їм доки що розмитнено шлеш
я залогинился по bank id, нашел свою посылку и не вижу кнопки, чтобы заполнить данные. там нужно логиниться через электронную подпись?
Без поняття, жодного разу не було потреби щось розмитнювати самостійно, а не через брокерів нової пошти

Відправлено через 11 хвилин 42 секунди:
А, знайшов, 3% від суми з якої сплачується мито брокер нової пошти бере
Nouriel
Member

Повідомлення

Chirante: 09.10.2025 22:26подскажите плз такой нюанс, брал 12 шт. 18650,
у нас просто завалено цими акумами вплоть до того ціни по 50 грн. нашо на тому алі купувати?
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 19.10.2025 01:28у нас просто завалено цими акумами вплоть до того ціни по 50 грн. нашо на тому алі купувати?
нормальні 18650 нові це 180-200 грн штука оригінал. А паль і бу звичайно по 50 грн
Nouriel
Member

Повідомлення

Hotspur
паль)) це найки чи шо)) я брав по 40 грн в 2023 і вони чудово досі працюють і мають номінальну ємність))
а на нкон 1-2 євро коштують які ше 200грн?
200 це якість бендовані соншанй в розетці чи шо? :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 20.10.2025 13:40паль)) це найки чи шо))
так. є багато підробних 18650 і 21700.

Відправлено через 44 секунди:
Nouriel: 20.10.2025 13:40200 це якість бендовані соншанй в розетці чи шо?
самсунги LG. в розетці також паль продають тільки дорого :weep:

Відправлено через 36 секунд:
Nouriel: 20.10.2025 13:40я брав по 40 грн в 2023 і вони чудово досі працюють і мають номінальну ємність))
це виключення. повезло
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Добрий день. Цікавить зарядний для Xiaomi 67 + ват. В магазинах ціни 1200 грн, на алі в тричі дешевше. То оригінал так коштує, чи такої різниці не може бути? Де можна узяти саме оригінал і дешевше ніж в Українських магазинах? На офіційні сторінці на алі чомусь немає зарядників.
Hotspur
Member

Повідомлення

EvgeniyK86: 21.10.2025 15:28 То оригінал так коштує, чи такої різниці не може бути?
може бути різниця і 5 разів. у нас великі бариги
Nouriel
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.10.2025 13:49це виключення. повезло
не виключення я купую постійно і не дорогі до 100грн і проблем не мав
daesz
Member

Повідомлення

EvgeniyK86
колись дивився на ціну такого ж і у відгуках на самому алі один з покупців писав, що воно не оригінальне.
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

daesz
А є десь оригінал? Не за 400 грн, але і не за 1200. Я так розумію що пром і олкс завалений саме такими репліками трішки дорожче ніж на алі.
Тому брати з рук чи десь з олкса не хочеться.
daesz
Member

Повідомлення

EvgeniyK86
я просто взяв телефон який має комплектне (декілька років тому обирав мамі телефон, суто під дзвінки та вайбер), обирав між двома різними моделями які приблизно по начинці одинакові, з одинаковою ціною, але в одного зарядка була в комплекті, а в іншого ні. Тому не підкажу де можна купити оригінальну зарядку :(
daesz
Member

Повідомлення

Один був сяомі із зарядкою, інший якийсь поко без. Ціна була там з різницею в 100 грн (чи щось таке) на користь поко, але я прикинув що купити оригінальну зарядку вийде ще +1к.
maxn
Member

Повідомлення

Наверника тут есть люди которые пользуются хорошими отвёртками.

Надо набор прецизионных отверток разных

https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802JRewl3 - брал на пробу такой - он ожидаемо оказался плохим, но просто брался чтобы попробовать.

Надо такой же +- набор, но хорошего качества чтобы не слизывались грани болтов и самого инструмента.

При поиске на али выдаёт кучу вариантов с разными ценами, но зная политику цен там цены всегда от фонаря, поэтому надо рекомендации.

из того что первое в голову пришло, такойже но брендированый ксиоми

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... in_prod%3A
Sachem
Member

Повідомлення

maxn: 23.10.2025 20:26Наверника тут есть люди которые пользуются хорошими отвёртками
У Русика было полно видео где он себе подбирал набор и перебирал их. Мне не нужно, не скажу, что лучше.

Отправлено спустя 3 минуты 3 секунды:
Я себе взял Розеточный. Советовать не могу, считаю плохеньким. Но форм фактор кейса бомба.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

maxn: 23.10.2025 20:26 Наверника тут есть люди которые пользуются хорошими отвёртками.
Оцей серед недорогих виявився непоганий - Sigma з бітами 1/4" 24шт CrV для мобільних телефонів в першу чергу саме бітками, не злизує грані як в простіших, і дуже зручний корпус для переноски. Кручу ним компи/ноути.
Відповісти