Новини
Останні статті і огляди
Noctua випускає преміальний килимок на честь 20-річчя компанії
-
Drozd
Member
Пропоную обговорити Noctua випускає преміальний килимок на честь 20-річчя компанії
Чвертъ крила Ф-16 коштуэ ???
Чвертъ крила Ф-16 коштуэ ???
-
Filabatya
Member
Code Brown 
-
Dr_Earnhardt
Member
39,90 доларів США (1 668 ґр), розміром 90x40 см (900х400 мм) то наче і не дорого як то для Noctua

-
MSiAventador
Member
-
Afit
Member
Де замовити?
-
Dr_Earnhardt
Member
https://www.noctua.at/en/products/np-dm3/buy (це у них на сайті така інформація)
Востаннє редагувалось 23.10.2025 14:16 користувачем Dr_Earnhardt, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Мав за життя різні коврики від різних фірм, в тому числі якісь рейзер, стілсіріус, емесай. І якщо тип покриття спід\контрол дійсно змінює сприйняття від користування (кому що подобається), то якість самого коврика якось ніколи не була помітною... Ну лежить, знизу гума, прошитий по краям. На роботі зараз якесь чудо за пару сотень з вказаним набором - ну і нічим не відрізняється від "фірми".
Я щось не так роблю?)
Я щось не так роблю?)
-
Afit
Member
Все так. В мене Bloody коврик, за не дорого. Ніяких претензій. Чудова якість. Сабжевий і йому подібні, то для фанатів компаній, або коли хочуть під один стиль все. Якщо знайду спосіб з нормлаьною доставкою, то замовлюOstin: ↑ 23.10.2025 14:15 Мав за життя різні коврики від різних фірм, в тому числі якісь рейзер, стілсіріус, емесай. І якщо тип покриття спід\контрол дійсно змінює сприйняття від користування (кому що подобається), то якість самого коврика якось ніколи не була помітною... Ну лежить, знизу гума, прошитий по краям. На роботі зараз якесь чудо за пару сотень з вказаним набором - ну і нічим не відрізняється від "фірми".
Я щось не так роблю?)
Востаннє редагувалось 23.10.2025 14:21 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Это куда более значимая штука, чем вынесенное в название новости событие. Кликбейт он такойТепер на честь ювілею компанія запускає оновлену версію сайту
Их прежний сайт был действительно архаичным, главное чтобы новый оказался беспроблемным
-
Afit
Member
Кто заказаывал уже с амазона? Помогите пожалуйста. Я не сталкивался с таким вариантом покупки и не знаю по какой ссылке заказать в Украину
-
jumanji
Member
npshoppingAfit: ↑ 23.10.2025 14:23 Кто заказаывал уже с амазона? Помогите пожалуйста. Я не сталкивался с таким вариантом покупки и не знаю по какой ссылке заказать в Украину
-
Archer
Member
Тобто ваш килимок с дизайном 15 річної давнини( я думав таке убоге купити може тільки якийсь школяр початкових класів) та й ще і не прошитий, це норм в вашому розумінні? Не здивуюсь якщо він у вас ще і розміром у дві лодоні, хоча щоб писати нісенітницю на форумі вистачить.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Покупки на amazon.com и всё что связано с амазономAfit: ↑ 23.10.2025 14:23Кто заказаывал уже с амазона? Помогите пожалуйста.
viewtopic.php?t=161312
-
doc-oc
Member
Я уже пятнадцать лет пользуюсь их кулерами и вентиляторами
Самое интересное, что даже самые старые вентиляторы работают идеально до сих пор
Ковёр кайфовый
Самое интересное, что даже самые старые вентиляторы работают идеально до сих пор
Ковёр кайфовый
-
mrigi
Member
Неодноразово замовляв через meest.us. Вони дають адресу у штатах, замовляєш на неї. Потім коли до них доїзжає вже оформлюєш доставку до хати.Afit: ↑ 23.10.2025 14:23Кто заказаывал уже с амазона? Помогите пожалуйста. Я не сталкивался с таким вариантом покупки и не знаю по какой ссылке заказать в Украину
-
Eduard1980
Member
, це якраз як мій ігровий стілКилимок Noctua NP-DM3 має розміри 90×40 см
-
MqM
Member
Просто не розумієш зумерів, їм треба кольори веселки - це значно важливіше ніж якісь там характеристикиdoc-oc: ↑ 23.10.2025 15:42 Я уже пятнадцать лет пользуюсь их кулерами и вентиляторами![]()
Самое интересное, что даже самые старые вентиляторы работают идеально до сих пор![]()
Ковёр кайфовый![]()
-
Геральт
Member
MqM
А якщо я вже N років килимками взагалі не користуюсь, то зумер чи ні?
А якщо я вже N років килимками взагалі не користуюсь, то зумер чи ні?
-
Buldozer.
Member
Кайфовый. Купил бы за 2000грн
Есть у кого?)
Есть у кого?)
-
MqM
Member
Може ви бумернулисяГеральт: ↑ 23.10.2025 16:03 MqM
А якщо я вже N років килимками взагалі не користуюсь, то зумер чи ні?![]()
Що у вас за стіл? Мені тканинний килимок змінив відчуття, як від роботи так і від ігор