Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
добрав :gigi:
Но ты при случае подумай о Мисте. У них очень неплохая логистика. Свое ММПО во Львове (Росан). Очень быстро оформляют проход границы. Ну и плюс как мы уже знаем - решают не стандартные ситуации. Не реклама :D
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Дякую, за нагоди треба спробувати. принаймні міст чайна, нарешті добратись до того ж таки тао :)

А! і щодо квертікейс. У них від 200 баксів (якщо нічого не змінилось) доставка до штатів безкоштовно. Просто я до 200 ніяк не дотягував з цією клавіатурою, тому вирішив заплатити тоді за доставку. Мабуть не найкраще моє рішення, треба було купити дві штуки, в різних кольорах :gigi:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
нарешті добратись до того ж таки тао
Там кстати у Мист Чина склад в Корее тоже есть. Не Северной 😆
И два в Китае. Хочу через недельку хочу кое что по мелочи купить у Кейчрона - попробую попробовать китайскую логистику Миста.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 23.10.2025 00:00Там кстати у Мист Чина склад в Корее тоже есть
непогано. треба перевіряти: наскільки вартість доставки буде відрізнятись, що по термінах. теоретично цікаво, тому що через штати все тягати, звісно, надійно (адже штати для більшості клавіатурних магазинів другий за величиною ринок збуту після південно-східної азії (всієї) і тому все відбувається дуже чітко з мінімумом затримок і непередбачуваних ситуацій), але ж не так щоб дешево. втім, якщо доставка всередині кореї буде коштувати на 10-15 баксів дешевше ніж в штати, то немає сенсу морочитись, імхо, а от якщо в штати умовно $55, а всередині кореї 20, то я вже так би замовляв, звісно. принаймні спробував
StTechnik: 23.10.2025 00:00Хочу через недельку хочу кое что по мелочи купить у Кейчрона
якісь аксесуари? а чому аж в китаї?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 23.10.2025 10:57якісь аксесуари? а чому аж в китаї?
Хочу жене мышку у них купить М6 - ей в таблицах удобнее будет, а Log MX 4 Master ей большая. Свичи себе про запас для Q3HE и крутилку другого цвета.
В Китае - потому что сайт у них Китай? Или откуда оно будет ехать если прямо на их сайте брать? А то я с Cerakey уже прикололся. Я не в курсе просто.

Відправлено через 8 хвилин 44 секунди:
Щас специально посмотрел, но ничего не понял :-) Есть склады в Германии - типа поближе, но цены дороже (естественно) и не все что нужно в наличии.
Короче забью несколько адресов, включая США и посмотрю куда дешевле.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Відправлено через 8 хвилин 11 секунд:
leif: 22.10.2025 23:22 тільки адреса складу НП шопінг в китаї їм чомусь не сподобалась і доставка туди була недоступна
У будь-якому випадку NPS з Китаю таке собі, значно довше за міст (та і дорожче, бо заокруглюють до 0.5кг). Один раз спробував, більше не повертався)) Найбільш бісячий момент з ними це те, що вони не мають конкретних дат рейсів, а чекають допоки набереться зручна для їх кількість посилок. Я прочекав більше тижня, допоки вилетіло.
спойлер
Зображення

Зараз ізік теж має склад в Китаї, але відправка лише по п'ятницям, тому фактично буде довше за міст. Поки акційна ціна, то притащу через них Everglide SU75PRO собі, глянемо, що по термінам виходить. Якщо дійсно 10+ робочих, то міст поза конкуренцією зараз. 2+кг з урахуванням акційної ціни зараз виходить дешевше за міст (літаком). Дрібніше уже дорожче, бо доставка по Україні оплачується окремо :weep:
спойлер
Зображення

StTechnik
Member

Повідомлення

Только что проверил - доставка с сайта Keychron на склад Миста в Гуанджоу - 5 баксов. Походу они где то рядом. Чисто через дорогу перенести. Там конечно с их адресами - полный треш. Фиг поймешь чо куда писать. Но поддержка очень Горячая и помогает. :-)
Kosdnepr
Member

Повідомлення

feniks_tm: 23.10.2025 12:54притащу через них Everglide SU75PRO
З такою вартістю доставки вигідніше на алі замовити:
спойлер
Зображення
Якщо звичайно підходить очікувати 2,5 місяці :laugh:
feniks_tm
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 23.10.2025 13:28
feniks_tm: 23.10.2025 12:54притащу через них Everglide SU75PRO
З такою вартістю доставки вигідніше на алі замовити:
спойлер
Зображення
Якщо звичайно підходить очікувати 2,5 місяці :laugh:
Вигідніше, але доставка там екстра довга безкоштовна, я манав чекати до нового року :rotate: Якщо б основною ціллю була б саме економія, то це був би міст морем, що все одно було б швидше, я гадаю :gigi: Ну і ще мені буде спокійніше відносно підтримки, оскільки брав у офіційному магазі еверглайдів, а на алі це зачасту закінчується словами "термін захисту покупців сплинув, ідіть до дупи :-P " :lol:

Відправлено через 7 хвилин 41 секунду:
feniks_tm: 23.10.2025 12:54 але відправка лише по п'ятницям
Про що я, звісно ж, почав дізнаватись лише тоді, коли клава вже упала на склад :lamer:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

feniks_tm: 23.10.2025 12:54
Відправлено через 8 хвилин 11 секунд:
leif: 22.10.2025 23:22 тільки адреса складу НП шопінг в китаї їм чомусь не сподобалась і доставка туди була недоступна
У будь-якому випадку NPS з Китаю таке собі, значно довше за міст (та і дорожче, бо заокруглюють до 0.5кг). Один раз спробував, більше не повертався)) Найбільш бісячий момент з ними це те, що вони не мають конкретних дат рейсів, а чекають допоки набереться зручна для їх кількість посилок. Я прочекав більше тижня, допоки вилетіло.
спойлер
Зображення

Зараз ізік теж має склад в Китаї, але відправка лише по п'ятницям, тому фактично буде довше за міст. Поки акційна ціна, то притащу через них Everglide SU75PRO собі, глянемо, що по термінам виходить. Якщо дійсно 10+ робочих, то міст поза конкуренцією зараз. 2+кг з урахуванням акційної ціни зараз виходить дешевше за міст (літаком). Дрібніше уже дорожче, бо доставка по Україні оплачується окремо :weep:
спойлер
Зображення

А в чому вигода що ви купували на таобао її?
Глянув на алі в районі 100 дол за версію з капами та світчами. І на любому розпродажі легко робиться мінус 10-15% від ціни плюс доставка швидше. У вас я так розумію 65+28=93 за голу базу вийшло.
Чи я щось пропустив? :think:
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2025 13:50 Чи я щось пропустив? :think:
Момент з термінами доставки. Навіть якщо це буде місяць, а не два+, все одно довго :weep:

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
aaleksandrenko: 23.10.2025 13:50 за голу базу вийшло.
У мене є зайві капи та свічі відповідно, не хочу ще далі себе втягувати в болото "колекціонування". Магнітні свічі фіг продаси у нас, на жаль, якщо це не щось оверхайпнуте.

Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
aaleksandrenko: 23.10.2025 13:50 Глянув на алі в районі 100 дол за версію з капами та світчами
Точно? 100 то гола, набита за 120. Вибірка свічів там все одно нецікава, на папері тільки Siren ок, але вони у мене вже були. Капи теж нічого цікаво, звичайні 1.4-1.5мм дайсаби. Хай це дійсно буде ближче до 100 на чойсі/11.11 з купонами, але все ще залишається фактор довгої доставки.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Зрозумів, дякую.

Світчі дійсно хочеться під себе. Не вийшло останнім часом нічого нормального по магнітним сайлент світчам типу Haimu Dove HE Silent? Бо світчі майже по ціні клави дорогувато :)
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2025 14:09 Зрозумів, дякую.

Світчі дійсно хочеться під себе. Не вийшло останнім часом нічого нормального по магнітним сайлент світчам типу Haimu Dove HE Silent? Бо світчі по ціні клави дорогувато :)
Outemu свої магнітні Silent Peach викатили, але ціни і наявність там поки якісь неадекватні.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

feniks_tm: 23.10.2025 14:10
aaleksandrenko: 23.10.2025 14:09 Зрозумів, дякую.

Світчі дійсно хочеться під себе. Не вийшло останнім часом нічого нормального по магнітним сайлент світчам типу Haimu Dove HE Silent? Бо світчі по ціні клави дорогувато :)
Outemu свої магнітні Silent Peach викатили, але ціни і наявність там поки якісь неадекватні.
по пошуку щось знаходить тільки механічні.
В мене склалось враження наче Outemu робить тільки бюджетні світчі і я оминав їх завжди.
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2025 14:19
feniks_tm: 23.10.2025 14:10
по пошуку щось знаходить тільки механічні.
В мене склалось враження наче Outemu робить тільки бюджетні світчі і я оминав їх завжди.
З тао 90шт вийдуть десь ~40$ з доставкою.
StTechnik
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2025 14:09Бо світчі майже по ціні клави дорогувато
Свичи по цене клавиатуры - то еще ладно. А вот Кейкапы по цене клавиатуры и выше - вот это жир конечно :-)
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

StTechnik: 23.10.2025 14:36
aaleksandrenko: 23.10.2025 14:09Бо світчі майже по ціні клави дорогувато
Свичи по цене клавиатуры - то еще ладно. А вот Кейкапы по цене клавиатуры и выше - вот это жир конечно :-)
Кейкапів якраз є 2 набори.
Та й 3й нахаляву їде
спойлер
Screenshot_20251023_151430_AliExpress.jpg
А ось підходящих світчів толком немає. Або плати більше 2тис грн :-/
StTechnik
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2025 15:16Та й 3й нахаляву їде
Шо оно по толщине/качеству? Интересно.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

StTechnik: 23.10.2025 15:30
aaleksandrenko: 23.10.2025 15:16Та й 3й нахаляву їде
Шо оно по толщине/качеству? Интересно.
Ще їдуть, точно не знаю.
Зараз стоїть досить схожий самурай сет кейкапів. Досить тонкі, в районі 1.3мм. На сайлент світчах мені це не грає ролі.
За пів року користування на пробілі є незначний глянець. На WASD глянець ледве помітний. раніше були пбт від dark project, то ті вже блистіли за цей час.
StTechnik
Member

Повідомлення

И переходим к важным новостям. Мой набор "керамики" благополучно приперся на склад в NJ и в скором времени полетит уже ко мне. SpeedX - хороший перевозчик последней мили. Пруфы доставки сделал очень класно. Фотки четкие, видно что именно доставлено и главное - КУДА :D
Відповісти