Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт: 20.10.2025 11:12
oversteve: 20.10.2025 11:03 скорше за все не до кінця роз'єм був вставлений або відійщов :dontknow:
Тобто знову юзер винен. При тому, що до цього в нього 4090 стояла і з роз'ємом він знайомий.
Ок, мабуть таки ігнор :dontknow:
широка карта, вузький корпус - то напевно куртка винуватий, що таке комбо :dontknow:
GreenMile
Member

Повідомлення

man1242: 20.10.2025 03:32 А завтра карта буде цегла без нейронних шейдерів умовно :D Брати відік на завтра це справа марна, хоча умовна карта з існуючих наразі тільки 5090 що може зазернути у майбутнє.
Люди живуть минулим і не можуть прийняти реальність, що світ змінився і прогрес крокує семимильними кроками. У них є установка, що колись там карти вистачало на 15 років і вони вважають, що і надалі так буде і має бути. Так і беруть за звичкою "на виріст", який ніколи не настане, бо за кілька років все змінюється настільки, що старе просто морально і технічно застаріває. Колись один автомобіль в сім'ї був по 30 років і норм, а зараз електромобіль, куплений 10 років тому вже безбожно відстав від сучасних і так майже у всьому :dontknow:
vsx
Member

Повідомлення

GreenMile: 20.10.2025 10:28 Жахіття, а скільки кадрів робить 9070 в індінані на 2к в фуллРТ? 20? :gigi:
фуллРТ это вообще не для 70 серии)
man1242
Member

Повідомлення

oversteve: 20.10.2025 11:17
Геральт: 20.10.2025 11:12
Тобто знову юзер винен. При тому, що до цього в нього 4090 стояла і з роз'ємом він знайомий.
Ок, мабуть таки ігнор :dontknow:
широка карта, вузький корпус - то напевно куртка винуватий, що таке комбо :dontknow:
та то він гарчить бо рх9070хт не купив :laugh: ось Володя купив 5070 тепер заспокоївся та подобрішав :D
Геральт
Member

Повідомлення

man1242
:lol:
Розкусив. Але на вбогий роз'єм я все одно "гарчати" не перестану. Як і на мило в апскейлах.
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт: 20.10.2025 12:12 man1242
:lol:
Розкусив. Але на вбогий роз'єм я все одно "гарчати" не перестану. Як і на мило в апскейлах.
не читал, но осуждаю (с) :gigi:
GreenMile
Member

Повідомлення

vsx: 20.10.2025 11:39
GreenMile: 20.10.2025 10:28 Жахіття, а скільки кадрів робить 9070 в індінані на 2к в фуллРТ? 20? :gigi:
фуллРТ это вообще не для 70 серии)
Про що і мова, тикають в 5070 тим режимом, в якому і 9070 не витягує навіть з більшою врамою :shuffle:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Длсс давно кращий за натив але пан Геральт все одно пише про якесь мило. Цікаво коли він грає в нативі на своїй відясі в сучасні ігри в нативі він я так розумію мила не бачить... :laugh:
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 20.10.2025 12:12 Як і на мило в апскейлах.
До речі, пам'ятаю ви на КСД2 діжку котили, що там мило в натіві. Так от, з апскейлами воно різке як сітро стає. Без жартів :shuffle:
Nouriel
Member

Повідомлення

oversteve: 20.10.2025 11:03на рахунок цього нового випадку - не знаю, не вникав ще що там, але по фото знову весь ряд пінів поплив - скорше за все не до кінця роз'єм був вставлений або відійщов
ну розєм фігня і все має мати захист від дурня. цей 12 пін просто банально замалий, шоб витримувати такі струми тому і гріється, я не знаю шо заважає збільшити його там на 5 мм і не мати проблем.
oversteve
Member

Повідомлення

Nouriel: 20.10.2025 14:34
oversteve: 20.10.2025 11:03на рахунок цього нового випадку - не знаю, не вникав ще що там, але по фото знову весь ряд пінів поплив - скорше за все не до кінця роз'єм був вставлений або відійщов
ну розєм фігня і все має мати захист від дурня. цей 12 пін просто банально замалий, шоб витримувати такі струми тому і гріється, я не знаю шо заважає збільшити його там на 5 мм і не мати проблем.
з самим роз'ємом проблеми немає, якщо немає заводського браку, він і більші струми витримує спокійно, проблеми вилазять з підключенням, а от чому вони вилазять то вже треба розбиратся окремо в кожному випадку :dontknow:

Відправлено через 40 хвилин 54 секунди:
там вже можна знову вмикати режим ждуна і починати молитися на інтел :D
Геральт
Member

Повідомлення

Nouriel
Воно не балансує струми. Хіба що збільшувати до розмірів, коли 1 пін буде витримувати все навантаження. Але тоді навіщо потрібні інші?
Все це вже
обсмоктано
по 100500 разів. Але й надалі десь беруться унікуми які пояснять це як завгодно, тільки не кривим дизайном роз'єму
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт: 20.10.2025 15:26 Воно не балансує струми.
там не потрібно балансування, воно і на старих картах не всюди є, а з ним носяться як з писаною торбою ...
FirstTDM
Member

Повідомлення

oversteve: 20.10.2025 15:19там вже можна знову вмикати режим ждуна і починати молитися на інтел
A release window between Q4 2026 and Q1 2027 seems likely based on current development timelines. If Intel delivers on these numbers, the C780 could rival or even outperform Nvidia's RTX 5080—at nearly half the cost. B-)
Nouriel
Member

Повідомлення

Геральт
Геральт: 20.10.2025 15:26Воно не балансує струми.
так і стандартні 8 пін не мають балансу і майже не мають проблеми
і це якась фігня шо навантаження йде на певні конектори, це тоді проблема відеокарти де неправильно розводять плату
Геральт
Member

Повідомлення

Nouriel
Гляньте відео з 1,45, приблизно. Там схематично легше зрозуміти. Він там малює розриви певних жил, але і при погіршенні контакту на певній жилі будемо мати "перекос". Обрив то просто найгірший випадок.
3*8 краще за рахунок більшої кількості жил/роз'ємів. 4*8 було б ще краще. 2*12 також краще, ніж зараз, але не за рахунок збільшення сумарного січення, а власне за рахунок більшої кількості конекторів (розведених фаз). Так вони ще й з січенням наекономили. Хтось рахував по даташитах, що 8пін витримує до 250Вт (68% запасу), в той час як 12пін - 700Вт (14% запасу). Цифри не точні, можну трохи помилитись. Але запасу для 12пін значно менше.
Ок, не хочу флудити, там на головній є більш підходяча тема (100500вже)
Spivakq
Junior

Повідомлення

Питання, RTX 2060 super 8гб KFA2 нова або RTX 3060 12 гб KFA2 вживана ціна однакова .
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 20.10.2025 15:19там вже можна знову вмикати режим ждуна і починати молитися на інтел
Володя, що ти накоїв, перемога була так близько..
спойлер
Зображення
Yurius
Member

Повідомлення

Spivakq: 20.10.2025 20:26RTX 2060 super 8гб KFA2 нова
ви або винайшли машину часу,або вас обманюють :gigi:
FirstTDM
Member

Повідомлення

Spivakq: 20.10.2025 20:26Питання, RTX 2060 super 8гб KFA2 нова
* KFA2 GeForce RTX 2060 SUPER 8GB начали производить в третьем квартале 2019 года
* KFA2 GeForce RTX 2060 SUPER 8GB была снята с производства в 2022 году.
Відповісти