erkins007: ↑
17.10.2025 23:42потому что это известность это репутация, это мнение блогеров, СМИ, обзорщиков и т.д.
А все что остаётся Интел это говорить "ну он в рабочих задачах не хуже".
А мені що з думки блогерів? Зрозумійте - у мене немає любовних почуттів ні до амд ні до інтел - я беру під кожну задачу свій інструмент, який максимально вигідний. Комп міняється раз в ddr. Мені не цікаво скільки поколінь вийде на сокет, скільки він фпс в контр страйк видасть. Мені цікава продуктивність в задачі, під яку він точиться. Я не беру сокиру забивати цвяхи, я беру молоток. Він і по цвяхах краще попадає і коштує менше. І якщо мені потрібно буде наступного разу рубати дерево - я без скрипу совісті візьму сокиру. Немає проблем. Мені всерівно що там написано amd чи intel )
А групі людей на форумі схоже дуже необхідно щоб було написано амд, щоб виробник любив своїх споживачів і старався для них як для себе. Але такого не буде - вони всі виконують одну задачу - гроші заробляють
Блогерам теж всерівно. Раз їм інтел занесе вони оближуть інтел, другий раз амд занесе, третій раз нвідія. Вони обзор зробили (на макбуці), монетизацію отримали з переглядів і спати пішли. А ви примушуєте людей відключати мізки і бути лояльними думці блогерів. Це не вірний шлях