Я ще забув написати про бездротові зарядки. Як енергоменеджера за освітою й екологічно свідому людину, мене неймовірно бісить таке марнотратство. Яка в них реальна потреба? При тому, що бездротова передача електрики супроводжується відчутними втратами, а також потрібно виготовляти складнішу й дорожчу зарядку (витрачати більше природних ресурсів).
Новини
Останні статті і огляди
MSI випускає GeForce RTX 5070 Ti Ventus 3X PZ із прихованим роз’ємом живлення
-
Kassatka
Member
Я ще забув написати про бездротові зарядки. Як енергоменеджера за освітою й екологічно свідому людину, мене неймовірно бісить таке марнотратство. Яка в них реальна потреба? При тому, що бездротова передача електрики супроводжується відчутними втратами, а також потрібно виготовляти складнішу й дорожчу зарядку (витрачати більше природних ресурсів).
-
daesz
Member
PZ = prukhovane zhuvlennya? 
-
Technetium
Member
потреба полягає в зручності. Особливо в автівці. За столом теж є певні переваги, особливо під час роботи коли телефон вже до тебе екраном, а не просто лежить десь там. Що стосується витрат ел. енергії то взагалі читати смішно...Kassatka: ↑ 07.10.2025 17:23
з приводу клавомишей, купував два роки тому клаву і цього року мишу з аліку до 1000 грн за пристрій (з акб кожен). працюють без проблем, як по bt так і через usb адаптер навіть на відстані (миша брендова і в нас такі продають, але дорожче, а клава ноунейм про те з руснявими літерами)