Acer пропонує відеокарти Predator BiFrost Radeon RX 9070 (XT) у білому кольорі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

AlexWest: 05.10.2025 21:50 зараз вибір складний
Від вимог залежить. От просто цікаво, яка є альтернатива карті зі швидкодією 9070XT (можна краще), за ціною 9070XT (можна дешевше) для гри в QHD роздільчій, з 8пінами і під не топовий проц. Бажано (хоча і не критично) зі стабільним драйвером, без необхідності перебору версій. 16гіг (можна більше)
Mozdev: 06.10.2025 02:34 Якби вона була суттєво дешевше, це був би сильний аргумент на користь AMD, і якби різниця була б не 40$, а 100 або 140$
А де в Україні можна взяти нову 5070Ti за 32к? Бо найдешевша 9070XT по хотланйу - 30.5k
І різниця між картами якраз таки і складає 150-200$
AlexWest
Member

Повідомлення

Геральт: 06.10.2025 09:13
AlexWest: 05.10.2025 21:50 зараз вибір складний
Від вимог залежить. От просто цікаво, яка є альтернатива карті зі швидкодією 9070XT (можна краще), за ціною 9070XT (можна дешевше) для гри в QHD роздільчій, з 8пінами і під не топовий проц. Бажано (хоча і не критично) зі стабільним драйвером, без необхідності перебору версій. 16гіг (можна більше)
Mozdev: 06.10.2025 02:34 Якби вона була суттєво дешевше, це був би сильний аргумент на користь AMD, і якби різниця була б не 40$, а 100 або 140$
А де в Україні можна взяти нову 5070Ti за 32к? Бо найдешевша 9070XT по хотланйу - 30.5k
Вибір складний тому, що 9070 XT споживає ≈ на 100 ват більше, тому тут ще БЖ трохи дорожчий треба, і продуманіше провітрювання корпусу. Якби споживала стільки ж, однозначно брав би AMD. Хоча для стрімінгу, кажуть, однозначно краще Nvidia. Але я не стрімлю.
Щодо Amazon: різниця в 40 баксів – це ж лише в окремих моделях і виконаннях. А якщо мені потрібне конкретне виконання? Та й забагато возні з тими Амазонами, якщо трапиться брак, пошкодження чи плутанина.
Іноді до 250$ різниця у нас.
Геральт
Member

Повідомлення

AlexWest
Блоку з 12пін вистарчить обом. А якщо БЖ геть старий, то для обох треба міняти. Або ж колхозити перехідники і сподіватись, що не поплавиться. Та й не 100Вт там різниці.
ASUS GeForce RTX 5070 Ti TUF OC
Зображення
ASUS Radeon RX 9070 XT TUF OC
Зображення
unique-neon
Member

Повідомлення

AlexWest: 06.10.2025 09:57Вибір складний тому, що 9070 XT споживає ≈ на 100 ват більше
Так 5070 ті під нагрузкою теж 280-300 вт тягне. Там різниця ну ват 30 нехай.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AlexWest: 06.10.2025 09:57
Геральт: 06.10.2025 09:13

Вибір складний тому, що 9070 XT споживає ≈ на 100 ват більше, тому тут ще БЖ трохи дорожчий треба, і продуманіше провітрювання корпусу. Якби споживала стільки ж, однозначно брав би AMD. Хоча для стрімінгу, кажуть, однозначно краще Nvidia. Але я не стрімлю.
Щодо Amazon: різниця в 40 баксів – це ж лише в окремих моделях і виконаннях. А якщо мені потрібне конкретне виконання? Та й забагато возні з тими Амазонами, якщо трапиться брак, пошкодження чи плутанина.
Іноді до 250$ різниця у нас.
А якщо трапиться "брак, пошкодження чи плутанина" у сіровозів? Не мороч собі голову, купляй 9070хт по низу ринка на хотлайні, все буде добре :teacher:
DDt
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.10.2025 02:00
kairo: 06.10.2025 01:51
Я також дивився на Хотлайн. Асус Прайм 9070ХТ коштує від 31700, Асус Прайм 5070Ті від 38500. Різниця в 6800 грн.
а от тут ще цікавіша картина
спойлер
Зображення
нічого дивного що люди просто доплатять 40$ за 5070ті, і чому ж це радеон втрачає ринок :think:
я так понял нам некорректно сравнивать с ценами амазона США, надо сравнивать с европейскими MSRP, тогда +/- выходит правильная цена
Enjthesilence
Member

Повідомлення

DDt: 06.10.2025 11:01
Enjthesilence: 06.10.2025 02:00

а от тут ще цікавіша картина
спойлер
Зображення
нічого дивного що люди просто доплатять 40$ за 5070ті, і чому ж це радеон втрачає ринок :think:
я так понял нам некорректно сравнивать с ценами амазона США, надо сравнивать с европейскими MSRP, тогда +/- выходит правильная цена
Якщо порівнювати ціни офіційних представників в Україні, не все так райдужно) звичайно, що некоректно, яка різниця, скільки воно коштує у США, це просто глобальний ринок, в нас сіровози можуть продавати і нижче мсрп)
AlexWest
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.10.2025 10:18 Не мороч собі голову, купляй 9070хт по низу ринка на хотлайні, все буде добре :teacher:
Ну, от припустимо хочу купити карту. Заходжу на хотлайн. Шукаю Asus TUF, як оптимальну модель в плані ціна-якість.
RX 9070 XT: магазин "Жук" – 36036 грн, 3 роки гарантії. Магазин "Icom" – 36732 грн, 3 роки гарантії. Магазини перевірені, нормальні.
RTX 5070 Ti: магазин "Icom" – 44259 грн, 3 роки...
В хайповіших магазів, типу Rozetka, Itbox, різниця в ціні така ж. Хоча була ще більшою донедавна.
Так, вибір тут точно очевидний, особливо, коли ти "мільйонер".
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AlexWest: 06.10.2025 11:11
Enjthesilence: 06.10.2025 10:18 Не мороч собі голову, купляй 9070хт по низу ринка на хотлайні, все буде добре :teacher:
Ну, от припустимо хочу купити карту. Заходжу на хотлайн. Шукаю Asus TUF, як оптимальну модель в плані ціна-якість.
RX 9070 XT: магазин "Жук" – 36036 грн, 3 роки гарантії. Магазин "Icom" – 36732 грн, 3 роки гарантії. Магазини перевірені, нормальні.
В хайповіших магазів, типу Rozetka, Itbox, різниця в ціні така ж. Хоча була ще більшою донедавна.
жук - сіровози, ти хоть відгуки почитай про магазин на тому ж хотлайні) тіпи відновлені телефони продавали під виглядом нових))) ти там за амазон переживаєш, а "жук" в тебе норм магаз) друже, я ж тобі кажу, не бери в голову, купуй або по низу ринка, або у "офіційного представника", все. я вірю, що цей магазин повністю дотримається гарантійних зобов'язань цієї карти і в разі чого оперативно замінить\поверне кошти, відремонтує. бери.
AlexWest
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.10.2025 11:21
AlexWest: 06.10.2025 11:11
жук - сіровози, ти хоть відгуки почитай про магазин на тому ж хотлайні) тіпи відновлені телефони продавали під виглядом нових))) ти там за амазон переживаєш, а "жук" в тебе норм магаз) друже, я ж тобі кажу, не бери в голову, купуй або по низу ринка, або у "офіційного представника", все. я вірю, що цей магазин повністю дотримається гарантійних зобов'язань цієї карти і в разі чого оперативно замінить\поверне кошти, відремонтує. бери.
Суть же не в магазинах, а в різниці цін. Вона однакова і для оф.представників. А якщо на товар буде заповнена гарантія, то замінять/повернуть, нікуди не дінуться, і проьлем явно менше, ніж із заокеанськими магазинами.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AlexWest: 06.10.2025 12:23
Enjthesilence: 06.10.2025 11:21

Суть же не в магазинах, а в різниці цін. Вона однакова і для оф.представників. А якщо на товар буде заповнена гарантія, то замінять/повернуть, нікуди не дінуться, і проьлем явно менше, ніж із заокеанськими магазинами.
Не менше проблем, а головне часу. Ти дуже наївна людина) я порівнюю не Амазон і «жук», а офіційний магазин в Україні та сіровозів. Тягти з амазона карту, за яку ще податок платити, буде дорожче ніж у нас в білу купити.
Щодо таф, тут нічого тобі не скажу) Якщо кортить саме цю модель, он у прайма різниця 5к у офіціалів
Я б 9070хт якийсь там нітро+ вже шукав, радеонівські аів роблять норм охлад
xtbtch
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.10.2025 08:47
AlexWest: 06.10.2025 02:25 Enjthesilence, так AMD що, задарма віддавати свої карти? Вони скорочують відставання, і я вже не знаю що взяв би собі на сьогодні, хоча завжди впевнено обирав Nvidia. А що буде за 2-3 роки? Цікава возня.
Якби це було 750 проти 599, тобто їх мсрп я би погодився, але тут доплата в 40 баксів за у всьому кращу гпу, тому риночек порєшав
так порешал, что цена на зелёные карты упала
AlexWest
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 06.10.2025 12:38
AlexWest: 06.10.2025 12:23
Не менше проблем, а головне часу. Ти дуже наївна людина) я порівнюю не Амазон і «жук», а офіційний магазин в Україні та сіровозів. Тягти з амазона карту, за яку ще податок платити, буде дорожче ніж у нас в білу купити.
Щодо таф, тут нічого тобі не скажу) Якщо кортить саме цю модель, он у прайма різниця 5к у офіціалів
Мене не зрозуміли. Ок, проїхали.
Щодо Asus TUF, то він в цілому якісніший за Nitro+, якщо заглиблюватися в деталі.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AlexWest: 07.10.2025 08:08
Enjthesilence: 06.10.2025 12:38

Щодо Asus TUF, то він в цілому якісніший за Nitro+, якщо заглиблюватися в деталі.
тобто топове виконання червоних аів гірше за мідл асус?
AlexWest
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.10.2025 14:38
AlexWest: 07.10.2025 08:08
тобто топове виконання червоних аів гірше за мідл асус?
Я детально вивчав їх, коли обирав карту. Якось так.
Відповісти