рідкі термопрокладки Zezzio ZT-PY6 Thermal Putty

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
my4a4oc
Member

Повідомлення

Доброго дня, хтось користувався? Бо на аліку ціна гарна на 50 грам баночку, а відгуків не багато, оглядів взагалі немає, може хтось вже замовляв та користується?
Donate
Member

Повідомлення

Навіщо якщо можна купити перевірені?
my4a4oc
Member

Повідомлення

Donate: 06.10.2025 17:12 Навіщо якщо можна купити перевірені?
бо можливо колись і ці стануть перевірені, а як інакше це повинно траплятися)
Georgin
Member

Повідомлення

my4a4oc
Зазвичай це трапляється так - хтось ризикує, витрачає гроші, тестує і постить результати для суспільства. А суспільство дружньо аплодує цьому герою.
Не хочете стати таким героєм? :)
waryag
Member

Повідомлення

my4a4oc: 06.10.2025 17:56 бо можливо колись і ці стануть перевірені, а як інакше це повинно траплятися)
А може почнуть вбивати відяхи і не стануть.
Ці експерименти мають сенс для сервісів, де можна перевірити (а разі чого і вимазати) на залізі, якого не шкода, а потенційна вигода перекриє потенційні збитки.
my4a4oc
Member

Повідомлення

waryag: 06.10.2025 21:30
my4a4oc: 06.10.2025 17:56 бо можливо колись і ці стануть перевірені, а як інакше це повинно траплятися)
А може почнуть вбивати відяхи і не стануть.
Ці експерименти мають сенс для сервісів, де можна перевірити (а разі чого і вимазати) на залізі, якого не шкода, а потенційна вигода перекриє потенційні збитки.
та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали, на розетці 5 відгуків, ну ні про що
daesz
Member

Повідомлення

my4a4oc: 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали
Це не те щоб показник якості :rolleyes:
waryag
Member

Повідомлення

my4a4oc: 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали, на розетці 5 відгуків, ну ні про що
Вважаєте, що розетка і брейн проводять тестування перед початком продажу товару? Чи просто повертають гроші, якщо товар зовсім поганий?

Також, гарна ціна на аліку може означати банальну підробку.
my4a4oc
Member

Повідомлення

waryag: 07.10.2025 07:34
my4a4oc: 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали, на розетці 5 відгуків, ну ні про що
Вважаєте, що розетка і брейн проводять тестування перед початком продажу товару? Чи просто повертають гроші, якщо товар зовсім поганий?

Також, гарна ціна на аліку може означати банальну підробку.
Я гадаю що вони хоча б не продають те шо може вбити те що обслуговуєте) а на аліку там ота фігня святиться, чойс типу. Замовив, а там будь шо буде :)

Отправлено спустя 43 минуты 57 секунд:
daesz: 06.10.2025 22:36
my4a4oc: 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали
Це не те щоб показник якості :rolleyes:
Так, тут людина пише шо воно може пошкодити техніку, ми за це розмовляємо, шо розетка чи брейн може продавати термопрокладку яка коротне? Чи все таки ми тут розмовляємо за те, що ну максимум там будуть температури вище чим до обслуговування?
daesz
Member

Повідомлення

my4a4oc: 07.10.2025 09:01шо розетка чи брейн може продавати термопрокладку яка коротне?
Я не думаю, що розетка чи брейн провіряють їх перед тим як виставляти на продаж. Але я також не думаю, що воно прям коротнути може. Якісно, думаю, там "шляпа", ну типу на рівні якогось gd-900 :-/
Відповісти