Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
ти колонки напиши. Emotiva BasX A2 в принципі хвалятьcorruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:31Wiim Ultra + Emotiva BasX А2L+ (колонки чутливі і в принципі вистачить) чи Emotiva BasX A2 (ті 160 на канал не потрібні, але запас по паверу)?
Взагалі хотілось Schiit Vidar / 2f - але не дістати за адекватні гроші.
-
Z440_User
Member
ссд... хдд... фм...
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Так, але іноді починається веселий флуд, не плутати зі срачем, хоча інколи теж буваєcorruptedflesh: ↑ 03.10.2025 19:22хлопці, бачу така тема, а підсилювачі, цапи і стрімери теж тут обговорюють?
KLS Backup 2025 Pro, Mode: Advanced (catalog based synchronization), тиц... а врятує тільки хдд з бекапом.
-
tablestikus
Member
-
corruptedflesh
Member
Точно, чогось думав шо написав, а не написав. Klipsch RP-160MHotspur: ↑ 03.10.2025 20:34ти колонки напиши. Emotiva BasX A2 в принципі хвалятьcorruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:31Wiim Ultra + Emotiva BasX А2L+ (колонки чутливі і в принципі вистачить) чи Emotiva BasX A2 (ті 160 на канал не потрібні, але запас по паверу)?
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Оце в банці еквалайзер? Кнопка Loudness!
-
MSiAventador
Member
A2+ проти A2L+corruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:31Wiim Ultra + Emotiva BasX А2L+ (колонки чутливі і в принципі вистачить) чи Emotiva BasX A2 (ті 160 на канал не потрібні, але запас по паверу)?
А може свіжий Cambridge Audio MXW70 на Hypex Ncore які фанати д-класу обожнюють? Гарний комплект до Вііма.
Звісно, може тут є фанати Аміра з ASR і його регулряних замірів чіфі і скажуть що треба брати два Fosi audio V3 mono бо графіки красиві?![]()
Але якщо клас Д, то нашо це все потрібно, якщо можна Marantz Model M1?
Але бездуховний і холодний клас Д - на зиму дуже холодно буде (якщо серйозно, то не факт що до колонок підійде).
З іншого боку яка різниця, якщо кінгстон дирявий![]()
800баксів/500Вт торр проти 350 баксів/250Вт торр - вигідніше взяти малюка. Хоча по фоткам бачу що малюк має абсолютно інші плати ніж серія А2/А3/А5/А6/А7
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Ой, точно не брати клас Д під початкові Кліпши !corruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:57Точно, чогось думав шо написав, а не написав. Klipsch RP-160MHotspur: ↑ 03.10.2025 20:34 ти колонки напиши. Emotiva BasX A2 в принципі хвалять
Wiim Ultra - коштує 23К у нас, на Алішці нема.
100% краще на Алішці взяти FiiO K15 за 24К.
Востаннє редагувалось 03.10.2025 21:04 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 1 раз.
-
corruptedflesh
Member
А2, не А2+, А2+ новіша і дорожча. У A2 msrp наче 550 баксів була, а зараз вже як знайдеш.MSiAventador: ↑ 03.10.2025 20:59A2+ проти A2L+corruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:31
Wiim Ultra + Emotiva BasX А2L+ (колонки чутливі і в принципі вистачить) чи Emotiva BasX A2 (ті 160 на канал не потрібні, але запас по паверу)?
А може свіжий Cambridge Audio MXW70 на Hypex Ncore які фанати д-класу обожнюють? Гарний комплект до Вііма.
Звісно, може тут є фанати Аміра з ASR і його регулряних замірів чіфі і скажуть що треба брати два Fosi audio V3 mono бо графіки красиві?![]()
Але якщо клас Д, то нашо це все потрібно, якщо можна Marantz Model M1?
Але бездуховний і холодний клас Д - на зиму дуже холодно буде (якщо серйозно, то не факт що до колонок підійде).
З іншого боку яка різниця, якщо кінгстон дирявий![]()
800баксів/500Вт торр проти 350 баксів/250Вт торр - вигідніше взяти малюка. Хоча по фоткам бачу що малюк має абсолютно інші плати ніж серія А2/А3/А5/А6/А7
Саме так, якраз фотки внутрянки і підганяють внутрішню хотєлку до А2
Востаннє редагувалось 03.10.2025 21:05 користувачем corruptedflesh, всього редагувалось 1 раз.
-
Z440_User
Member
Ні, справжній Висоцький тільки з котушки і тільки на чомусь типу Нота-304tablestikus: ↑ 03.10.2025 20:02 Ти що, висоцький класичний тільки з вінілу.
- спойлер
-
MSiAventador
Member
Брати А2 версію. Перевірена часом надійна класика А/В .corruptedflesh: ↑ 03.10.2025 21:04А2, не А2+, А2+ новіша і дорожча. У A2 msrp наче 550 баксів була, а зараз вже як знайдеш.MSiAventador: ↑ 03.10.2025 20:59
A2+ проти A2L+
Саме так, якраз фотки внутрянки і підганяють внутрішню хотєлку до А2
-
corruptedflesh
Member
А чого початкові? Ще є нижня серія Р у них, а РП 160/600/600-2 - доволі здорові поличніMSiAventador: ↑ 03.10.2025 21:02
Ой, точно не брати клас Д під початкові Кліпши !
Wiim Ultra - коштує 23К у нас, на Алішці нема.
100% краще на Алішці взяти FiiO K15 за 24К.
О, точно, зовсім забув про Фііо, колись в мене були маленькі портативці підсилювачі під навушники від них.
Відправлено через 5 хвилин 58 секунд:
Ну так, але є сумніви, бо в принципі А2Л+ по ттх по суті те саме, різниця тільки в 50 проти 160 ватт на канал в 8 ом, але мені цих 50 має вистачити. А ось внутрянка трошки інша і це викликає підозри.MSiAventador: ↑ 03.10.2025 21:08Брати А2 версію. Перевірена часом надійна класика А/В .corruptedflesh: ↑ 03.10.2025 21:04
А2, не А2+, А2+ новіша і дорожча. У A2 msrp наче 550 баксів була, а зараз вже як знайдеш.
Саме так, якраз фотки внутрянки і підганяють внутрішню хотєлку до А2![]()
По Фііо дякую, погуглю шо в них є зараз цікавого.
-
l-m
Member
Це не початкові, це їх основна лінійка Reference Premiere.MSiAventador: ↑ 03.10.2025 21:02Ой, точно не брати клас Д під початкові Кліпши !
У поличному виконанні, у них схоже навіть нічого кращого й не було на момент випуску цієї моделі.
Та й зараз, я б по пам'яті не сказав, що наприклад The Sevens буде краще за RP-160M з відповідним якісним підсилювачем.
А серед підлогових у Кліпша "крутіше" тільки всяка Єресь, ой, вибачте, серія Heritage Premium.
-
Hotspur
Member
А2 або якогось китайця классу Д. Немає сенсу купляти супер дорогеcorruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:57Точно, чогось думав шо написав, а не написав. Klipsch RP-160M
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
я теж. велика переплатаMSiAventador: ↑ 03.10.2025 21:02800баксів/500Вт торр проти 350 баксів/250Вт торр - вигідніше взяти малюка.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
ти Кантони слухав ? В Кантонах це яка лінійка буде ?l-m: ↑ 03.10.2025 21:35Це не початкові, це їх основна лінійка Reference Premiere.
У поличному виконанні, у них схоже навіть нічого кращого й не було на момент випуску цієї моделі.
Та й зараз, я б по пам'яті не сказав, що наприклад The Sevens буде краще за RP-160M з відповідним якісним підсилювачем.
А серед підлогових у Кліпша "крутіше" тільки всяка Єресь, ой, вибачте, серія Heritage Premium.
-
DEVES
Member
- спойлер
-
tablestikus
Member
Це фільтр шумів і пом'якшувач викривлень ачх
-
Z440_User
Member
DEVES
Технікси чи Омнітроніки?
Технікси чи Омнітроніки?
-
Radio Bay
Member
Він скомотував це Одес-кабелем, немає різниціZ440_User: ↑ 03.10.2025 23:11Технікси чи Омнітроніки?
-
Z440_User
Member
Radio Bay
Ви щось маєте проти Одеса-кабель?
Ви щось маєте проти Одеса-кабель?
-
tablestikus
Member
Z440_User
Недостатньо дорогий
Недостатньо дорогий
-
Radio Bay
Member
Візьми на тест, було б цікавоtablestikus: ↑ 04.10.2025 10:36Недостатньо дорогий
-
feson
Member
Трохи послухав цап - FX-Audio DAC-X3PRO.
Комусь може буде корисним мій досвід.
По звучанню - нормальне звучання але дуже здивувала робота цифри юсб входу - так званий китайський ASRC USB.
Таких чудес з юсб входу я не чув ніколи....все це тестувалося на Win 10 64bit.
По перше цап не має драйверу. Зовсім. Asio таким чином немає. В системі бачиться як SPdif цап.
RMAA - не запускається пише - нема драйверів.
Коли слухав Foobar2000 - через KS то музика починає грати на 3 сек та замовкає.
Але якщо потикати старт стоп раз 5-7 то може почати грати потім довго.
Коли грає музика гучність сама змінюється то більше то меньше - плаває......а коли включити DS SPdif то гучність у 2 рази нижча ніж у KS.
Такі дива я не бачив ні на одному USB приладі що був у мене.
Може цей ASRC USB несправний.
Можливо моя Win 10 64bit неповна по USB.
Комусь може буде корисним мій досвід.
По звучанню - нормальне звучання але дуже здивувала робота цифри юсб входу - так званий китайський ASRC USB.
Таких чудес з юсб входу я не чув ніколи....все це тестувалося на Win 10 64bit.
По перше цап не має драйверу. Зовсім. Asio таким чином немає. В системі бачиться як SPdif цап.
RMAA - не запускається пише - нема драйверів.
Коли слухав Foobar2000 - через KS то музика починає грати на 3 сек та замовкає.
Але якщо потикати старт стоп раз 5-7 то може почати грати потім довго.
Коли грає музика гучність сама змінюється то більше то меньше - плаває......а коли включити DS SPdif то гучність у 2 рази нижча ніж у KS.
Такі дива я не бачив ні на одному USB приладі що був у мене.
Може цей ASRC USB несправний.
Можливо моя Win 10 64bit неповна по USB.