У Steam почався великий осінній розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
destructX
Member

Повідомлення

Геральт: 01.10.2025 16:26
avuremybe: 01.10.2025 08:19 Сайти з промо-ключами теж ніякого ризику для твого аккаунта не несуть. Отримав ключ > активував > користуєшся.
Реальний ризик - це купувати крадені аккаунти. Але ж то ризик втратити куплений акк, а не свій основний, тому теж не зовсім потрапляє в обговорювану категорію.
Ну, не знаю. По схемі вище я спочатку отримую гру, а тоді вже гроші перекидаю. З ключами, підозрюю, треба навпаки. Ну і пройшовся по кількох магазинах ключів, так і не зрозумів, в чому прикол. Бо подекуди ціни вищі навіть за стандартні стіму.
Нема приколу бо такого не існує (я про сучасні ігри)
Тіки хіба не якісь виключні випадки з завищеною регіональною ціною (а таких серед нормальних ААА я не знаю) або в уяві деяких місцевих :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

NST1983: 01.10.2025 08:13 Хтось DEATHLOOP пройшов повністю?) :gigi:
Я, класна гра.
Bukakanga
Member

Повідомлення

нашел главный хит распродажи - Zuma Deluxe по 19 грн!!! )))
avuremybe
Member

Повідомлення

Геральт: 01.10.2025 16:26так і не зрозумів, в чому прикол. Бо подекуди ціни вищі навіть за стандартні стіму.
То треба моніторити.
Їм же ті промо-ключі не вагонами відвантажують.
Періодично залітають дуже цікаві пропозиції за ціною кави.
kairo
Member

Повідомлення

Так, хороша гра.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Так! Гра чудова :super:
Reinmar
Member

Повідомлення

oversteve: 30.09.2025 16:09
АВ2 делюкс з длс за 520 грн
А это наибольшая скидка? Знаю,что неделю назад была классная на базовую игру, но я был без пк,хотел взять с приложения,а у эпик оно такое отстойное, какие-то показывает одни игры для мобилки,так и не взял. Сейчас вот скидка на делюкс,стоит брать или ждать новогодней распродажи?

Відправлено через 5 хвилин 58 секунд:
Непогані знижки на серію ФК, є в ній окрім так собі нових частин і культові олдові по долар-півтора:
Far Cry 45₴
Far Cry 2 37₴
Far Cry 3 59₴
Far Cry 3 - Blood Dragon 56₴
Far Cry 4 68₴
Far Cry 5 137 ₴

Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
Хто любить "м'ясні" шутери, Bulletstorm: Full Clip Edition - 47₴ . Це ремастер, з мінусів - гра проходиться за 3 вечори.
destructX
Member

Повідомлення

Reinmar: 01.10.2025 20:46
oversteve: 30.09.2025 16:09
АВ2 делюкс з длс за 520 грн
А это наибольшая скидка? Знаю,что неделю назад была классная на базовую игру, но я был без пк,хотел взять с приложения,а у эпик оно такое отстойное, какие-то показывает одни игры для мобилки,так и не взял. Сейчас вот скидка на делюкс,стоит брать или ждать новогодней распродажи?
Зараз найжнижча вперше
https://egdata.app/offers/b63b6cc6b0034 ... 31c7/price
клікнути по Україні
Reinmar
Member

Повідомлення

destructX
дякую за посилання,корисне!
Значить все ж таки буде 1 придбана гра у мене в епіку) Бо довго чекав АВ2 в стімі, але напевно якщо і через 2 роки не вийшов, то може дійсно і не вийде
destructX
Member

Повідомлення

Reinmar: 01.10.2025 20:55 destructX
дякую за посилання,корисне!
Значить все ж таки буде 1 придбана гра у мене в епіку) Бо довго чекав АВ2 в стімі, але напевно якщо і через 2 роки не вийшов, то може дійсно і не вийде
В мене така ж сама історія з епіком, теж взяв першу, і мабуть єдину, гру в Епіках :laugh:
Нажаль гри в Стім не буде ніколи:
https://www.overclockers.ua/ua/news/epi ... -on-steam/
oversteve
Member

Повідомлення

destructX: 01.10.2025 20:51
Reinmar: 01.10.2025 20:46
Зараз найжнижча вперше
https://egdata.app/offers/b63b6cc6b0034 ... 31c7/price
клікнути по Україні
по факту як раз перед цим тижні 2 тому були окремо делюкс апгрейд і гра за ті самі гроші :gigi: але то вже дійсно була вперше така ціна

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
також із годноти пара старих невмирущих аркад, в свій час затер до дір на пс3 та пс4
Rayman Origins - 45
Rayman Legends - 59
https://store.steampowered.com/app/2074 ... n_Origins/
https://store.steampowered.com/app/2425 ... n_Legends/
Noise bomb
Junior

Повідомлення

Взяв Control, колись грав з торенту- не зайшло, може хоч в платну версію буде стимул пограти :gigi: . Хочу придбати Assassin's Creed Odyssey, але зараз знижка -85, а в листопаді минулого року була -90, почекаю.
ROCCAT
Member

Повідомлення

Muttabor: 30.09.2025 13:49Если что, при оплате картой Visa, двойной конвертации в Steam не будет. :) С карты списывается ровно та сумма, что указана в корзине при оформлении заказа.
Я вот оплатил Визой Портал бандл (68 грн) - столько и списало. А попытался оплатить Сталкер 2 той же картой - Приват не дал, пишет двойная конвертация (988.33 грн вместо 979). Разница не большая, но может еще настройка есть какая-то?
Dremjke
Member

Повідомлення

Noise bomb: 02.10.2025 17:59Хочу придбати Assassin's Creed Odyssey, але зараз знижка -85, а в листопаді минулого року була -90, почекаю.
Що ти будеш чекати? +5% знижки? :lol:
Cirax
Member

Повідомлення

Dremjke: 05.10.2025 20:50
Noise bomb: 02.10.2025 17:59Хочу придбати Assassin's Creed Odyssey, але зараз знижка -85, а в листопаді минулого року була -90, почекаю.
Що ти будеш чекати? +5% знижки? :lol:
Перед покупкой нужно проверять наличие игр.
Прикупил себе Assassin's Creed Odyssey в steam.
Начал скачивать, и понимаю что в эпиках у меня уже есть:
Assassin's Creed Origins Золотое издание;
Assassins Creed Odyssey Ultimate Edition
Ещё в 23 году покупал.

Пришлось делать возврат.
Dremjke
Member

Повідомлення

Cirax: 05.10.2025 22:18Начал скачивать, и понимаю что в эпиках у меня уже есть:
Буває, теж таким інколи страждаю.
Draqoon
Member

Повідомлення

Alligator: 29.09.2025 21:14 Контрол за чашку кави, най буде :gigi:
ЕГС роздавав і версію гог за 50 грн купляв :super:

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
ROCCAT: 05.10.2025 20:16
Muttabor: 30.09.2025 13:49Если что, при оплате картой Visa, двойной конвертации в Steam не будет. :) С карты списывается ровно та сумма, что указана в корзине при оформлении заказа.
Я вот оплатил Визой Портал бандл (68 грн) - столько и списало. А попытался оплатить Сталкер 2 той же картой - Приват не дал, пишет двойная конвертация (988.33 грн вместо 979). Разница не большая, но может еще настройка есть какая-то?
пополнять рахунок по 100-200 грн :gigi:
Muttabor
Member

Повідомлення

ROCCAT: 05.10.2025 20:16А попытался оплатить Сталкер 2 той же картой - Приват не дал, пишет двойная конвертация (988.33 грн вместо 979). Разница не большая, но может еще настройка есть какая-то?
Возможно, для Сталкер 2 цены для нашего региона изначально в Евро. Если есть другая карта (Mastercard), можно попробовать провести оплату с нее, и посмотреть, будет ли ругаться на двойную конвертацию. :)

У меня для карты Visa (пользуюсь Універсальна Digital) в Приват24 подключена двойная конвертация, т.к. это основная карта для оплаты в интернете. Но в Steam (и в EGS тоже) с этой картой пока проблем не было. В прошлом месяце брал в Steam игру по скидке, так списало ровно 649 грн.

В настройках Steam - страна Украина.
спойлер
steam_visa.png
ROCCAT
Member

Повідомлення

Draqoon: 05.10.2025 22:54пополнять рахунок по 100-200 грн :gigi:
Уже 9 грн переплатил, ну да ладно :rotate:
Думаю это от издателя скорее зависит, а не от цены
Відповісти