Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mr_Maksi
Member

Повідомлення

Всё всё о покупках на newegg.com а так же в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:28 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Причина: !
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Del
1985god
Member

Повідомлення

Любі друзі підкажіть будь ласка хто з вас замовляв айфона нового із США, або відновленого з того ж сайту apple, підкажіть які можуть бути підводні камені.
А також основне питання чи пробували ви занизити вартість :gigi: Я думаю що мені нічим це не загрожує якщо постааити дешевше, В крайньому разі попросять додати документи, ну то додами і заплачу :rolleyes:
1985god
Member

Повідомлення

що ніхто не буде замовляти новий 17-й майфун ? :spy: :shuffle: :eek:
Smok
Member

Повідомлення

1985god: 13.09.2025 13:22 що ніхто не буде замовляти новий 17-й майфун ? :spy: :shuffle: :eek:
та нафіг він треба, приліпили напівпорожню блямбу зверху на всю ширину...

я з сайту епла не замовляв, але через таможню як повезе, може проїхати, а може і ні
1985god
Member

Повідомлення

Smok дякую , 17pro це перший айфон з USB 3 з якого можна буде швидко скидати зняте відео на ПК \ ноут по USB. Тож цікаво спроубвати що воно таке айфон це мій перший буде :shuffle: бо до того з USB2 копіювати на фізичні носії для архіву і просто для редагування на ПК то була б мука. Я не дуже довіряю всім цим айклаудам та іншим хмарам :shuffle: тільки подвійне резервування\архівування на фізичні носії магнітні та оптичні
7mindfields
Member

Повідомлення

1985god: 13.09.2025 14:27 17pro це перший айфон з USB 3 з якого можна буде швидко скидати зняте відео на ПК \ ноут по USB.
iPhone 15 pro/pro max supports faster USB 3.2 Gen 2 speeds of up to 10Gbps.
1985god
Member

Повідомлення

Все мені не дає спокою ідея замовити iphone Refurbished наприклад на 512 Gb , а задекларувати його як 128 Gb
Як думаєте будуть глибше копати чи їм досить що співпадає назва на коробці з задекларованою?
Будуть пробивати память / колір , враховуючи що у реф коробка біла і на ній великими буквами вказана модель.
В кінці кінців чим я ризикую? Якщо запитають документи то дам реальні і заплачу нормальну ціну розмитнення, а як не запитають то якусь сотню доларів зекономлю .
Хтось пробував ? З черевиками проходило , декларував $145, по факуту вони були 400 :) документи не запитували.
https://www.apple.com/shop/refurbished/ ... one-15-pro
P.S. Була думка 15pro задекларувати як 14 :gigi: але то вже дуже паливно бо на коробці пише.
Smok
Member

Повідомлення

1985god: 22.09.2025 20:31 Все мені не дає спокою ідея замовити iphone Refurbished наприклад на 512 Gb , а задекларувати його як 128 Gb
Як думаєте будуть глибше копати чи їм досить що співпадає назва на коробці з задекларованою?
Будуть пробивати память / колір , враховуючи що у реф коробка біла і на ній великими буквами вказана модель.
В кінці кінців чим я ризикую? Якщо запитають документи то дам реальні і заплачу нормальну ціну розмитнення, а як не запитають то якусь сотню доларів зекономлю .
Хтось пробував ? З черевиками проходило , декларував $145, по факуту вони були 400 :) документи не запитували.
https://www.apple.com/shop/refurbished/ ... one-15-pro
P.S. Була думка 15pro задекларувати як 14 :gigi: але то вже дуже паливно бо на коробці пише.
та кому ті ваші гігабайти цікаві, окрім вас самих
спойлер
я привіз актуальний на той момент iphone 15 pro як якийсь LG v30, чи щось таке
іноді коробки по 10кг проходять, а 0.3 кг зупиняють, бо літачком прилетіло
1985god
Member

Повідомлення

Smok
Дякую, то що замовити краще морем :shuffle:
Smok
Member

Повідомлення

1985god: 23.09.2025 22:23 Smok
це просто теорія, морем буде їхати днів 40
я везу все дрібне літаком, бо так довго чекати - це занадто
1985god
Member

Повідомлення

Smok: 24.09.2025 07:27
1985god: 23.09.2025 22:23 Smok
це просто теорія, морем буде їхати днів 40
я везу все дрібне літаком, бо так довго чекати - це занадто
Це не проблема чекати для мене, я знаю що таке морем, 40 днів не лякає. В мене так 30+ посилок приїхало морем, просто ніколи крім 1 разу не грався в заниження митної вартості, або товар був безмитний чи до ліміту 150 євро.
Skvaer76
Junior

Повідомлення

Підкажіть плз, хтось купляв з newegg.com якось в Україну? В мене бан і повернення коштів через склад міста в делавері :mad: ((( Міст пропонує викуп за 10%(
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Skvaer76: 30.09.2025 11:34 Підкажіть плз, хтось купляв з newegg.com якось в Україну? В мене бан і повернення коштів через склад міста в делавері :mad: ((( Міст пропонує викуп за 10%(
Це як там можна було в бан залетіти?
Smok
Member

Повідомлення

Skvaer76: 30.09.2025 11:34 Підкажіть плз, хтось купляв з newegg.com якось в Україну? В мене бан і повернення коштів через склад міста в делавері :mad: ((( Міст пропонує викуп за 10%(
а тут немає?
https://www.ebay.com/str/newegg
Skvaer76
Junior

Повідомлення

AlexKuzovkov: 30.09.2025 12:47
Це як там можна було в бан залетіти?
Вияснив, банять за ці склади перевізників, так як не можуть підтвердить покупця. Через амазон буду брать там ціна така сама.
maxn
Member

Повідомлення

Skvaer76
Мне час назад нью егг отправил посылку на склад моста. Вы уверены что всё сделали правильно? Именно прям бан ? Или просто оплата не проходит при заказе на склад моста? Раньше на этом акаунте проходили заказы ?
DeadlyShadow
Junior

Повідомлення

Кто возит с Яйца отзовитесь:)
Lemans
Junior

Повідомлення

Вітаю. Намагався купити навушники з drop під чорну п'ятницю. Форвардер НП зі складом у Делавер. Використовував кредитку примату, обирав обидва рази різний білінг: спершу український по місцю, а потім делаверський). Обидва рази оплата проходила, замовлення з'являлось у активних на сайті, але через 5 хвилин відмінялось і кошти повертались. Підкажіть, будь ласка, що роблю не так :rolleyes:
Бачив тут раніше, що доводилось вказувати білінг головного офісу примату, чи має сенс це робити, або я щось інше роблю не так?
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Попробуйте оплатить через PayPal.
vansoul
Member

Повідомлення

На newegg сегодня 5060ti по $99 была распродажа, правда уже все раскупили вроде
https://www.newegg.com/doorbuster
Відповісти