Новини
Останні статті і огляди
Ремонт видеокарт [оборудование, технологии]
-
pasha4ur
Member
В ТЕМЕ ОБСУЖДАЮТСЯ ТОЛЬКО ВОПРОСЫ ПОЧИНКИ ВИДЕОКАРТ, ТЕХНОЛОГИИ И ОБОРУДОВАНИЕ!!! - тема для мастеров и разбирающихся
Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек
Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек
Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Востаннє редагувалось 20.02.2010 22:57 користувачем pasha4ur, всього редагувалось 2 разів.
-
esseesse
Junior
кабель до монітору? так чого карта починає в рознос робити. помітив що від блоку живлення кабель наче як не до кінця і ніяк далі не хоче залазити, той кабель що в комплекті - чіко сідає алє він не напрямуHotspur: ↑ 24.09.2025 18:41кабель може бути або поганий контакт десь. попробуй інший кабель до монітораesseesse: ↑ 24.09.2025 17:03 Що це може бути?
-
GreenMile
Member
Була така сама проблема у мене на вантузі 4070ті на початку їх продажів, чорний екран і кулера на максимум. Допомогло рішення від саппорта гігабайта - в драйвері обмежити ФПС на 300. Там якась фігня була в тому, що в деяких режимах (наприклад, в меню гри чи якісь інші режими, наприклад, відео в браузері) ФПС перевалювало за 1000 і через це карта казилась. Наче потім це виправили в драйверах, але я те обмеження так і залишив, з тих пір майже 2 роки пройшло - жодних проблем більше не було жодного разу.esseesse: ↑ 24.09.2025 17:03 Вітаю. Придбав собі RTX 5070 MSI Ventus 2X, перший місяць все було добре, підключав сам. Зараз почала з’являтися дивна проблема: у звичайному режимі, навіть просто в браузері, раптово вимикається монітор і відеокарта починає сильно шуміти. Після перезавантаження все працює нормально, але таке може повторюватися кілька разів. Стоїть блок Chieftec 850W Vega, материнка Gigabyte B550M Aorus, процесор Ryzen 7 5700X, 32 гб оперативки. Драйвери оновив. Що це може бути?
-
Volf54321
Member
Доброго вечора хто знає що можна зробити на відеокарті msi ventus 1660 супер щоб закрити дві банки памяті на яких нестоїть радіатор.фото незнаю як загрузити
Відправлено через 39 секунд:
Доброго вечора хто знає що можна зробити на відеокарті msi ventus 1660 супер щоб закрити дві банки памяті на яких нестоїть радіатор.фото незнаю як загрузити![Зображення]()
Відправлено через 42 секунди:
[
Відправлено через 39 секунд:
Доброго вечора хто знає що можна зробити на відеокарті msi ventus 1660 супер щоб закрити дві банки памяті на яких нестоїть радіатор.фото незнаю як загрузити
Відправлено через 42 секунди:
[
- спойлер
-
Hotspur
Member
саме просте поставити вентилятор в корпусі щоб він дув на ту частину карти. складне робити радіаторVolf54321: ↑ 29.09.2025 18:52Доброго вечора хто знає що можна зробити на відеокарті msi ventus 1660 супер щоб закрити дві банки памяті на яких нестоїть радіатор.
-
processsor_ua
Member
Volf54321
немає сенсу щось робити, температури на них і так нормальні.
немає сенсу щось робити, температури на них і так нормальні.
-
Volf54321
Member
Та 70-74 градуси і хот спот + 5-10 градусів бо дві банки голі.так і в обзорщиків на нових гріється
Відправлено через 21 секунду:
Додав би фото так неможу зрозуміти як
-
GreenMile
Member
Хотспот до банок пам'яті відношення не має.Volf54321: ↑ 29.09.2025 20:00 Та 70-74 градуси і хот спот + 5-10 градусів бо дві банки голі.так і в обзорщиків на нових гріється
Робити з цим нічого не потрібно, пам'ять на тих картах ніколи не грілася.
-
Hotspur
Member
при чому хот спот до банок пам'яті ?Volf54321: ↑ 29.09.2025 20:00Та 70-74 градуси і хот спот + 5-10 градусів бо дві банки голі.так і в обзорщиків на нових гріється
-
Qwerty1987
Member
У меня 1660 s, гигабайт, 1 теплотрубка, не ос версия, 80градусов, хот спот 95 и не парюсь 
-
Volf54321
Member
Я вас поняв ну в мене ос версія 1.9ггц .ну знач сильно парю голову дякуюQwerty1987: ↑ 30.09.2025 00:30 У меня 1660 s, гигабайт, 1 теплотрубка, не ос версия, 80градусов, хот спот 95 и не парюсь![]()
-
Ortyomko
Member
всім привіт. продаю свою 7900ХТХ і отримав запит зробити тест на 1 годину одночасно запустити ОСТТ на пам'ять, та фурмарк на годину (типу емуляція навантажень). Чи не буде карті боляче від такого?
-
Hotspur
Member
локальний перегрів може бути. я б таке не робивOrtyomko: ↑ 19.11.2025 17:00 всім привіт. продаю свою 7900ХТХ і отримав запит зробити тест на 1 годину одночасно запустити ОСТТ на пам'ять, та фурмарк на годину (типу емуляція навантажень). Чи не буде карті боляче від такого?
-
GreenMile
Member
Я б слав його подалі, бо це одразу видно людину, яка винесе весь мозок. Спочатку йому запусти на годину (навіщо?) якусь хрінь, потом блендер 1,5 доби покрути, потім на пошті він буде надзвонювати і кидати претензії, чому один кулер більше люфтить ніж інший, потім знайде ще 100500 причин виносити мозок і сипати претензій. З таким краще справи не мати одразу.Ortyomko: ↑ 19.11.2025 17:00 всім привіт. продаю свою 7900ХТХ і отримав запит зробити тест на 1 годину одночасно запустити ОСТТ на пам'ять, та фурмарк на годину (типу емуляція навантажень). Чи не буде карті боляче від такого?
Емуляцію навантажень треба робити в реальних навантаженнях, бублик з ОССТ пам'яті до реальних навантажень в іграх не має.
-
processsor_ua
Member
Ortyomko
Якщо термопрокладки в нормі, то нічого поганого карті не буде. на фермах відіки в точно таких режимах роками молотили...
Якщо термопрокладки в нормі, то нічого поганого карті не буде. на фермах відіки в точно таких режимах роками молотили...
-
Ortyomko
Member
Всім дякую. Ви були праві.GreenMile: ↑ 19.11.2025 20:33Я б слав його подалі, бо це одразу видно людину, яка винесе весь мозок. Спочатку йому запусти на годину (навіщо?) якусь хрінь, потом блендер 1,5 доби покрути, потім на пошті він буде надзвонювати і кидати претензії, чому один кулер більше люфтить ніж інший, потім знайде ще 100500 причин виносити мозок і сипати претензій. З таким краще справи не мати одразу.Ortyomko: ↑ 19.11.2025 17:00 всім привіт. продаю свою 7900ХТХ і отримав запит зробити тест на 1 годину одночасно запустити ОСТТ на пам'ять, та фурмарк на годину (типу емуляція навантажень). Чи не буде карті боляче від такого?
Емуляцію навантажень треба робити в реальних навантаженнях, бублик з ОССТ пам'яті до реальних навантажень в іграх не має.
Я зробив компромісно на півгодини, все надіслав як він просив, там, звісно, все ок, і той перестав відповідати
Ніколи не любив відухи продавати саме через такі приколи)
-
Ortyomko
Member
ну от така фігня. не хочеться і потенційного покупця втратити, бо їх і так небагато, і дати контент зеку неохота.
з'явиться ще одна сапфірка 7900хтх на олх, буду приглядуватись
-
mult
Member
Підкажіть будь ласка.
Купив ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5070 Ti.
Бачу на дроселях немає термопрокладок.
Вони не передбачені в даній конструкції.
На мосфетах є.
Знаю що в основному на відеокартах на дроселях теж є термопрокладки.
На скільки це погано і які можуть бути наслідки?
Цю карту активно рекомендують на реддіті і вона вроді як непогана по охолодженню.
Купив ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5070 Ti.
Бачу на дроселях немає термопрокладок.
Вони не передбачені в даній конструкції.
На мосфетах є.
Знаю що в основному на відеокартах на дроселях теж є термопрокладки.
На скільки це погано і які можуть бути наслідки?
Цю карту активно рекомендують на реддіті і вона вроді як непогана по охолодженню.
-
Hotspur
Member
береш тепловізор і дивишся температури в тепловізор під навантаженнямmult: ↑ 21.11.2025 20:30На скільки це погано і які можуть бути наслідки?
-
mult
Member
Hotspur
Як варіант
от тепловізора тільки немає.
Або купити безконтактний термометр.
Дякую.
А в теорії, читаю в інтернеті, то вроді не критично, хоч і не добре.
Аби до покупки таке побачив, то не знаю чи брав би цю карту.
Як варіант
Або купити безконтактний термометр.
Дякую.
А в теорії, читаю в інтернеті, то вроді не критично, хоч і не добре.
Аби до покупки таке побачив, то не знаю чи брав би цю карту.