Відбувся реліз Borderlands 4 — високі оцінки критиків і змішані відгуки від гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

divinity: 12.09.2025 16:15Мідл - це середина, а не карта за 650 баксів, яка напевно входить в топ10 найшвидших карт
Мидл - вторая после топа карта в линейке по скорости, неурезанная по памяти и относительно доступная по цене. Миддл 5000 серии - это 5070 ти. Топ - 5090. Лоуэнд - 5060.
Какое время - такой и миддл. :-P :insane:
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

Наче ж завжди було так у нвідіа останні років 15:
*50 - бюджетка для запуску ігор свого покоління
*60 - вже не бюджетка, але ще не потужно, зазвичай наймасовіша\найпопулярніша через вартість
*70 - порізана версія моделі вище, відчутно краще за *60
*80 - топове рішення для запуску ігор свого покоління
*90 - щось ультимативне з того що може запропонувати компанія, для тих хто не дивиться на вартість

Ну і "ti" чи "super" для всіх - потужніше ніж версія без цих букв, але гірше ніж наступна по нумерації.

В амд безкінечна мішанина та ренейми)
Telcontar
Member

Повідомлення

Zewer1993
Розкажіть будь ласка, що там фанового у черговому сиквелі Борди? Невже дотягнулися до рівня допотопної другої частини?
Нормально грається на вашому залізі у шутан зі статтерами? 3к грн. за бомж-версію недоробленого продукту теж влаштовує?
Zewer1993
Junior

Повідомлення

Telcontar: 15.09.2025 10:52 Zewer1993
Розкажіть будь ласка, що там фанового у черговому сиквелі Борди? Невже дотягнулися до рівня допотопної другої частини?
Нормально грається на вашому залізі у шутан зі статтерами? 3к грн. за бомж-версію недоробленого продукту теж влаштовує?
Особисто на мою думку - ця гра переплюнула 2 частину з сильним відривом. Напевно хіба варто відзначити слабкого головного злодія, Джек з другої частини був сильнішим, але то таке.
На моєму залізі статтерів нема узагалі, окрім їзди кудись далеко, і буде підгрузка локації (умовно статтер), але це допустимо для опен світу.
Загалом UE дуже гарно розкрив потенціал гри. Все взривається, блистить, графон тупо топ, я прям дуже задоволений тим, що отримав.
Там вже і моди є, думаю, люди з відрами навіть можуть спокійно грати, там дуже сильний буст фпса, бо можна RT відключати, по відгуках чуваки збільшували в 2 рази на відрах.

Нарахунок 3к грн не знаю, я купляв за 5600 супер делюкс. Трохи дорогувато, але виглядає що тепер так і буде коштувати. Для моєї кишені це не відчутно, тому тут питань нема також.

Взагалі читав відгуки гравців - всі проблеми через оптимізацію. Геймплейно гру не поносить ніхто, ну ще СНГ за ціну, але тут 2К ніколи не вводили регіональні ціни - що маємо то маємо.
s_ova
Member

Повідомлення

Хєх
спойлер
Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

s_ova: 16.09.2025 21:14 Хєх
спойлер
Зображення
Нормально він порвався :lol:
Zewer1993: 16.09.2025 19:14 Особисто на мою думку - ця гра переплюнула 2 частину з сильним відривом.
черговий дешевий рейджбайт
daesz
Member

Повідомлення

s_ova: 16.09.2025 21:14 Хєх
спойлер
Зображення
Жалко, що свій не накодив, а юзає ує5 та ще й не оптимізований взагалі :lol:
Ох цей ренді клоун.

Олсо, свіжий нюк від леджендарі дропс
спойлер
Відповісти