Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
ilcattivo
Member
SPEC1AL1ST: ↑ 14.09.2025 13:29 Но если вы конечно заявили как проблему дросселя - то тогда не знаю, может возврат и не светит, а только ремонт.
Вказав справжню причину, хоч і попередив що це не гарантійний випадок. Знаю що це глупоoversteve: ↑ 14.09.2025 13:41 товар, що не був у використанні, так щозалежить від того, що при поверненні було озвучено
-
Vader
Member
Bjoern
Msi
Msi
-
VladimirV
Member
Перед покупкою бюджетної 5070 варто хоча б це подивитись (з субтитрами)
- спойлер
-
man1242
Member
Якщо відмовлять то мож знову через місяц подати але як гарантійний випадок з пруфами не справной роботи, у паліта немає оф сервісу наче в Україні тому більше схоже на повернення коштів. Хоча знову там по факту кулера на заміну і будн все гуд, на редеті в такому випадку тільки повернення з боку магазину.ilcattivo: ↑ 14.09.2025 14:05SPEC1AL1ST: ↑ 14.09.2025 13:29 Но если вы конечно заявили как проблему дросселя - то тогда не знаю, может возврат и не светит, а только ремонт.Вказав справжню причину, хоч і попередив що це не гарантійний випадок. Знаю що це глупоoversteve: ↑ 14.09.2025 13:41 товар, що не був у використанні, так щозалежить від того, що при поверненні було озвучено![]()
-
SPEC1AL1ST
Member
MSIBjoern: ↑ 14.09.2025 14:05 Шановні форумчани
Таке запитання
Вибір між цими моделями
Яку б обрали саме ви і чому
Допоможіть з вибором)
Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Gaming OC
Або
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC
Тиха, холодна карта.
-
Hells Angels
Member
вже 100500 раз мусолилась тематика пищащих дроселів, єдине що можна зробити то почитати реддіт та знайти того виробника де менше всього проблем з ними. Тому що писк катушки, жодним чином не впливає на роботоспроможність виробу і такого розуміння як писк дроселя немає у гарантійних випадках.SPEC1AL1ST: ↑ 14.09.2025 13:29Но если вы конечно заявили как проблему дросселя - то тогда не знаю, может возврат и не светит, а только ремонт.
-
FirstTDM
Member
MSIBjoern: ↑ 14.09.2025 14:05Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Gaming OC
Або
MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC
-
Alvaro
Member
Да это печаль. Если вместо того чтобы сразу после осмотра вернуть деньги потащили в сервис по гарантии то может долго провисеть. Нужно говорить что карта не подошла по формфактору , не те габариты, не соответствуют описанию и фото и т.п. Небыла в эксплуатации. Тогда у них станет вопрос только осмотра карты и упаковки на товарный вид. Если карта не поцарапана никак то будут вопросы только по упаковке. Если послали в сервис то там не знаю уже чего будет. Может у них просто такая процедура стандартная осмотра. А может ищут повод отказать.ilcattivo: ↑ 14.09.2025 14:05Вказав справжню причину, хоч і попередив що це не гарантійний випадок. Знаю що це глупо
С возвратом товара там душная тема довольно так как там очень двояко написано закон. С одной стороны должны вернуть без вопросов если причины конкретно по некоторым пунктам не подошли. Но в то же время там так стоит описание что могут придраться к распакованной упаковке с ознаками распаковки. Т.е в идеале распаковать и запаковать так чтобы не было заметных следов. Но это невозможно сделать в основном.
А дроселя вполне хорошо убираются андервольтом у жфорсов. С андервольтом там лотерея и не факт что другая карта будет лучше. Но я палит даже по гарантии бы чисто нее брал. Там по-моему всегда минус год. Это мног.
-
FirstTDM
Member
Угу... всё верно - никогда не понимал зачем брать что-то типа палит... но ведь сейчас набегут и расскажут - типа асус и msi - это оверпрайс, а палит, зотак, pny... это сплошной рулез...Alvaro: ↑ 14.09.2025 16:10Но я палит даже по гарантии бы чисто нее брал.
Востаннє редагувалось 14.09.2025 16:18 користувачем FirstTDM, всього редагувалось 1 раз.
-
oversteve
Member
насправді це все також дуже відносно, на редітах в більшості жаліються на асус, але я так підозрюю, що його і купують більше за інші бренди і відповідно негативу більше, крім того є ще фактор сумісності з іншим залізом, з одним бж може свистіти, з іншим бути нормHells Angels: ↑ 14.09.2025 15:54вже 100500 раз мусолилась тематика пищащих дроселів, єдине що можна зробити то почитати реддіт та знайти того виробника де менше всього проблем з ними. Тому що писк катушки, жодним чином не впливає на роботоспроможність виробу і такого розуміння як писк дроселя немає у гарантійних випадках.SPEC1AL1ST: ↑ 14.09.2025 13:29Но если вы конечно заявили как проблему дросселя - то тогда не знаю, может возврат и не светит, а только ремонт.
-
Hells Angels
Member
oversteve: ↑ 14.09.2025 16:17на редітах в більшості жаліються на асус
в руках була 4080с рог стрікс пищала що капець, "підкидання" інших бп не давало ніякої реакції.oversteve: ↑ 14.09.2025 16:17крім того є ще фактор сумісності з іншим залізом, з одним бж може свистіти, з іншим бути норм
пищати в теорії може перестати коли нова карта підтикається в систему зі старим бп
-
FirstTDM
Member
Асусы/msi ни разу не пищали - может потому что БП были отличные... а вот всяких палитов/зотаков наслушался писков/шумов немало при тестировании у юзеров - правда там и комп, и БП были на минималках в эконом варианте... типа 500-600 Вт хватит для старших видяхoversteve: ↑ 14.09.2025 16:17на редітах в більшості жаліються на асус
-
Alvaro
Member
Я не про качество само гарантии, а про сам факт того что палит дает два года когда все остальные три и больше. Для меня это слишком существенно чтобы в каком либо виде рассматривать в принципе. Только при огромной разнице в цене от 15-20% .FirstTDM: ↑ 14.09.2025 16:17типа асус и msi - это оверпрайс, а палит, зотак, pny... это сплошной рулез...
-
ilcattivo
Member
На ютубе валом видео с пищащими асусами и мси, в.т.ч. на Rog Strix.MSI Supreme. Не утверждаю что они хуже палитов, т.к. последних банально меньше у людей на руках, но сам факт в том что даже покупка дорогого исполнения от именитого бренда не спасет от проблемыFirstTDM: ↑ 14.09.2025 16:36Асусы/msi ни разу не пищали - может потому что БП были отличные... а вот всяких палитов/зотаков наслушался писков/шумов немало при тестировании у юзеров - правда там и комп, и БП были на минималках в эконом варианте... типа 500-600 Вт хватит для старших видяхoversteve: ↑ 14.09.2025 16:17на редітах в більшості жаліються на асус![]()
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Согласен, но тут как раз такой случай. В моно по акции Palit GamingPro V1 продавалась за 37500 грн, думаю риск стоил того. Ещё есть MSI Ventus, MSI Inspire и Gigabyte Eagle, которые тоже не ахти. Больше нормальных версий не завезлиAlvaro: ↑ 14.09.2025 16:41Я не про качество само гарантии, а про сам факт того что палит дает два года когда все остальные три и больше. Для меня это слишком существенно чтобы в каком либо виде рассматривать в принципе. Только при огромной разнице в цене от 15-20% .FirstTDM: ↑ 14.09.2025 16:17типа асус и msi - это оверпрайс, а палит, зотак, pny... это сплошной рулез...
-
FirstTDM
Member
Да на ютубе всё что угодно можно увидеть - это никак не критерий истины...ilcattivo: ↑ 14.09.2025 16:54На ютубе валом видео с пищащими асусами и мси, в.т.ч. на Rog Strix.MSI Supreme.
Полностью согласен! Брак есть у самых лучших брендов. И это нормально.ilcattivo: ↑ 14.09.2025 16:54сам факт в том что даже покупка дорогого исполнения от именитого бренда не спасет от проблемы
Просто покупая асус/msi ты однозначно чувствуешь себя спокойнее и увереннее...
-
Striker
Member
Ой, я ще весною ледь не купив 5070 ti palit gp по дуже смачній ціні зі знижкою і -5%, десь 39500 грн чи щось таке, в Click. Але в останній момент передумав, бо перерив весь інтернет і зрозумів, що не варто. Як мене тоді деякі місцеві зафукали тут. 
Потім купив 9070 XT за 38к одну із топових по розгону, яка десь на рівні цієї звичайної palit в іграх, то навіть натяку немає на якийсь Coil Whine, і кулери не пердять.
Потім купив 9070 XT за 38к одну із топових по розгону, яка десь на рівні цієї звичайної palit в іграх, то навіть натяку немає на якийсь Coil Whine, і кулери не пердять.
-
Vader
Member
ilcattivo
Можно сылочку на пищащую msi,раз так много этих видео,думаю вас не затруднит найти.
Можно сылочку на пищащую msi,раз так много этих видео,думаю вас не затруднит найти.
-
ilcattivo
Member
Легко ищется по запросу "msi coil whine", например, https://www.youtube.com/watch?v=9XLmxsaSAKQVader: ↑ 14.09.2025 17:48 ilcattivo
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
О, я памʼятаю цю історію. Як там доречі ваш термогель поживає, чим закінчилась історія viewtopic.php?p=4002390#p4002390?Striker: ↑ 14.09.2025 17:46 Ой, я ще весною ледь не купив 5070 ti palit gp по дуже смачній ціні зі знижкою і -5%, десь 39500 грн чи щось таке, в Click. Але в останній момент передумав, бо перерив весь інтернет і зрозумів, що не варто. Як мене тоді деякі місцеві зафукали тут.
Потім купив 9070 XT за 38к одну із топових по розгону, яка десь на рівні цієї звичайної palit в іграх, то навіть натяку немає на якийсь Coil Whine, і кулери не пердять.![]()
-
Vader
Member
ilcattivo
Да,легко ищется,только на это видео и еще на 4070 одну..больше не нашел
Да,легко ищется,только на это видео и еще на 4070 одну..больше не нашел