iPhone 17 vs 16: порівняння двох поколінь Apple

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FastBullet
Member

Повідомлення

big_bang: 12.09.2025 11:42
1234waltz: 12.09.2025 11:37 Always-On Display, який сто років як є у всіх флагманів та субфлагманів на ведрі.
ведроіді ???

в мене на :pray: Nokia C6-01 ця фіча була в 2011 році !

емейзінг ?

Таке враження шо вони живуть по принципу - ВСЕ НОВЕ, ЦЕ ДОБРЕ ЗАБУТЕ СТАРЕ
Поржав з дурня 🤣🤣🤣в тебе був LTPO Display?? Чи може в твоему задрипанному компі ШІ блок на 38 TOPs при 5-8 Ваттах 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Отправлено спустя 7 минут 53 секунды:
Vlaad13: 12.09.2025 18:42 не знаю як там зараз себе салямі почуває але яблоко це явний оверпрайс
взяв собі моторолу - ніяких зависань, глюків, автономність на високому рівні, тобто за умовні 8-13к отримуєш увесь функціонал
у лінійці 17 айфонів є рівно один телефон - це 17 про макс, який собі може купити покупець у якого немає грошового ліміту
все інше із 17ї лінійки немає сенсу в покупці - бо є значно дешевші і кращі Андроїди
Весь функціонал за 8к :lol: :lol: :lol: :lol: Щось я не бачив Face Time на ведроіді, або хоча б 2 млн в Антуту :lol: :lol: :lol: :lol: на сраному ведроіді навіть в інсті неможливо зробити рілс на весь екран :lol: :lol: :lol: :lol: ти хоч бачив в житті хоч раз той айфон чи ні ))??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 53 секунды:
Якщо що, то сраний самсунг А24 23 року зливає в антуту айфону Xr , про бездротову зарядку чи eSIM годі й казати
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Я не встиг на священний холівар відроїдів і огризкофонім ... :rotate:
Як на мене цього разу більше обгрунтовано оновлюватися з 16 на 17 ніж минулого разу з 15 на 16
FastBullet
Member

Повідомлення

Juv4uk: 12.09.2025 23:05 Я не встиг на священний холівар відроїдів і огризкофонім ... :rotate:
Як на мене цього разу більше обгрунтовано оновлюватися з 16 на 17 ніж минулого разу з 15 на 16
Та при чому тут холівар)) бери шо хочеш) хоч на кнопках )) але коли кажуть Таврія це тоже мерс чи Тесла , але дешевше :lol: :lol: :lol: ну дійсно для пенсіонера в нашій країні може ц краще, але ж Таврія ніяк не дорівнює навіть дешевенький іномарці
Alligator
Member

Повідомлення

FastBullet ніколи не користувався Samsung A55, але наче він бюджетний і там заявлена eSIM та чесно кажучі дві фізичні сімки були у мене у джиаю у початку десятих років, у чому "ВАУ" ефект огризка від можливості вставити одну фізичну сімку та eSIM (чим я користуюсь як на 14 про макс так і на 16 про макс) я не розумію.
FastBullet
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2025 23:19 FastBullet ніколи не користувався Samsung A55, але наче він бюджетний і там заявлена eSIM та чесно кажучі дві фізичні сімки були у мене у джиаю у початку десятих років, у чому "ВАУ" ефект огризка від можливості вставити одну фізичну сімку та eSIM (чим я користуюсь як на 14 про макс так і на 16 про макс) я не розумію.
За 15-20к телефон )) :lol: :lol: :lol: а він може в повно екранний режим перейти в інстаграмі хоча б чи ні ))??

Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
Чи може він може в антуту наздогнати хоча б 11 айфон ??? Десь на рівні Xr з 2018 року 🤣🤣🤣 або чи може той ведроід надати 7 річну підтримку ОС як це зробив Xr ?????

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
І це ми порівняли айфон 2018 року і Самсунг 2024 :lol: :laugh: :laugh: :lol: Є ще питання ???
Alligator
Member

Повідомлення

FastBullet слабо прочитати інші букви окрім "А55"? :spy:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2025 18:56 Угу, час коли пристрої купували лише по назві в минулому, але в наш час трохи дивно брати китайця коли за майже ті ж гроші можна іменитий бренд. Саме головне, що незалежно від телефона прийшовши додому і відкривши Гугл фото я побачу усі необхідні світлини незважаючи з якого пристрою були вони зроблені і це стирає рамки екосистеми конкретного бренду :super:
На айфон завезли ИК пульт? Или я могу добавить в приложение плагин "свой"? Коли нет, то огрызок идет лесом, нафига фоточки рассматривать каждый день придя с работы.
Alligator
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.09.2025 00:02На айфон завезли ИК пульт?
Не завезли, ИК-порт був у мене в школі на сіменсі СХ70, на світильнику у мене ві-фі пульт ¯\_(ツ)_/¯
Alexsandr: 13.09.2025 00:02Или я могу добавить в приложение плагин "свой"?
Я не програміст, але навіть плагіни китайських ігр є, у вас якість проблеми з легалізацією плагінів?
Alexsandr: 13.09.2025 00:02нафига фоточки рассматривать каждый день придя с работы
Щоб на ранковій нараді мати перелік відвіданих об'єктів та факти виконаних чи не виконаних робіт ¯\_(ツ)_/¯
Востаннє редагувалось 13.09.2025 00:08 користувачем Alligator, всього редагувалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Повідомлення

FastBullet: 12.09.2025 23:44Чи може він може в антуту наздогнати хоча б 11 айфон ??? Десь на рівні Xr з 2018 року або чи може той ведроід надати 7 річну підтримку ОС як це зробив Xr ?????
Дядьку, за 20к можна організувати смарт на снап 8 еліт (гуляй в гуглі його антуту) :rotate:
Та й навіщо тобі той інстаграм? В тебе там дружина мільйони сколачує, чи немає де на дівок поглазіти? :)
Alexsandr
Member

Повідомлення

FastBullet: 12.09.2025 23:01 Чи може в твоему задрипанному компі ШІ блок на 38 TOPs при 5-8 Ваттах 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
RTX 2060 обеспечивает до 52 TOPS. Но более новых больше.
Да не 5Вт, но и больше и ОЗУ свое. Все равно применения нет почти.
FastBullet: 12.09.2025 23:01 Весь функціонал за 8к :lol: :lol: :lol: :lol: Щось я не бачив Face Time на ведроіді, або хоча б 2 млн в Антуту :lol: :lol: :lol: :lol: на сраному ведроіді навіть в інсті неможливо зробити рілс на весь екран :lol: :lol: :lol: :lol: ти хоч бачив в житті хоч раз той айфон чи ні ))??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Т.е. отсутвующий функционал на огрызке это эмейзинг? И балов нет на андроиде? инста действительно всраная т.к. сильно много там делается только для айфона, сколько она получает за это не в курсе. в любом случае у тебя сейчас софт прешёл в разряд железа. А вопросы надо разрабам инсты задавать.
FastBullet: 12.09.2025 23:01 Якщо що, то сраний самсунг А24 23 року зливає в антуту айфону Xr , про бездротову зарядку чи eSIM годі й казати
Это о чем? аппарат за 800 баксов сравнил с аппаратом за 200 баксов? Можно еще велосипед сравнить с автомобилем про скорость к примеру и вместимость багажника.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Face Time - дзвонилка для пенсіонерів рівня Google Meet. А за айфон 11 на трейдіні якраз дають десь 7-8к за 128 гб з не вшатаним в соплі акумом. От і думайте кому цей мотлох потрібен :rotate:
FastBullet
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.09.2025 00:16
FastBullet: 12.09.2025 23:01 Чи може в твоему задрипанному компі ШІ блок на 38 TOPs при 5-8 Ваттах 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
RTX 2060 обеспечивает до 52 TOPS. Но более новых больше.
Да не 5Вт, но и больше и ОЗУ свое. Все равно применения нет почти.
FastBullet: 12.09.2025 23:01 Весь функціонал за 8к :lol: :lol: :lol: :lol: Щось я не бачив Face Time на ведроіді, або хоча б 2 млн в Антуту :lol: :lol: :lol: :lol: на сраному ведроіді навіть в інсті неможливо зробити рілс на весь екран :lol: :lol: :lol: :lol: ти хоч бачив в житті хоч раз той айфон чи ні ))??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Т.е. отсутвующий функционал на огрызке это эмейзинг? И балов нет на андроиде? инста действительно всраная т.к. сильно много там делается только для айфона, сколько она получает за это не в курсе. в любом случае у тебя сейчас софт прешёл в разряд железа. А вопросы надо разрабам инсты задавать.
FastBullet: 12.09.2025 23:01 Якщо що, то сраний самсунг А24 23 року зливає в антуту айфону Xr , про бездротову зарядку чи eSIM годі й казати
Это о чем? аппарат за 800 баксов сравнил с аппаратом за 200 баксов? Можно еще велосипед сравнить с автомобилем про скорость к примеру и вместимость багажника.
Поржал в очередной раз)0 спасибо тебе)) будешь носить в кармане свою 2060 и блок питания Corsair :lol: :lol: :lol: :lol: уже представляю тебя с єтим компектом :lol: :lol: :lol:
И так, напоню тебе, что в оригинальной 2060 6 Гб (в Супер 8), а в А19 Про так-то 12 Гб будет.....так что ты сначала инфу проверяй прежде чем что-то писать)
И да, на момент выхода А24 Xr стоил сопоставимых денег....
И ты забыл рассказть когда починят инсту и сколкьо все-таки лет поддержки у обоих смартов))??

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Gold_Star: 13.09.2025 00:26 Face Time - дзвонилка для пенсіонерів рівня Google Meet. А за айфон 11 на трейдіні якраз дають десь 7-8к за 128 гб з не вшатаним в соплі акумом. От і думайте кому цей мотлох потрібен :rotate:
Для тебя всегда есть дырявый Сяоми, ну или на крайняк Самсунг)

Отправлено спустя 56 секунд:
Gold_Star: 13.09.2025 00:08
FastBullet: 12.09.2025 23:44Чи може він може в антуту наздогнати хоча б 11 айфон ??? Десь на рівні Xr з 2018 року або чи може той ведроід надати 7 річну підтримку ОС як це зробив Xr ?????
Дядьку, за 20к можна організувати смарт на снап 8 еліт (гуляй в гуглі його антуту) :rotate:
Та й навіщо тобі той інстаграм? В тебе там дружина мільйони сколачує, чи немає де на дівок поглазіти? :)
С какой это радости ты мне будешь указывать какими приложениями пользоваться на смартфоне??? Ты вообще в адеквате?
Gold_Star
Member

Повідомлення

FastBullet: 13.09.2025 01:23Для тебя всегда есть дырявый Сяоми, ну или на крайняк Самсунг)
Забавно, коли фанат компанії-спонсора лгбт організацій когось називає дирявим))
FastBullet: 13.09.2025 01:23С какой это радости ты мне будешь указывать какими приложениями пользоваться на смартфоне??? Ты вообще в адеквате?
Серйозно, а що ти забув в соцмережі, де параважно сидять баби або діти?
Nick_888
Member

Повідомлення

FastBullet: 12.09.2025 23:44
Alligator: 12.09.2025 23:19 FastBullet ніколи не користувався Samsung A55, але наче він бюджетний і там заявлена eSIM та чесно кажучі дві фізичні сімки були у мене у джиаю у початку десятих років, у чому "ВАУ" ефект огризка від можливості вставити одну фізичну сімку та eSIM (чим я користуюсь як на 14 про макс так і на 16 про макс) я не розумію.
За 15-20к телефон )) :lol: :lol: :lol: а він може в повно екранний режим перейти в інстаграмі хоча б чи ні ))??

Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
Чи може він може в антуту наздогнати хоча б 11 айфон ??? Десь на рівні Xr з 2018 року 🤣🤣🤣 або чи може той ведроід надати 7 річну підтримку ОС як це зробив Xr ?????

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
І це ми порівняли айфон 2018 року і Самсунг 2024 :lol: :laugh: :laugh: :lol: Є ще питання ???
Ну відверто кажучи, порівнювати бали антуту iOS і Android недоречно, про це вказано на офіційному сайті бенчмарку. Краще вже гікбенч.

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Gold_Star: 13.09.2025 01:35
FastBullet: 13.09.2025 01:23Для тебя всегда есть дырявый Сяоми, ну или на крайняк Самсунг)
Забавно, коли фанат компанії-спонсора лгбт організацій когось називає дирявим))
FastBullet: 13.09.2025 01:23С какой это радости ты мне будешь указывать какими приложениями пользоваться на смартфоне??? Ты вообще в адеквате?
Серйозно, а що ти забув в соцмережі, де параважно сидять баби або діти?
Спонсор лгбт організацій? Це шось на рівні "расп'ятих мальчіков у трусіках"... Ще про Сороса скажіть, щоб вже до кінця сформувати ваш портрет:)
Serg IX
Member

Повідомлення

FastBullet дуже смішний чудік. скоко антуту ко ко ко))) я навіть не зустрічав людей які знають що це або людей які грають в ігри на телефоні)) Я розумію дисплей, камера, батарея ,...що важливо. Я б свій рено 2з ще не міняв би, але в самсунг є переклад дзінків в релтайм, оце дійсно круто. візьму с24 або щось подібне
f24gun69
Member

Повідомлення

kairo: 12.09.2025 11:47
kalakawa: 12.09.2025 11:40может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
между юзер-экспириенсом на телефоне за 7к и за 40к практически не существует же разницы
Є люди, для яких не існує різниці між телефоном за 7к та за 2к. Кожному своє.
Є люди, для яких не існує різниці між ліверною ковбасою та стейком із мармуровой яловичини, бо вони ніколи його не їли, ал мают власну думку на цій рахунок
Nehrk
Member

Повідомлення

Serg IX оно и у гугл уже есть. Там аж в новых телефонах резерв ОЗУ мод модели идет(у гугла точно). Модель с языками для перевода 2.5ГБ весит и потом докачиваешь по 50-60 мегабайт на язык. Думаю скоро у всех будет)) Типа в жизни оно не так классно как звучит в теории ПОКА ЧТО, но скоро реально пофиг будет на каком друг языке общается.

Я уже молчу о фичах типа робота который автоматом принимает звонки с незнакомого номера и спрашивает причину звонка и последующие вопросы. А еще визуализация всяких «нажмите 1 для медикешен консерн» в кнопочки как будто это менюшка приложения :)

Антуту и игры короче реально уже дело десятое, вот. AI решает :gigi:
100sergo100
Member

Повідомлення

Gold_Star: 13.09.2025 00:26 Face Time - дзвонилка для пенсіонерів рівня Google Meet.
Та ладно, что фейс тайм, что гугл мит обеспечивают лучшее качество звонка (особенно видео), чем вотсап и телега. Пользуюсь и тем, и другим.
waryag
Member

Повідомлення

KimRomik: 12.09.2025 11:46я більше здивувався, чому вони досі не зменшили розмір Dynamic Island, скоріш зберігають для наступних поколінь, щоб видати це за революційну новинку
І взагалі, дали одразу 120Гц. Могли б і проміжні 90 (що часто є оптимальним вибором між плавністю і рантаймом)
Grey_ukr
Member

Повідомлення

Жена пересела с андроида за 300 баксов на 16 про макс
С ее слов что поменялось.
1. Камера лучше в айфоне. Фотки при увеличении не зернятся и более четкие (ей не для инсты, а для работы нужно).
2. Устала от долгой зарядки на айфоне. Фул зарядка занимает около 3х часов. На андроиде 15 минут и батарея больше 50% заряжена. Фул заряд меньше часа.
3. Не нравится, что айфон такой дорогой и его теперь бережешь, потому что жалко. Старый можно было кидануть (например на диван) и не переживать за него.

Разницы в быстродействии она не заметила. Хотя в лоб видно, что айфон быстрее. Но там доли секунд.

Все. Больше она никакой разницы не видит.
Пойду скажу ей за антутут, хахаха

З.Ы. у меня андроид за 400 баксов. В лоб сравнивал - открывает приложения у меня быстрее. Хотя ему уже 3 года.
Сравнивал ютуб, приват24 и телеграмм.
Других похожих приложений у нас нет.
Відповісти