Огляд та тестування бездротового маршрутизатора ASUS RT-BE88U. Гравець вищої ліги

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
denizen
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд та тестування бездротового маршрутизатора ASUS RT-BE88U. Гравець вищої ліги

це фіаско, навіть 6Ггц немає, а про wifi7 взагалі нема що говорити, він не сертифікований в україні.
Creature4O
Member

Повідомлення

Той випадок коли заходиш подивитись на ціну, посміхнутись і закрити не читаючи.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Ну раз є золоті вставки то ціна цілком норма за такий виріб :gigi:
KashernoTaki
Member

Повідомлення

На кожен товар знайдеться свій покупець, але з "Гравець вищої ліги" трохи посміявся.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Знов дводіапазонний BE.
Це щось із ліги AX 2.4 only
MqM
Member

Повідомлення

denizen: 12.09.2025 15:49 Пропоную обговорити Огляд та тестування бездротового маршрутизатора ASUS RT-BE88U. Гравець вищої ліги

це фіаско, навіть 6Ггц немає, а про wifi7 взагалі нема що говорити, він не сертифікований в україні.
Відсутність 6Ггц у сучасному роутері, ще й якого прелставлябть гоавцем високої ліги дивує мяко кажучи
master
Member

Повідомлення

А у всіх хто тут відписав всі присторї вже підтримують Wi-Fi6E?
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Ну ця штука - по ціні відеокарти :lol: , для підприємств/офісів де потрібна стабільність ок, якщо немає ліміту по грошах і немає бажання шукати альтернативні роутери типу microtik, archerax.... але в морі конкурентів за кращу ціну і більшу кількість частот це не то шо гравець вищої ліги - це окунь болотний в морі акул :shuffle:
Чи я шось не так розумію?
alexeygalas
Member

Повідомлення

MAKKACIN
Ну це якраз не про стабільність. На підприємства якраз береться маленький мікротік як router/firewall, smart switch 24-48 портів залежно від того скільки потрібно, а вже для wifi береться необхідна к-ть точок 4х4:4 щоб покрити макс. кть клієнтів і налаштовується роумінг між ними

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
master: 12.09.2025 17:51А у всіх хто тут відписав всі присторї вже підтримують Wi-Fi6E?
У мене на разі тільки 2 асрока і новий лептоп дружини. Решта все AC. Тож я досі сиджу з точкою доступу AC 4x4:4. Не бачу поки сенсу перелізати на BE. Швидкості вистачає, 5ггц полоса ще не зайнята критично, оновлення на всі девайси досі виходять.
bes
Member

Повідомлення

высшая лига это по цене а не по характеристикам

Отправлено спустя 3 минуты 24 секунды:
У верхній частині кришки знаходиться трикутний виріз, накритий вентиляційною решіткою, крізь яку видніється блискучий метал системи охолодження.
невеличка пластина з металу помаранчевого кольору грає здебільшого декоративну роль
artyomchenko
Junior

Повідомлення

для кого этот шлак ?
когда есть UniFi Express 7
Hotspur
Member

Повідомлення

16 709 грн за роутер. Асус перестань :lol:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Unify U7 Pro коштує щось в районі 9000грн., а на залишок можна зібрати в 1 літровому ПК (lenovo m720q/m920q/x + мережеву карту 1/2,5/10Gbps) OpenWRT/ROS CHR/pfSense/OPNsense роутер з недосяжними для сабжа з статті функціоналом і швидкодією. Тож логічне питання, а де тут вища ліга?Я нічого проти автора статті та й цього роутера не маю зовсім, але позиціювання і ціноутворення м'яко кажучи дивні.
Mozdev
Member

Повідомлення

Hotspur: 12.09.2025 19:46 16 709 грн за роутер. Асус перестань :lol:
16 709 це вони явно перестаралися :gigi:
Максимум 5-6 тис. грн.
За ці гроші 5-6 тис. грн можна взяти з такими ж хар. + WIFI6
mrigi
Member

Повідомлення

Вже 15369 на розетці, комменти на овері збили ціну :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Не ну наявність SFP+ це вже прям прорив для Асуса. Хоч NAS можна під'єднати і не боттлнечити на мережі.
Scoffer
Member

Повідомлення

Щоб бути в вищій лізі треба спочатку дизайм мати такий що буде непомітним в інтер'єрі з вищої ліги, а не школоло-геймінг едішн.
Я розумію що у азіатів своєрідне ставлення до дизайну, але на євроринок можна було б зробити і нормально.
Alligator
Member

Повідомлення

master: 12.09.2025 17:51 А у всіх хто тут відписав всі присторї вже підтримують Wi-Fi6E?
так - на iphone з 2023 року
одразу наступні питання:
так - провайдер 1 Гбіт/c
802.11ax → Wi-Fi 6 / Wi-Fi 6E
на 2,4 ГГц: до 1152 Мбіт/с
на 5 ГГц: до 4804 Мбіт/с

ні - така швидкість на телефоні взагалі не треба, за ніч фоточки й на декількох Мбітах загрузятся в хмару :gigi:
Mozdev: 12.09.2025 20:08
16 709 це вони явно перестаралися :gigi:
Максимум 5-6 тис. грн.
За ці гроші 5-6 тис. грн можна взяти з такими ж хар. + WIFI6
два конектора - 10 грн, 10 метрів кабелю 50 грн, це у роздріб поштучно у будь-якому магазині, хай асус зателефонує коли пінг хоча б порівняється :shuffle:
Востаннє редагувалось 12.09.2025 20:59 користувачем Alligator, всього редагувалось 1 раз.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

А ще блок живлення 45 Вт натякає на чимале споживання.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 12.09.2025 20:59А ще блок живлення 45 Вт натякає на чимале споживання.
Ну там більшість вайфайка. Так be жере добряче. Я коли примірявся до точки wifi 7 3х діапазонної сам підофігів. У мене зараз в dc ups 48v 0.5a passive влізає роутер + вайфайка ас 4х4. А тільки точка be 2x2x2 вже просить 802.3at з піком 25вт. А 4 поточні 4х4х4 вже просять 802.3bt (poe++ 60w max) із середнім споживанням під 40 :insane:
mrigi
Member

Повідомлення

alexeygalas: 12.09.2025 21:09Ну там більшість вайфайка. Так be жере добряче. Я коли примірявся до точки wifi 7 3х діапазонної сам підофігів. У мене зараз в dc ups 48v 0.5a passive влізає роутер + вайфайка ас 4х4. А тільки точка be 2x2x2 вже просить 802.3at з піком 25вт. А 4 поточні 4х4х4 вже просять 802.3bt (poe++ 60w max) із середнім споживанням під 40 :insane:
З таким ростом потужностей я скоро почну розуміти хейтеров вайфая та шапочек з фольги
Відповісти