Новини
Останні статті і огляди
iPhone 17 vs 16: порівняння двох поколінь Apple
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити iPhone 17 vs 16: порівняння двох поколінь Apple
відчутне прискорення при виконанні AI-завдань, особливо у додатках, пов’язаних із генерацією зображень та контентом у реальному часі
Короче, на мову для нормальних - буде швидше генерити але якість лишається на попередньому рівні
і все в цьому ж стилі
відчутне прискорення при виконанні AI-завдань, особливо у додатках, пов’язаних із генерацією зображень та контентом у реальному часі
Короче, на мову для нормальних - буде швидше генерити але якість лишається на попередньому рівні
і все в цьому ж стилі
-
Entar
Member
Когда меня начинает грызть жаба что я как-то много денег трачу на компьютерные железки и игры, я захожу в новости про новые айфоны и меня отпускает
P.S. А вообще хорошо, что прогресс есть, невзирая на то что казалось бы что "улучшать в смартфонах уже мало что есть", все-же технологии растут, развиваются, со временем то же самое, что в флагманах доходит до мидл сегмента.
P.S.S. У меня одного впечатление, что текст новости писал/структурировал ИИ ?)
P.S. А вообще хорошо, что прогресс есть, невзирая на то что казалось бы что "улучшать в смартфонах уже мало что есть", все-же технологии растут, развиваются, со временем то же самое, что в флагманах доходит до мидл сегмента.
P.S.S. У меня одного впечатление, что текст новости писал/структурировал ИИ ?)
-
dead_rat
Member
Вже всі новини пише АІ.Entar: ↑ 12.09.2025 11:20 P.S.S. У меня одного впечатление, что текст новости писал/структурировал ИИ ?)
-
Sunrise007
Member
Це перший «базовий» айфон за весь час, який дійсно хочеться купити.
єдине чого не вистачає це зум модуля, замість ультраширіка.
єдине чого не вистачає це зум модуля, замість ультраширіка.
-
tornadox
Member
Entar: ↑ 12.09.2025 11:20P.S.S. У меня одного впечатление, что текст новости писал/структурировал ИИ ?)
p.s.
Матеріал для публікації надано інтернет-магазином eStore.ua
-
Shura_UA
Member
Алеж олвейс он дісплей і уплавнялка у 120Гц скорочує час заряду акумулятора? В мене на s21fe вже давно це є...але ж жалько витрачати заряд.
-
Entar
Member
Ну тут прямо редактор не запарювався.dead_rat: ↑ 12.09.2025 11:25 Вже всі новини пише АІ.
-
1234waltz
Member
Дійсно дивно "емейзінгом" представляти старий добрий Always-On Display, який сто років як є у всіх флагманів та субфлагманів на ведрі.Shura_UA: ↑ 12.09.2025 11:34 Алеж олвейс он дісплей і уплавнялка у 120Гц скорочує час заряду акумулятора? В мене на s21fe вже давно це є...але ж жалько витрачати заряд.
- спойлер
- Так, я теж побавився та вимкнув, хоча з живими шпалерами і переходами красиво звісно.
-
kalakawa
Member
может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
между юзер-экспириенсом на телефоне за 7к и за 40к практически не существует же разницы
я понимаю разницу в компах за 15к и за 150к(пользуюсь почти всю жизнь)
понимаю разницу в машинах за 40к и 400к(ни разу не был за рулем и к автомобилям полностью равнодушен)
но хоть убейте - в чем разница между ультрадорогим и дешевым телефоном?(какие только в руках не держал так и не понял)
между юзер-экспириенсом на телефоне за 7к и за 40к практически не существует же разницы
понимаю разницу в машинах за 40к и 400к(ни разу не был за рулем и к автомобилям полностью равнодушен)
но хоть убейте - в чем разница между ультрадорогим и дешевым телефоном?(какие только в руках не держал так и не понял)
-
big_bang
Member
ведроіді ???1234waltz: ↑ 12.09.2025 11:37 Always-On Display, який сто років як є у всіх флагманів та субфлагманів на ведрі.
в мене на
емейзінг ?
Таке враження шо вони живуть по принципу - ВСЕ НОВЕ, ЦЕ ДОБРЕ ЗАБУТЕ СТАРЕ
-
1234waltz
Member
Єkalakawa: ↑ 12.09.2025 11:40 между юзер-экспириенсом на телефоне за 7к и за 40к практически не существует же разницы
Спробуй на телефоні за 100 баксів та за 400-500 запустити одні й ті самі додатки, познімати відео і тп. Відразу відчуєш різницю, при тому дуже сильну.
Ось між 500 та 1000 баксів різниць вже значно менше, бо мілісекунди різниці в запуску додатків важче помічати. Але там вже упор на камеру йде - познімати перегалюциноване ШІ 8К відео наприклад (хто розглядав на моніторі результати цифрового зуму Пікселів та деталі при зйомці відео на великому моніторі зрозуміє). Ну чи якісь понтові функції типу DEX режиму в самсунгів з передачею на ТВ для робити в стилі ПК, якими теж мало хто користується (хоча DEX на Galaxy Tab це топ).
-
KimRomik
Member
я більше здивувався, чому вони досі не зменшили розмір Dynamic Island, скоріш зберігають для наступних поколінь, щоб видати це за революційну новинку
-
kairo
Member
Є люди, для яких не існує різниці між телефоном за 7к та за 2к. Кожному своє.kalakawa: ↑ 12.09.2025 11:40может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
-
1234waltz
Member
Вони абсолютно серйозно 5 хвилин презентації показували кнопку з тактильним та вібровідгуком, де є ступіні натискання. Це щось з епохи кнопочних смартфонів останніх та камерофонів андройдних.big_bang: ↑ 12.09.2025 11:42 Таке враження шо вони живуть по принципу - ВСЕ НОВЕ, ЦЕ ДОБРЕ ЗАБУТЕ СТАРЕ
-
Afit
Member
Мне кажется они стали откровенно глумится, выпустив такой дизайн. И о боги
120 герц, плавнее оказывается стала прокрутка
Ну кем надо быть, чтобы всерьёз воспринимать это как инновации. Тем более - "це ж було вже!"
К чему вообще был этот откат снова на 60 герц?)
Востаннє редагувалось 12.09.2025 11:49 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
-
Shura_UA
Member
"Диявол криється в деталях". Це тільки здається, що "немає різниці" між 7-8 тис.грн і 18000+...Якщо "подзвонити" — то дійсно незрозуміла різниця.kalakawa: ↑ 12.09.2025 11:40 может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
-
Alligator
Member
Як це? Редактор прогнав декілька разів текст через перекладачі, а потім шліфанул синонимайзером для унікальності і перевіркою через ШІ, то що людям вони криво сприймається нікого не хвилює, головне унікальність тексту для пошукових ботів.Entar: ↑ 12.09.2025 11:35Ну тут прямо редактор не запарювався.dead_rat: ↑ 12.09.2025 11:25 Вже всі новини пише АІ.
P.S. Це виходить ШІ пише текст для пошукових ботів, робот для робота, майбутнє настало?
-
Entar
Member
Я сам на прошлый нг купил себе смарт за 10 кгрн, меняю их раз в 3+- года отдавая пожилым родственникам и придерживаюсь лично для себя того же мнения, но понимаю почему люди тратят больше.kalakawa: ↑ 12.09.2025 11:40 может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
Банально потому-что могут.) Смартфон в жизни современного человека, часто - это гаджет №1. Он с человеком всегда, 24/7, с него человек и общается всеми доступными методами, и потребляет контент и музыку слушает и пользуется как инструментом (навигатор это самое простое). Тем же домашним ПК человек пользуется гораздо меньше, а у многих их нет вообще. Даже любитель видеоигр, взрослый, имеющий работу не с дома пользуется домашний пк ну 20-30 часов в неделю максимум за редким исключением.
И соответственно, даже небольшие улучшения/плюшки в смартфоне, с учетом количества времени использования могут для людей много значить. Банальный пример - камера. Объективно, качество фото, и особенно с использованием разных ИИ плюшек у топовых смартфонов выше - а для многих людей это важно. Это лично я не любитель фотографировать и тем более всяких селфи и ведения соц. сетей, а для многих это неотъемлемая часть жизни. Это мне не принципиально, будут у меня фото на объекте "идеальными" или просто "достаточно нормальными", а для кого-то важно чтобы его селфи, или видео связь с телефона были как можно лучше.
И покупка нового телефона, за 40 к грн это своеобразный "способ себя порадовать" для многих. Аналогично покупке новой видеокарты (давайте объективно, можно ведь было бы играть в игры с фпс 60 а не 120, и не на ультрах а на высоких), новых наушников, итд итп.
-
konb999
Member
Виключи телефон зовсім, - так заряду надовше вистачить!Shura_UA: ↑ 12.09.2025 11:34 Алеж олвейс он дісплей і уплавнялка у 120Гц скорочує час заряду акумулятора? В мене на s21fe вже давно це є...але ж жалько витрачати заряд.