Акції Apple впали після презентації iPhone 17
Новини
Останні статті і огляди
Apple представила нове покоління iPhone, включно з надтонким смартфоном iPhone 17 Air
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Apple представила нове покоління iPhone, включно з надтонким смартфоном iPhone 17 Air
-
erazel
Member
Тобто в Air вони повернулись до товщини 6-8 моделей?
-
nazar-pc
Ентузіаст
Блок з камерами чимось лінійку Google Pixel нагадує, але добре що без гострих внутрішніх кутів, не так буде бруд-пил накопичуватися
-
Afit
Member
Убогий дизайн, от которого не то что вторичностью, а третичностью прёт
-
Scoffer
Member
А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
-
Lekrs
Member
Надтонкий двома пальцями можна зігнути?
Камера на ньому виглядає, як би це написати...
Камера на ньому виглядає, як би це написати...
-
Filabatya
Member
Нарешті не маю претензій до 17го, таким мав бути ще 15тий!
-
1234waltz
Member
Базовий виглядає як типовий Самсунг Гелексі, Про-шка виглядає як Поко
-
ilcattivo
Member
RIP остання у світі виробнича лінія 60 Гц OLED екранів 
-
Аціо
Member
Так перепрошую! Але емейзінг екранів!
Ні ні ні, ви що тут таке писати не можна!Scoffer: ↑ 10.09.2025 09:07А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
Я так попросив збільшити батарею та назбирав 30+ мінусів!
Воно нікому не треба ото крім нас двох виходить.
-
dead_rat
Member
Еппл вотч - 24 години від зарядкиScoffer: ↑ 10.09.2025 09:07А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
Гармін вотч - 14 діб
От як так?
-
Kyro
Member
Базовый Айфон 17 теперь от 949 Евро. Эмейзинг 
-
KROOM
Member
Ну так якраз додатковий акумулятор для цієї моделі, разом із фірмовим чохлом забезпечать ваш запитScoffer: ↑ 10.09.2025 09:07А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
-
yuriy_dd
Member
мені цікавий лише новий проц - на основі нього скоро буде М5
черговий ривок у швидкодії, якщо вже зараз М4 швидший на 50%, то у М5 розрив буде ще більшим
а до нових проців Інтел та АМД ще далеко
пс: ну добре ще Video playback Up to 39 hours у 17 Про Макс - вражає
цікаво - а яка там автономність у смартів на х86?
черговий ривок у швидкодії, якщо вже зараз М4 швидший на 50%, то у М5 розрив буде ще більшим
а до нових проців Інтел та АМД ще далеко
пс: ну добре ще Video playback Up to 39 hours у 17 Про Макс - вражає
цікаво - а яка там автономність у смартів на х86?
-
Kyro
Member
Ну когда у Гармина будет маркет с тысячами сторонних апликух тогда и вернемся к вопросу.dead_rat: ↑ 10.09.2025 10:40Еппл вотч - 24 години від зарядкиScoffer: ↑ 10.09.2025 09:07
А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?
Гармін вотч - 14 діб
От як так?
-
Геральт
Member
Телеметрія?
-
1234waltz
Member
24 години емейзінгу або 14 діб не емейзінгу. Тут розуміти треба.dead_rat: ↑ 10.09.2025 10:40 От як так?
-
talex
Member
можно уже было сделать еще более тонкий смартфон вообще без аккума (ну или минут на 5) и продавать дополнительный, как аксессуар
-
NVo1
Member
все просто, гармін не юзає android wear os (або еппл вотч ос). це просто часи з підключенням до телефона, ОС там чисто шоб на дісплей виводити інфу шо сама ОС телефона даєdead_rat: ↑ 10.09.2025 10:40Еппл вотч - 24 години від зарядкиScoffer: ↑ 10.09.2025 09:07
А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?
Гармін вотч - 14 діб
От як так?
в мене є нокія така само тупа - тримає місяць, і теж може вібрувати коли дзвонять та виводити інфу хто дзвонить, фіксувати пульс та екг і таке інше лайно.
Востаннє редагувалось 10.09.2025 11:09 користувачем NVo1, всього редагувалось 1 раз.