Apple представила нове покоління iPhone, включно з надтонким смартфоном iPhone 17 Air

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Apple представила нове покоління iPhone, включно з надтонким смартфоном iPhone 17 Air

Акції Apple впали після презентації iPhone 17 :-/
erazel
Member

Повідомлення

Тобто в Air вони повернулись до товщини 6-8 моделей?
nazar-pc
Ентузіаст

Повідомлення

Блок з камерами чимось лінійку Google Pixel нагадує, але добре що без гострих внутрішніх кутів, не так буде бруд-пил накопичуватися
Afit
Member

Повідомлення

Убогий дизайн, от которого не то что вторичностью, а третичностью прёт
Scoffer
Member

Повідомлення

Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?
Lekrs
Member

Повідомлення

Надтонкий двома пальцями можна зігнути?
Камера на ньому виглядає, як би це написати...
Filabatya
Member

Повідомлення

Нарешті не маю претензій до 17го, таким мав бути ще 15тий!
1234waltz
Member

Повідомлення

Геральт: 10.09.2025 08:59 Акції Apple впали після презентації iPhone 17 :-/
Базовий виглядає як типовий Самсунг Гелексі, Про-шка виглядає як Поко :rotate: Штош.
ilcattivo
Member

Повідомлення

RIP остання у світі виробнича лінія 60 Гц OLED екранів :rip:
Аціо
Member

Повідомлення

ilcattivo: 10.09.2025 10:06 RIP остання у світі виробнича лінія 60 Гц OLED екранів :rip:
Так перепрошую! Але емейзінг екранів!

Scoffer: 10.09.2025 09:07
Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?
Ні ні ні, ви що тут таке писати не можна!
Я так попросив збільшити батарею та назбирав 30+ мінусів!
Воно нікому не треба ото крім нас двох виходить.
dead_rat
Member

Повідомлення

Еппл вотч - 24 години від зарядки
Гармін вотч - 14 діб

От як так?
Kyro
Member

Повідомлення

Базовый Айфон 17 теперь от 949 Евро. Эмейзинг :lol:
KROOM
Member

Повідомлення

Ну так якраз додатковий акумулятор для цієї моделі, разом із фірмовим чохлом забезпечать ваш запит 😁
yuriy_dd
Member

Повідомлення

мені цікавий лише новий проц - на основі нього скоро буде М5 :super:

черговий ривок у швидкодії, якщо вже зараз М4 швидший на 50%, то у М5 розрив буде ще більшим :super:

а до нових проців Інтел та АМД ще далеко :weep:

пс: ну добре ще Video playback Up to 39 hours у 17 Про Макс - вражає
цікаво - а яка там автономність у смартів на х86?
Kyro
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 10:40
Гармін вотч - 14 діб

От як так?
Ну когда у Гармина будет маркет с тысячами сторонних апликух тогда и вернемся к вопросу.
Геральт
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 10:40 Еппл вотч - 24 години від зарядки
Гармін вотч - 14 діб

От як так?
Телеметрія?
1234waltz
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 10:40 От як так?
24 години емейзінгу або 14 діб не емейзінгу. Тут розуміти треба.
talex
Member

Повідомлення

можно уже было сделать еще более тонкий смартфон вообще без аккума (ну или минут на 5) и продавать дополнительный, как аксессуар
Lionthorn
Member

Повідомлення

Варто зауважити, що Air офіційно не є частиною 17-ї лінійки. Це типу окремі продукти - iPhone Air та iPhone 17/17 Pro.
Востаннє редагувалось 10.09.2025 11:08 користувачем Lionthorn, всього редагувалось 1 раз.
NVo1
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 10:40
Гармін вотч - 14 діб

От як так?
все просто, гармін не юзає android wear os (або еппл вотч ос). це просто часи з підключенням до телефона, ОС там чисто шоб на дісплей виводити інфу шо сама ОС телефона дає

в мене є нокія така само тупа - тримає місяць, і теж може вібрувати коли дзвонять та виводити інфу хто дзвонить, фіксувати пульс та екг і таке інше лайно.
Востаннє редагувалось 10.09.2025 11:09 користувачем NVo1, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти