Новини
Останні статті і огляди
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
Повноформатна плата еліттруп на 865РЕ 775 може бути цікава для дослідів, але не за 800 гримнів, звичайно.
Я ще свій асрок на SIS не домучив за браком часу.
ApostolCV, ви, випадково, не досліджували такі плати, як
ASRock 775V88
ASRock 775V88+
ASRock 775V88-M+
?
Я ще свій асрок на SIS не домучив за браком часу.
ApostolCV, ви, випадково, не досліджували такі плати, як
ASRock 775V88
ASRock 775V88+
ASRock 775V88-M+
?
-
ApostolCV
Member
radical, ні з цими не працював. Що вас в них цікавить? 4 Діми?
Маю дещо інше , молодшу сестру вста/дуалсати - 775Dual-880Pro.
A також дивне збочення 775i48.
A також дивне збочення 775i48.
-
radical
Member
ну, дуальна VIA типуApostolCV: ↑ 29.08.2025 22:51 Що вас в них цікавить? 4 Діми?
A також дивне збочення 775i48.![]()
775Dual-880Pro у мене є, дохла
775i48 це просто обрізок і865 з одним каналом
а ще у асрока була 775 плата на 845 чипсеті, але мені вона не траплялася
-
Sanьka
Member
Ти не звернув увагу на головне - нову !!!!! батарейку біоса.
Воно варте цих грошей, воно варте всіх грошей світу
-
spoglyadach
Member
А всьо, вже пройшли часи коли я заради нової батарейки біваса купляв комплекти, я тепер теж вмію їх окремо купувать
Ще ось свіженька дичина для любителів РЕТРИ, тільки не купуйте одразу хай трошки полежить припаде пилком
Ще ось свіженька дичина для любителів РЕТРИ, тільки не купуйте одразу хай трошки полежить припаде пилком
-
radical
Member
Ната обнесла хату афінажників, схоже, більшість плат без планок. Вуду 3 AGP за півтори штуки продає.
-
spoglyadach
Member
Приємно уявити рожу афінажника, який дізнався кіко коштує робоча вуда та проци з позолотою, які він роками пускав в утіль заради пари соток гривень в золоті нижчих сортів, та ще й скільки клопотів то всьо вартувало. Це безцінна картина 
-
spoglyadach
Member
Оверхацкєри підкажіть, а для розгонів Phenom II шестиядерних оці гіги норм плати чи така собі фігня?
GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
GIGABYTE GA-790FXTA-UD5
Бо бачу на тому ж хвоботі більшість ганяє на ацуцах з 890 чипсетом
GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
GIGABYTE GA-790FXTA-UD5
Бо бачу на тому ж хвоботі більшість ганяє на ацуцах з 890 чипсетом
-
radical
Member
Я теж думаю, що нормальна плата під фуфикс була б краше, але я не настоящій сварщік
-
saren
Member
Sanьka
с учётом нынешних цен на эти батарейки, она может составлять немалый процент от стоимости этих железок:
с учётом нынешних цен на эти батарейки, она может составлять немалый процент от стоимости этих железок:
- спойлер
-
spoglyadach
Member
А блін, ну в мене звісно є саблєзубий сайбертус на 990 чипсеті, але ж я думав що може по норамальному автентично поганять того феномена, ой всьо. Що за люди ці оверхацкєри, немає у вас душі одні мегагерци в головіradical: ↑ 02.09.2025 07:53 Я теж думаю, що нормальна плата під фуфикс була б краше, але я не настоящій сварщік
В мене ще отака АССрока лежить ASRock 890FX Deluxe5, але вона мене колись вибісила, щось там в біосі мені не сподобалось коли колупав x4 феном
Не хочу нікого образити, але ж це треба бути ідьйотом що б купувати якісь оригінальні дюрасели для материнок, особливо усіляких древніх 462, 478 і таке інше. Я в 2023 році трохи псіханув, коли з аліекспреса доставка батарейок коштувала щось 10 баксів за блістерок. Знайошов у нас в Україні постачальника нормальний напів-ноунеймових батарейок і купив з десяток блістерів. Вийшло гривень 400 здається все разом, бо останній раз замовляв ще у 2021 і якраз під середину 2022 вони почали закінчуватись, то в ваги якісь треба запхати то ще кудись. Але ж не дюраселі брати, ви шоsaren: ↑ 02.09.2025 16:13 с учётом нынешних цен на эти батарейки, она может составлять немалый процент от стоимости этих железок:
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, вітаю в клубі. Я на відкриті одного з мережі магазинів вихватив пару пачок 8шт -50 грн.
Для всякого ь370/478...за очі.
-
offece-trader
Member
Кстати, а есть где то официальная инфа, до какого порога материнка считает что батарейка нормальная ?
-
ApostolCV
Member
offece-trader,залежить від реалізаціїї. 2,7-2,8В ще хватає.
Я на одній мамці зіштовнувся з одною хардварною проблемою, тож переробив на живлення RTC тільки від CR2032.
Я на одній мамці зіштовнувся з одною хардварною проблемою, тож переробив на живлення RTC тільки від CR2032.
-
offece-trader
Member
Вот тоже так думал, потом столкнулся что 2.95, а материнка биос не сохраняет, а с 3.1 стало нормально. Есть какие либо официальные цифры по этому вопросу, надо перемерять литр батареек и лишнее выкинутьApostolCV: ↑ 02.09.2025 20:50offece-trader,залежить від реалізаціїї. 2,7-2,8В ще хватає.
-
spoglyadach
Member
Залежить від конкретної плати, якщо з нею все ок і немає аномального жору струму з тої батарейки то навіть з 2.6-2.7В вони часто нормально працюють, буває що і 2.5 все ок. Але буває і так як ви написали, взагалі коли напруга падає нижче 2.9 це свідчить про те що ємність батарейки майже вичерпано і її всеодно потрібно замінити бо після якогось порогу там вольтаж буде падати лавинообразно. Але це знову ж таки зав'язано на якість самого елемента, всі вони по різному себе поводяться. Якщо бачу що 2.9 то міняю, якщо це якась плата яку періодично юзаю чи типу того, якщо ні то взагалі краще витягнути ту батарейку бо ще як потече 
це мабуть якась аврора чи типу того, а чого так мло. Там навіть в недорогих батарейок часто термін придатності 3-4 років, то можна й більше брати в принципі, ще й за такі гроші
ApostolCV: ↑ 02.09.2025 18:55 вітаю в клубі. Я на відкриті одного з мережі магазинів вихватив пару пачок 8шт -50 грн.
-
ApostolCV
Member
Може хто знає , в чому проблема?
Плата Asrock 775i65G re2.03 Пробує читати флешку 16 ГБ з Win XP
Плата Asrock 775i65G re2.03 Пробує читати флешку 16 ГБ з Win XP
-
radical
Member
Може флешка містить помилки або криво записалася.
Яка програма використовувалась для запису флешки?
Яка програма використовувалась для запису флешки?
-
ApostolCV
Member
Rufus 2.18 .
Спеціально для Xp вибирав.
Спеціально для Xp вибирав.
-
radical
Member
radical
оцей рецепт робочий і перевірений особисто мною
https://notebookclub.org/article/window ... flash.html