Я зі свого досвіду міркую. Так, текст на 2к 27" може не ідеальний, але все одно досить комфортно. В іграх по-барабану. Самі пікселі я бачив, якщо наблизитися спеціально, а зі звичайної відстані не кидаються в очі, як на Full HD 24". Я впевнений, що на 2к 32" буде щось схоже ближче до Full HD 24" і мені такий варіант точно не підходить. Може й не так, але точно гірше за 27".man1242: ↑ 30.08.2025 20:49що на 27 1440 теже пікселі видно
А з приводу 4к 27-32", то після такого я б може і почав більше бачити пікселі, бо колись я і на Full HD сидів і так не плювався, як зараз. Бо вчорашніх кілька годин за таким моніком відбили все бажання сідати за комп, буду чекати нормальний монік.
Знайшов на Reddit коментар, який вписується в мій світогляд.
- спойлер
- Мой игровой сетап: годами юзал 32" 1440p, пока недавно не апгрейднулся до 32" 4k. Раньше меня всё устраивало, но теперь назад уже не хочется. 32" 4k – просто бомба, и для игр, и для работы. Ещё недавно взял два 27" 1440p монитора для работы/продакшена, и по плотности пикселей они мне нравятся больше, чем 32-дюймовый 1440p. Если планируешь юзать 32" 1440p для игр – норм, но для работы текст будет казаться огромным.