Lenovo незабаром випустить портативну ігрову систему Legion Go 2 на базі AMD Ryzen Z2 Extreme

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
1234waltz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Lenovo незабаром випустить портативну ігрову систему Legion Go 2 на базі AMD Ryzen Z2 Extreme
Враховуючи ціну на GO S з Z1 Extreme у 899 баксів, тут легко перевалюватиме за 1к доларів.
DMZ
Member

Повідомлення

Знову вони поставили абсолютно надлишковий, як для портативок, екран 1600р, як і в попередній версії :facepalm: Добре, що хоч ОЛЕД, цікаво чи буде HDR. Ще сподіваюсь, пофіксили люфт цих змінних блоків. Ну і благо поставили більшу батарею.

А взагалі, попередня версія була дуже і дуже сумнівна. Її плюси: зйомні блоки, як в свіча, та 1440р екран не те щоб сильно треба в портативках. Якщо ти вже маєш поверхню для мишки, то простіше мати звичаайну блютус мишку за не всі гроші світу, ніж ці недомишку збоку :dontknow:. Тому більше дешевший GO S з Z1E виглядав поцікавіше, ніж флагманська модель

А, ну і по попереднім тестам Z2E не те щоб значно швидше від Z1E. Певно TDP його нормально так душить
kalakawa
Member

Повідомлення

Уже который год вокруг до около... Но это даже хорошо, не нужно после покупки портативки/видеокарты на второй день начинать собирать на новую как это было до 2016 года
DmitriyRR
Junior

Повідомлення

DMZ: 29.08.2025 12:34 пофіксили люфт цих змінних блоків
Джойконы? У меня не люфтят вообще, не знаю, консоли 4+ месяца
firestarter256
Member

Повідомлення

а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
DMZ
Member

Повідомлення

DmitriyRR: 29.08.2025 13:38
DMZ: 29.08.2025 12:34 пофіксили люфт цих змінних блоків
Може це залежить від використання чи перших ревізій? Бо я читав, що люди жаліються і в огляди від розетки автор згадував про цю проблему. Але в мене GO S, тому не можу стверджувати, що ця проблема не одинична та існувала взагалі
waryag
Member

Повідомлення

kalakawa: 29.08.2025 13:20Уже который год вокруг до около... Но это даже хорошо, не нужно после покупки портативки/видеокарты на второй день начинать собирать на новую как это было до 2016 года
Потому валве и не обновляет дек. Существенный прогресс возможен только с выходом встроек на РДНА4, но АМД с ними не спешит.
firestarter256: 29.08.2025 14:09 И чем это лучше Steam Link на телефоне
Отсутствием проблем стимлинка и нормальными органами управления, не занимающими экран.
DMZ
Member

Повідомлення

firestarter256: 29.08.2025 14:09 а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
я купив, але по факту, Ви праві та стім лінк - хороша альтернатива. Цей пристрій хороший десь в дорозі, бо не треба інтернету і для відносно простих ігор, типу метроідваній. В дитинстві, я б мабуть, пісявся кипятком, але зараз нема тих емоцій, які могли б бути. Я купився скоріше на те, що люди в інтернетах писали, що це лікує "ігрову імпотенцію" :D і що пристрій, типу SteamDeck, нахвалюють люди, які не мають часу сісти і нормально провести сесію за компом. Але це, як і консоль, скоріше придаток для ПК. В щось зручно грати, в щось ні. В ідеалі мати і хороший ПК для шутерів/сесіонок і PS, щоб сісти на диввані розслабитись, граючи в "кінцо" і отаку портативку, щоб грати десь в дорозі чи в офісі, перезавантажуючи мозок, від роботи. Але де б на то все взяти гроші :lol:
DmitriyRR
Junior

Повідомлення

DMZ: 29.08.2025 14:25
DmitriyRR: 29.08.2025 13:38

Може це залежить від використання чи перших ревізій? Бо я читав, що люди жаліються і в огляди від розетки автор згадував про цю проблему. Але в мене GO S, тому не можу стверджувати, що ця проблема не одинична та існувала взагалі
Да, может и такое быть, или просто повезло. На самом деле боялся, что будет люфт, потому что и правда такие отзывы тоже были
Leeman
Member

Повідомлення

Екран 1600p звісно таке собі рішення. 1200p був би в самий раз.
_Andrik_
Member

Повідомлення

firestarter256: 29.08.2025 14:09 а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
Я , маю Steam deck, насолоджуйся своєю бібліотекою стім на перервах в праці ,Працюю далекобійником .
Якісь додаткові питання є ? Охоче відповім
smilex
Member

Повідомлення

Leeman: 29.08.2025 16:28 Екран 1600p звісно таке собі рішення. 1200p був би в самий раз.
Экран 1600p позволяет поставить 800p без особого ухудшения в сравнении с настоящим 800p экраном, поэтому решения нормальное. Требовательные игры можно играть в 800п как и в стим деке, а для нетребовательных выставлять 1600п
Hotspur
Member

Повідомлення

1234waltz: 29.08.2025 12:30Враховуючи ціну на GO S з Z1 Extreme у 899 баксів, тут легко перевалюватиме за 1к доларів.
що дичина звичайно повна
DmitriyRR
Junior

Повідомлення

smilex: 30.08.2025 02:40
Leeman: 29.08.2025 16:28 Екран 1600p звісно таке собі рішення. 1200p був би в самий раз.
Экран 1600p позволяет поставить 800p без особого ухудшения в сравнении с настоящим 800p экраном, поэтому решения нормальное. Требовательные игры можно играть в 800п как и в стим деке, а для нетребовательных выставлять 1600п
Да, в теории. Я пытался и целочисленное масштабирование ну никак не дало нормального результата, все слегка мыльное, как будто масштабирование и не включалось. Не знаю, в чем проблема, мб в официальных драйверах амд. Некоторые люди накатывают самые новые вручную и пользуются всякими фичами, вроде как хвалили такой 800р подход.

Для себя запускал игры в 1200р некоторые, выглядят довольно четко, железу легче, чем на 1600
tornadox
Member

Повідомлення

firestarter256: 29.08.2025 14:09а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
якщо ти не покидаєш житло в принципі то навіщо тобі стім лінк? на горшку можна дати і очам трохи перепочинку.
Відповісти