Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Krawez
Member

Повідомлення

Дякую, це я знаю, але з вчорашнього дня цієї кнопки на сайті немає. По крайній мірі у мене, тому і запитав.
vovse
Junior

Повідомлення

Krawez: 19.08.2025 12:22 Дякую, це я знаю, але з вчорашнього дня цієї кнопки на сайті немає. По крайній мірі у мене, тому і запитав.
https://help.olx.ua/olxuahelp/s/article ... 2%D0%B8-V2
Krawez
Member

Повідомлення

vovse: 19.08.2025 18:49
Krawez: 19.08.2025 12:22 Дякую, це я знаю, але з вчорашнього дня цієї кнопки на сайті немає. По крайній мірі у мене, тому і запитав.
https://help.olx.ua/olxuahelp/s/article ... 2%D0%B8-V2
Дякую, виходить мене в бізнесмени записали :)

ПС.

До речі, а як це взнати? Ніяких листів і дзвінків я не отримував.
sensey
Member

Повідомлення

Всіх вітаю. Особливо тих хто із Житомира. Вже двічі маю таку ситуацію: Поки тільки по ЖТ але думаю в найближчий час буде в інших містах. маьцть добігає місяць а плани горять. Телефонує або пише вам хтось по вашому оголошенню, запирує всяке різне, видно, що в питанні електронних "плавають" і вже все їх влаштовує, особливо розмір плати АТХ і готовий купити але треба особиста зустріч. Не для того щоб переаірити чи воно робить чи ні. Потрібні саме ви, як особа чоловічої статі призовного віку. Тому будьте обережні. Я вже так раз зїздив, добре що приїхав завчасто і побачив цю клоунаду із покупцем тцк-ником. :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Зазвичай це новореги. Але біс його знає як воно буде далі.
Мерзавчик
Member

Повідомлення

так шо, як він тцк-шник то йому вже матплата не треба чі шо? :gigi:
олег Л
Junior

Повідомлення

sensey: 27.08.2025 15:20 Всіх вітаю. Особливо тих хто із Житомира. Вже двічі маю таку ситуацію: Поки тільки по ЖТ але думаю в найближчий час буде в інших містах. маьцть добігає місяць а плани горять. Телефонує або пише вам хтось по вашому оголошенню, запирує всяке різне, видно, що в питанні електронних "плавають" і вже все їх влаштовує, особливо розмір плати АТХ і готовий купити але треба особиста зустріч. Не для того щоб переаірити чи воно робить чи ні. Потрібні саме ви, як особа чоловічої статі призовного віку. Тому будьте обережні. Я вже так раз зїздив, добре що приїхав завчасто і побачив цю клоунаду із покупцем тцк-ником. :laugh:

Таксисты тож на подхвате у них
maxim099
Member

Повідомлення

sensey: 27.08.2025 15:20 Всіх вітаю. Особливо тих хто із Житомира. Вже двічі маю таку ситуацію: Поки тільки по ЖТ але думаю в найближчий час буде в інших містах. маьцть добігає місяць а плани горять. Телефонує або пише вам хтось по вашому оголошенню, запирує всяке різне, видно, що в питанні електронних "плавають" і вже все їх влаштовує, особливо розмір плати АТХ і готовий купити але треба особиста зустріч. Не для того щоб переаірити чи воно робить чи ні. Потрібні саме ви, як особа чоловічої статі призовного віку. Тому будьте обережні. Я вже так раз зїздив, добре що приїхав завчасто і побачив цю клоунаду із покупцем тцк-ником. :laugh:

Хм ... цікаво, у мене була зворотна ситуація - хотів під'їхати містом подивитися-купити товар, але людина ні в яку не хотіла зустрічатися зі мною, каже, тільки OLX доставка. Може, з тієї ж причини?
sensey
Member

Повідомлення

maxim099: 27.08.2025 15:33
Хм ... цікаво, у мене була зворотна ситуація - хотів під'їхати містом подивитися-купити товар, але людина ні в яку не хотіла зустрічатися зі мною, каже, тільки OLX доставка. Може, з тієї ж причини?
Цілком. Я наприклад, пропоную, щоб підтвердити що воно працює, по відеодзвінку показати, як воно робить, поклацати і позапускати різне.
Сьогодні мені теж запропонували зустріч особисто я сказав тільки по пошті. Не хочеться мені витрачати свій бенз та нерви.
nummus777
Junior

Повідомлення

sensey
Мав дещо іншу ситуацію: не однократно покупці домовлялися про зустріч і не приїжджали, і не передзвонювали/не писали з попередженням про те, що вони не приїдуть(таких 70% покупців). Тому для себе я вирішив, що самовивіз лише для тих лотів, що я відправити не можу або мені відправити проблематично, або дорогі лоти вартістю від 3 тисяч грн. і більше.
NFS-Racer
Member

Повідомлення

sensey
Телефон у базу і пиши шо то тцкун
https://www.telefonnyjdovidnyk.com.ua/
http://kto-zvonil.com.ua/

які там ще бази є
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Я на такие встечи батю отправляю, а сам из машины команды отдаю) :gigi:
Ektalion
Member

Повідомлення

nummus777: 27.08.2025 20:29 Мав дещо іншу ситуацію: не однократно покупці домовлялися про зустріч і не приїжджали, і не передзвонювали/не писали з попередженням про те, що вони не приїдуть(таких 70% покупців). Тому для себе я вирішив, що самовивіз лише для тих лотів, що я відправити не можу або мені відправити проблематично, або дорогі лоти вартістю від 3 тисяч грн. і більше.
Це звичайна ситуація. До мене так разів 5 точно не приїхали і жодного разу не казали причину.
Barmaloid
Member

Повідомлення

Ektalion: 28.08.2025 20:10До мене так разів 5 точно не приїхали і жодного разу не казали причину.
Бо вони - брехливі люди, майже уся країна така. Як вам така причина, панове, га ? :-/
Krawez
Member

Повідомлення

Barmaloid: 28.08.2025 20:59
Ektalion: 28.08.2025 20:10До мене так разів 5 точно не приїхали і жодного разу не казали причину.
Бо вони - брехливі люди, майже уся країна така. Як вам така причина, панове, га ? :-/
Не міряй по собі.
Barmaloid
Member

Повідомлення

Krawez: 28.08.2025 21:58Не міряй по собі.
Що, зачепило трохи, га ? Ну то можу додати, що приблизно 80% вищих освіт придбані різними, корупційними шляхами. Власники цих освіт абсолютно не розуміються на тому, що у них написано в дипломі :laugh:
nochnik89
Member

Повідомлення

Полностью ушел с наложек или олх доставок. Абсолютли. Но появилась новая функция у меня. Можно подвезти товар сразу домой к клиенту за небольшую плату в своем городе (подсмотрел у бульдозера ;) ) В целом как были адекватные клиенты - так и остались. Не могу особо сказать что-то плохого про нацию. Есть хорошие , есть и не очень люди как и везде. Сравнивать какое-то быдло с пересічними українцями тоже не буду. Я никогда не зацикливался на таких вещах. Клиент хочет купить - клиент купит. Если не хочет - то пускай просто проходит мимо. Никаких обид. Эмоции в бизнесе купле/продажа излишни
sensey: 27.08.2025 15:20Потрібні саме ви, як особа чоловічої статі призовного віку. Тому будьте обережні.
ну они сейчас бесятся и идут на все, скоро конец, скоро конец их бизнесу.
Берегите себя
sensey
Member

Повідомлення

nochnik89: 29.08.2025 16:48 Полностью ушел с наложек или олх доставок. Абсолютли. Но появилась новая функция у меня. Можно подвезти товар сразу домой к клиенту за небольшую плату в своем городе (подсмотрел у бульдозера ;) ) В целом как были адекватные клиенты - так и остались. Не могу особо сказать что-то плохого про нацию. Есть хорошие , есть и не очень люди как и везде. Сравнивать какое-то быдло с пересічними українцями тоже не буду. Я никогда не зацикливался на таких вещах. Клиент хочет купить - клиент купит. Если не хочет - то пускай просто проходит мимо. Никаких обид. Эмоции в бизнесе купле/продажа излишни
sensey: 27.08.2025 15:20Потрібні саме ви, як особа чоловічої статі призовного віку. Тому будьте обережні.
ну они сейчас бесятся и идут на все, скоро конец, скоро конец их бизнесу.
Берегите себя
Круто хто в великих містах. Іншим поки без наложок складно.
Barmaloid
Member

Повідомлення

Зображення

Перший раз таке бачу :eek:

Будуть продавати дані користувачів ?
vovse
Junior

Повідомлення

Barmaloid: 04.09.2025 17:15 Зображення

це мабуть міра від спамерів, останнім часом їх щось не видно.
там взагалі була привязка раніше? чи це новорег?
leonid4d
Junior

Повідомлення

vovse: 04.09.2025 21:33
Barmaloid: 04.09.2025 17:15 Зображення

це мабуть міра від спамерів, останнім часом їх щось не видно.
там взагалі була привязка раніше? чи це новорег?
Раньше при выставлении объявления требовали привязку
Відповісти