Новини
Останні статті і огляди
Lenovo незабаром випустить портативну ігрову систему Legion Go 2 на базі AMD Ryzen Z2 Extreme
-
1234waltz
Member
Пропоную обговорити Lenovo незабаром випустить портативну ігрову систему Legion Go 2 на базі AMD Ryzen Z2 Extreme
Враховуючи ціну на GO S з Z1 Extreme у 899 баксів, тут легко перевалюватиме за 1к доларів.
Враховуючи ціну на GO S з Z1 Extreme у 899 баксів, тут легко перевалюватиме за 1к доларів.
-
DMZ
Member
Знову вони поставили абсолютно надлишковий, як для портативок, екран 1600р, як і в попередній версії
Добре, що хоч ОЛЕД, цікаво чи буде HDR. Ще сподіваюсь, пофіксили люфт цих змінних блоків. Ну і благо поставили більшу батарею.
А взагалі, попередня версія була дуже і дуже сумнівна. Її плюси: зйомні блоки, як в свіча, та 1440р екран не те щоб сильно треба в портативках. Якщо ти вже маєш поверхню для мишки, то простіше мати звичаайну блютус мишку за не всі гроші світу, ніж ці недомишку збоку
. Тому більше дешевший GO S з Z1E виглядав поцікавіше, ніж флагманська модель
А, ну і по попереднім тестам Z2E не те щоб значно швидше від Z1E. Певно TDP його нормально так душить
А взагалі, попередня версія була дуже і дуже сумнівна. Її плюси: зйомні блоки, як в свіча, та 1440р екран не те щоб сильно треба в портативках. Якщо ти вже маєш поверхню для мишки, то простіше мати звичаайну блютус мишку за не всі гроші світу, ніж ці недомишку збоку
А, ну і по попереднім тестам Z2E не те щоб значно швидше від Z1E. Певно TDP його нормально так душить
-
kalakawa
Member
Уже который год вокруг до около... Но это даже хорошо, не нужно после покупки портативки/видеокарты на второй день начинать собирать на новую как это было до 2016 года
-
DmitriyRR
Junior
Джойконы? У меня не люфтят вообще, не знаю, консоли 4+ месяцаDMZ: ↑ 29.08.2025 12:34 пофіксили люфт цих змінних блоків
-
firestarter256
Member
а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
-
DMZ
Member
Може це залежить від використання чи перших ревізій? Бо я читав, що люди жаліються і в огляди від розетки автор згадував про цю проблему. Але в мене GO S, тому не можу стверджувати, що ця проблема не одинична та існувала взагаліDmitriyRR: ↑ 29.08.2025 13:38Джойконы? У меня не люфтят вообще, не знаю, консоли 4+ месяцаDMZ: ↑ 29.08.2025 12:34 пофіксили люфт цих змінних блоків
-
waryag
Member
Потому валве и не обновляет дек. Существенный прогресс возможен только с выходом встроек на РДНА4, но АМД с ними не спешит.kalakawa: ↑ 29.08.2025 13:20Уже который год вокруг до около... Но это даже хорошо, не нужно после покупки портативки/видеокарты на второй день начинать собирать на новую как это было до 2016 года
Отсутствием проблем стимлинка и нормальными органами управления, не занимающими экран.firestarter256: ↑ 29.08.2025 14:09 И чем это лучше Steam Link на телефоне
-
DMZ
Member
я купив, але по факту, Ви праві та стім лінк - хороша альтернатива. Цей пристрій хороший десь в дорозі, бо не треба інтернету і для відносно простих ігор, типу метроідваній. В дитинстві, я б мабуть, пісявся кипятком, але зараз нема тих емоцій, які могли б бути. Я купився скоріше на те, що люди в інтернетах писали, що це лікує "ігрову імпотенцію"firestarter256: ↑ 29.08.2025 14:09 а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
-
DmitriyRR
Junior
Да, может и такое быть, или просто повезло. На самом деле боялся, что будет люфт, потому что и правда такие отзывы тоже былиDMZ: ↑ 29.08.2025 14:25Може це залежить від використання чи перших ревізій? Бо я читав, що люди жаліються і в огляди від розетки автор згадував про цю проблему. Але в мене GO S, тому не можу стверджувати, що ця проблема не одинична та існувала взагалі
-
Leeman
Member
Екран 1600p звісно таке собі рішення. 1200p був би в самий раз.
-
_Andrik_
Member
Я , маю Steam deck, насолоджуйся своєю бібліотекою стім на перервах в праці ,Працюю далекобійником .firestarter256: ↑ 29.08.2025 14:09 а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне
Якісь додаткові питання є ? Охоче відповім
-
smilex
Member
Экран 1600p позволяет поставить 800p без особого ухудшения в сравнении с настоящим 800p экраном, поэтому решения нормальное. Требовательные игры можно играть в 800п как и в стим деке, а для нетребовательных выставлять 1600пLeeman: ↑ 29.08.2025 16:28 Екран 1600p звісно таке собі рішення. 1200p був би в самий раз.
-
Hotspur
Member
що дичина звичайно повна1234waltz: ↑ 29.08.2025 12:30Враховуючи ціну на GO S з Z1 Extreme у 899 баксів, тут легко перевалюватиме за 1к доларів.
-
DmitriyRR
Junior
Да, в теории. Я пытался и целочисленное масштабирование ну никак не дало нормального результата, все слегка мыльное, как будто масштабирование и не включалось. Не знаю, в чем проблема, мб в официальных драйверах амд. Некоторые люди накатывают самые новые вручную и пользуются всякими фичами, вроде как хвалили такой 800р подход.smilex: ↑ 30.08.2025 02:40Экран 1600p позволяет поставить 800p без особого ухудшения в сравнении с настоящим 800p экраном, поэтому решения нормальное. Требовательные игры можно играть в 800п как и в стим деке, а для нетребовательных выставлять 1600пLeeman: ↑ 29.08.2025 16:28 Екран 1600p звісно таке собі рішення. 1200p був би в самий раз.
Для себя запускал игры в 1200р некоторые, выглядят довольно четко, железу легче, чем на 1600
-
tornadox
Member
якщо ти не покидаєш житло в принципі то навіщо тобі стім лінк? на горшку можна дати і очам трохи перепочинку.firestarter256: ↑ 29.08.2025 14:09а кто такое покупает? Разве что на горшке играть? И чем это лучше Steam Link на телефоне