Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
anmir1
Member

Повідомлення

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:41 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
akr
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 30.07.2025 23:13 Там пише продавець та доставка - Амазон. Якщо куплялося на свій акк, має бути право повернути. В послугах Міст також є послуга "повернути продавцю". Ініціюєм повернення замовлення на Амазоні, після погодження - вертаєм ту пусту коробку їм, і най собі грають лисого.
Подивимось, що вийде
Жоден індус нічого не хоче слухати, спробував 5 разів.
akr
Member

Повідомлення

Монобанк може оскаржити транзакцію в платіжній системі, вони самі все роблять, подають документи і ведуть кейс, але ця фігня у разі програшу коштує 19 баксів)
Чи були в когось такі справи і як вирішувались?
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

В теме про алик были истории (с инвертором кажется).
fludimir
Member

Повідомлення

Кто сталкивался с растаможкой товаров дороже 150 евро мистом - были какие-нибудь сложности, или просто оплачиваешь дополнительную сумму так же как доставку?

И вот вообще интересно, что будет в случае если купив б/у девайс за 200 евро указать его стоимость в 150, а это не прокатит и таможня потребует подтверждающих документов - просто придется оплатить пошлину с суммы в 200 евро, или могут быть какие-то более серьезные последствия?
maxn
Member

Повідомлення

fludimir: 26.08.2025 21:29 купив б/у девайс за 200 евро указать его стоимость в 150, а это не прокатит и таможня потребует подтверждающих документов - просто придется оплатить пошлину с суммы в 200 евро
10 евро штрафа вы оплатите брокерам Росана за то что заставили их делать лишнюю работу, и товар скорей всего они оценят ваш сами, и вам эта оценка может не понравится.
leif
Member

Повідомлення

Друзі, а з німецького магазину в яку країну і через якого проксі ви зкмовляєте, якщо замовляєте? Де податки найнижчі по ЄС?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Якщо прямої доставки нема (тоді ПДВ не має бути), тоді в межах DE на склад Міст. Доставка в межах Бундесу безкоштовна або дешевша, ніж пересилати в іншу країну EU.
leif
Member

Повідомлення

LiquidStorm
дякую, сам дійшов того ж висновку. про всяк запитав, раптом є якийсь делавер європейський про який я не в курсі, але так виглядає, що нема :gigi:
Chirante
Junior

Повідомлення

leif: 01.10.2025 18:47
раптом є якийсь делавер європейський про який я не в курсі, але так виглядає, що нема :gigi:
пользуюсь этим https://zakupki-de.com.ua смотря что конечно брать, 4 еврика за кило считают, есть ещё частники, считают по веселее: Німеччина 🔁 Україна
1.5€/1кг. Мінімальна вартість передачі 20€ до 12кг. дальше 1.5€/кг, но они должны где-то забрать передачу, склада у них там нет...
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Підкажіть будь ласка по Meest. Замовлення з Польщі, по калькулятору Злотий-Євро на 0,08€ не вписуюсь в безмитні 150€.
Як зараз - через митні платежі посилки надовго застряють?
І якщо надовго, то якщо задекларувати на 1 злотий менше, може спрацювати? Чи перевіряють ретельно?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 02.12.2025 16:38 Підкажіть будь ласка по Meest. Замовлення з Польщі, по калькулятору Злотий-Євро на 0,08€ не вписуюсь в безмитні 150€.
Як зараз - через митні платежі посилки надовго застряють?
І якщо надовго, то якщо задекларувати на 1 злотий менше, може спрацювати? Чи перевіряють ретельно?
Декларуйте менше, їм теж не по приколу мурижити вас задля 1 грн "податку" :laugh:
Alltuir
Member

Повідомлення

Хтось замовляв з ugg.com? Вчора пробував замовити спочатку через meest+mono, оплата пройшла, а через пів години відміна. Спробував ukraineExpress+oshad - те саме (
І там, і там оформлював доставку в штат Делавер.
Igor717
Junior

Повідомлення

Alltuir: 02.12.2025 22:48 Хтось замовляв з ugg.com? Вчора пробував замовити спочатку через meest+mono, оплата пройшла, а через пів години відміна. Спробував ukraineExpress+oshad - те саме (
Є такий https://shu.com.ua/, багато цікавого щодо покупки речей, почитайте, там дівчатка розкажуть що і як.
oversteve
Member

Повідомлення

Alltuir: 02.12.2025 22:48 Хтось замовляв з ugg.com? Вчора пробував замовити спочатку через meest+mono, оплата пройшла, а через пів години відміна. Спробував ukraineExpress+oshad - те саме (
скорше за все не хочуть на адреси форвардерів відправляти, то вам треба тормошити умовний Міст або УЕ на тему викупу, бо вони на нормальну адресу можуть замовити, але за це мзду беруть
Grimm
Junior

Повідомлення

Щось останнім часом Meest(як China так і з США) став остаточно забивати на клієнтів. Посилка з Китаю(зі складу відправлена 3 листопада вже) з 14 листопада висить на їх митниці "Россан", 21 останній раз міняли статус на "опрацьована, подана на митне оформлення",після цього тиша аж до сьогодні 10 грудня. Ніяких мит, чи подібного не запрашували, документи\скріни я одразу всі прикріпив в кабінеті, посилка не підпадає під мито по вартості, за доставку теж вже звісно заплатив.
Служба підтримки спочатку відмахувалась мовляв чекайте поки пропустять вашу посилку, то все митні органи і тд(Россан це не державна митниця,а по суті свій"свічний заводік" Міст), наразі стали просто брехати в день звернення :"сьогодні її відпустили, очікуйте на передачу посилки на доставку протягом 2х робочих днів", або просто "перевіряю інформацію" а далі оператор ігнорить розмову\чат. І так вже неодноразово.
Почитав свіжі відгуки в інтернеті про Россан, Міст,там останнім часом багато такого і на більш дорогі замовлення. Тупо не віддають і нічого не компенсують. До речі виявилось,якщо замовляєте без огляду і фотофіксації товар, то вам нічого по їх правилам і не відшкодують(я наприклад не вперше замовляв і зна як товар упаковано виробником, тому просто "в один клік" відправляв в кабінеті)
Це вже вдруге особисто в мене, але попереднього разу не так довго, і після декількох звернень посилку "митниця" видала.
З США раніше теж були приколи(з 22 року юзав), або мито більше вказаного і нічого не доведеш, ціну малювали з фантазіх,або в кращому випадку гуглили найвищу,вже неактуальну ціну наприклад. Було що упаковка неспівмірна з товаром(наприклад мініатюрну плату для клавіатури мені запакував міст в короб по розмірам як на новій пошті 10-15кг, тобто 90% простору -повітря і товар просто бовтихався по коробці вільно), записали це як додаткову вагу(навіть не як об'єм), збільшили вартість доставки. Затримки також були,але не на місяць. Наразі просто відмовився від Міст США. Від Чайна звісно теж відхрещусь,навіть якщо посилку віддадуть. Це якась дуже фігова лотерея виходить, а не пошта.
Зображення Зображення Зображення
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Grimm
Оце погано, бо в мене з понеділка теж "триває підготовка до подання посилки на митне оформлення", і є нехороше передчуття, що це надовго :laugh: (так завжди буває, коли річ потрібна терміново). Я не послухав порад і зареєстрував реальну повну вартість €150,24, щоб у випадку перевірки ще брокерам не платити. І в той же день приїхав плейт до brutal-а, думав приплюсують до цієї посилки, щоб мито більше вийшло, але ні, на наступний день виїхав до мене.
Grimm: 10.12.2025 18:32Тупо не віддають і нічого не компенсують.
Тут не зрозумів, що вони мають компенсувати? Це ж не втрата посилки, вона типу просто застрягла на митниці? Чи маєте на увазі, коли підтверджено, що посилку загубили?
Grimm
Junior

Повідомлення

Kosdnepr: 10.12.2025 19:04 GrimmТут не зрозумів, що вони мають компенсувати? Це ж не втрата посилки, вона типу просто застрягла на митниці? Чи маєте на увазі, коли підтверджено, що посилку загубили?
Так а що таке "застрягла на митниці"? Це ж по суті одне і теж ж з Міст з одними власниками,логістикою і тд, не якась там митниця Китаю, чи наша державна, як окремий орган.
По аналогії Нової Пошти та Новапей(як вони теж раніше відмазувались з затримками переказів, мовляв це ж Novapay, ми не можемо ніяк повпливати треба гроші покрутити заробити троха)
Так умовно безкінечно можна посилку тримати. Мають бути якісь притомні сроки доставки, а не як повезе, зірки зійдуться, під настрій і тд. Нормальний оператор звісно би запропонував сам, як мінімум - промокод на знижку доставки(як це було не раз з новою поштою наприклад). Я заплатив за доставку літаком- значить мені не хочеться чекати,а я чекаю вже, як морем би замовив, що помітно дешевше.
Просто для них це зручно, тицяти пальцями в немитімитні органи,які тісно пов'язані з ними ж.
dimus8210
Member

Повідомлення

Grimm: 10.12.2025 19:30
Kosdnepr: 10.12.2025 19:04 GrimmТут не зрозумів, що вони мають компенсувати? Це ж не втрата посилки, вона типу просто застрягла на митниці? Чи маєте на увазі, коли підтверджено, що посилку загубили?
Так а що таке "застрягла на митниці"? Це ж по суті одне і теж ж з Міст з одними власниками,логістикою і тд, не якась там митниця Китаю, чи наша державна, як окремий орган.
По аналогії Нової Пошти та Новапей(як вони теж раніше відмазувались з затримками переказів, мовляв це ж Novapay, ми не можемо ніяк повпливати треба гроші покрутити заробити троха)
Так умовно безкінечно можна посилку тримати. Мають бути якісь притомні сроки доставки, а не як повезе, зірки зійдуться, під настрій і тд. Нормальний оператор звісно би запропонував сам, як мінімум - промокод на знижку доставки(як це було не раз з новою поштою наприклад). Я заплатив за доставку літаком- значить мені не хочеться чекати,а я чекаю вже, як морем би замовив, що помітно дешевше.
Просто для них це зручно, тицяти пальцями в немитімитні органи,які тісно пов'язані з ними ж.
Можна написати на митницю якщо дійсно в них затримка, мені в тому році допомогло
Grimm
Junior

Повідомлення

dimus8210: 10.12.2025 19:55Можна написати на митницю якщо дійсно в них затримка, мені в тому році допомогло
На яку саме? На Росан та Міст загалом я вже подавав запрос письмово, ніякої відповіді :dontknow:
Тільки що бувально щось зашевелились, написали чекайте 12.12.25р буде точно, після тони скарг усюди(які я думаю як заспокоєння дл себе скорше).Подивимось як воно буде
feniks_tm
Member

Повідомлення

dimus8210: 10.12.2025 19:55 Можна написати на митницю якщо дійсно в них затримка, мені в тому році допомогло
Росан на жодне моє мило не відповів :lol:
Відповісти