Спершу подумав о мабуть двослотовий варіант буде значно дешевше, а потім побачив ціну у 6к$
- спойлер
AFOX робить свою продукцію на потужностях Foxconn-а, який збирає айфони. Не зовсім ноунейм, але ціна звісно.....MqM: ↑ 22.08.2025 15:51 Чи варто довіряти ноунейму? раптом через китайські геніальні рішення, якщо не спалахне, так житиме не довго
Ценообразование тоже у эплов позаимствовали, судя по всему...
Ти все вірно написав. Він ефективний, але ціною звуку як з турбіни літака.МОНАХ: ↑ 22.08.2025 16:25 ► Десь ще з часів 700-ї серії мене цікавило питання, яке я досі для себе не вияснив - топи серії в т.ч. на турбінах: турбінований тип охолодження дійсно настільки ефективний за більш традиційний?Бо те з чим я на практиці стикався - це, в першу чергу, пекельне завивання та "войлочна фабрика"...
Ефективний, якщо отак їх натикуєш і в шафу з температурою десь в +5 градусів С на хостингу тримаєш.МОНАХ: ↑ 22.08.2025 16:25 ► Десь ще з часів 700-ї серії мене цікавило питання, яке я досі для себе не вияснив - топи серії в т.ч. на турбінах: турбінований тип охолодження дійсно настільки ефективний за більш традиційний?Бо те з чим я на практиці стикався - це, в першу чергу, пекельне завивання та "войлочна фабрика"...
Для этого есть 300W PNY NVIDIA RTX PRO 5000 (48Gb) Blackwell за $5400Melofon: ↑ 22.08.2025 17:09 korea
Ну так те что натыкивают в сервера с общим охладом-кондиционером не имеют турбинок которые занимают место вместо более длинного радиатора, такие чисто серверные в серверах и эффективней, а вот такую если и ставить в подобный сервер то её в первую очередь нужно переделать сняв ту турбину которая будет мешать продольному продуву, и да по высоте в стандартый такой сервер не всунуть, и они врядли разрабатывали такое для таких серверов и скорее вообше не для серверов а для рабочих станций где на шум пофиг![]()
Їм ще обмеження обходитиNekros: ↑ 22.08.2025 15:44Спершу подумав о мабуть двослотовий варіант буде значно дешевше, а потім побачив ціну у 6к$
О дааа, Afox ноунеймMqM: ↑ 22.08.2025 15:51 Чи варто довіряти ноунейму? раптом через китайські геніальні рішення, якщо не спалахне, так житиме не довго
Куда хуже. Не, может до дна брендов уровня палита какого-то они и дотягивают щас, но до топов им как до Киева рачки.Melofon: ↑ 22.08.2025 20:45житиме не довго
О дааа, Afox ноунейм , такой же ноунейм как PNY, Manli, KFA2 (Galax), Colorful, для вас лично они ноунейм, но не для всех, там качество не хуже других известных брэндов
Afox - це дочірня від Foxconn, на ринку ВК уже десятиліття, якщо не два.MqM: ↑ 22.08.2025 15:51 Чи варто довіряти ноунейму? раптом через китайські геніальні рішення, якщо не спалахне, так житиме не довго