Новини
Останні статті і огляди
Флюси та припої
-
Olllll7
Junior
З якими проблемами при пайці ви найчастіше стикаєтесь: якість флюсу чи склад припою?”
-
avuremybe
Member
Тонкий підвід до реклами?
У будь-якому разі, ти тему створив не у тому розділі.
У будь-якому разі, ти тему створив не у тому розділі.
-
Olllll7
Junior
Звичайно, що люба конференція і виставка де люди обмініються думками і демонструють продукти і є свого роду реклама. А з приводу розділу, в якому краще створювати цю тему?
-
avuremybe
Member
Швидше за все тут, бо профільного нема.Olllll7: ↑ 22.08.2025 07:39в якому краще створювати цю тему?
Я кинув запит модераторам, вони перенесуть. Не переймайся.
-
Olllll7
Junior
Дякую, чесно я сам продукт менеджер в такій компанії, а цю тему вирішив підняти бо в Україні дійсно люди мало цьому приділяють увагу. Хочеться розуміти якими флюсами та припоями в основній масі у нас користуються в якому ціновому диапазоні і.т.д.
-
leif
Member
KesterOlllll7: ↑ 22.08.2025 07:56 Хочеться розуміти якими флюсами та припоями в основній масі у нас користуються в якому ціновому диапазоні і.т.д.
-
Olllll7
Junior
Kester знаю що США а яку модель використовуєте? я замовлю затестуємо на SIR (опір) корозійність активність і.т.д.
-
leif
Member
Olllll7: ↑ 22.08.2025 14:10 Kester знаю що США а яку модель використовуєте? я замовлю затестуємо на SIR (опір) корозійність активність і.т.д.

Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Здається, щось кестер виробляє і в Мексиці, але цей made in usa
-
DEVES
Member
Вот качественный флюс и лучший припой.

Флюс - легендарный американскийAmtech NC-559, но разлитый для TBS. Правильный, с пузырьками.
Не имеет ничего общего с китайскими гомнокопиями.
И если раньше оригинальный Amtech NC-559-V2-TF в розничной продаже можно было купить разве что в магазине у Луи Россмана, то с появлением тюбиков TBS жить стало проще

Флюс - легендарный американскийAmtech NC-559, но разлитый для TBS. Правильный, с пузырьками.
И если раньше оригинальный Amtech NC-559-V2-TF в розничной продаже можно было купить разве что в магазине у Луи Россмана, то с появлением тюбиков TBS жить стало проще
-
leif
Member
-
Olllll7
Junior
Відправлено через 1 годину 56 хвилин 15 секунд:
Знаю що Amtech розділився на дві компанії Stirri і Amtech нажаль Amtech китайці просто знищили 559 виробляють мабуть в кожному китайському дворі.
Відправлено через 31 секунду:
DEVES: ↑ 22.08.2025 15:09 Вот качественный флюс и лучший припой.
И если раньше оригинальный Amtech NC-559-V2-TF в розничной продаже можно было купить разве что в магазине у Луи Россмана, то с появлением тюбиков TBS жить стало проще![]()
Знаю що Amtech розділився на дві компанії Stirri і Amtech нажаль Amtech китайці просто знищили 559 виробляють мабуть в кожному китайському дворі.
Відправлено через 31 секунду:
Дякую супер! Потрібно буде спробувати. А флюси також їхні використовуєте Kester ?
-
Olllll7
Junior
А що ви думаєте про флюс Матрін? Він в Україні дуже популярний.
-
movi
Member
При пайці чого? З відмивкою чи без? Для не повсякденного домашнього вживання чи на роботі?Olllll7: ↑ 21.08.2025 23:08З якими проблемами при пайці ви найчастіше стикаєтесь: якість флюсу чи склад припою?”
-
Olllll7
Junior
Цікавить використання флюсів під BGA якими виробниками і моделями найчастіше у нас (в Україні) користуються.