Рольову гру Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 обіцяють випустити в жовтні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Seraphim
Member

Повідомлення

обіцяють зроботи гру, але стільки вже раз переносили та й наче там зовсім сира гра з порожнім світом була, довіри тепер мало, але лишається надія
Ektalion
Member

Повідомлення

Seraphim: 20.08.2025 16:16 обіцяють зроботи гру, але стільки вже раз переносили та й наче там зовсім сира гра з порожнім світом була, довіри тепер мало, але лишається надія
До чого тут к-сть переносіть. Нарешті вказали точну дату виходу - 21 жовтня.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Після анонсу VTMB2 була в ТОПі мого вішліста, але далі все пішло кудись не туди - скандали з Авеллоном, виробниче пекло з купою переносів та переробок.
Я оригінал та сіквел не проходив (тоді ще не цікавився РПГ і тільки захопився ПК іграми), але цей проєкт чекав навіть не зважаючи на те, що це вже гра по мотивам, а не те, що нам анонсували.
Я був скептично налаштований і здивувався якби релізний проєкт тягнув би більше ніж на 6/10 і не мав би проблем з оптимізацією та відчувався б на 100% завершеним, але все одно хотілося подивитися що вийшло з цього продукта складної творчої долі.
Але необхідність платити додаткові 730₴ за доступ до всіх кланів - це дно.
1459₴ - це вже ціна на грані зашквару для проєкту з таким творчим "мокрим слідом", а преміальність попередньо вирізанного з фінальної версії контенту особисто для мене є максимально демотивуючим фактором :puke: .
Якщо і придбаю тепер гру, то робитиму це навіть не з 30-50%, а коли вони благатимуть купити її сидячи біля метро з табличкою "95% discount" :facepalm:
Ektalion
Member

Повідомлення

NUN4AG: 20.08.2025 16:21 Після анонсу VTMB2 була в ТОПі мого вішліста, але далі все пішло кудись не туди - скандали з Авеллоном, виробниче пекло з купою переносів та переробок.
Я оригінал та сіквел не проходив (тоді ще не цікавився РПГ і тільки захопився ПК іграми), але цей проєкт чекав навіть не зважаючи на те, що це вже гра по мотивам, а не те, що нам анонсували.
Я був скептично налаштований і здивувався якби релізний проєкт тягнув би більше ніж на 6/10 і не мав би проблем з оптимізацією та відчувався б на 100% завершеним, але все одно хотілося подивитися що вийшло у цього продукта складної творчої долі.
1459₴ - це вже ціна на грані зашквару для проєкту з таким творчим "мокрим слідом", а преміальність попередньо вирізанного з фінальної версії контенту особисто для мене є максимально демотивуючим фактором :puke: .
Якщо і придбаю тепер гру, то робитиму це навіть не з 30-50%, а коли вони благатимуть купити її сидячи біля метро з табличкою "95% discount" :facepalm:
Що заважало у 2019 році зробити предзамовлення? Тоді ціна була в районі 900-1000 грн за делюкс. Сам особисто робив. Курс долара і тд змінився з цього часу.
mythorns
Junior

Повідомлення

Shut up and take my money!!!
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Кланы Ласомбру и Тореадоров сделать платными со старта, это конечно сильный ход. Такой охевший пейвол навинтить на контент который уже готов к релизу, смелости хватит не каждому. Мое уважение :laugh:

photo_2025-08-20_01-13-09.jpg
espo
Member

Повідомлення

Ektalion: 20.08.2025 16:26
NUN4AG: 20.08.2025 16:21 Після анонсу VTMB2 була в ТОПі мого вішліста, але далі все пішло кудись не туди - скандали з Авеллоном, виробниче пекло з купою переносів та переробок.
Я був скептично налаштований і здивувався якби релізний проєкт тягнув би більше ніж на 6/10 і не мав би проблем з оптимізацією та відчувався б на 100% завершеним, але все одно хотілося подивитися що вийшло у цього продукта складної творчої долі.
Що заважало у 2019 році зробити предзамовлення? Тоді ціна була в районі 900-1000 грн за делюкс. Сам особисто робив. Курс долара і тд змінився з цього часу.
І чекати шість років😂😂😂
Ararat
Member

Повідомлення

Платные кланы. Узнаю параходов.
Теперь я начинаю боятся за 5 европку.
Ektalion
Member

Повідомлення

espo: 20.08.2025 17:07 ати шість років😂😂😂
Обіцяли зробити ще у 2020 році. Хто ж знав, що будуть всякі 19ї ковіди і сварки в студії.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Мда, прочитал про кланы, чуть удивился)))
Ниче, торрент эдишин жадность вылечит))
NUN4AG
Member

Повідомлення

Ektalion: 20.08.2025 16:26Що заважало у 2019 році зробити предзамовлення? Тоді ціна була в районі 900-1000 грн за делюкс. Сам особисто робив. Курс долара і тд змінився з цього часу
Я тоді якраз зробив предзамовлення Кіберпанку за 899 (а взагалі я засуджую предзамовлення і моя геймерсько-споживацька релігія дозволяє робити преордери проєктів лише від 2-3 фірм а-ля CDPR/Larian (теж далеко не безгрішних на релізі, але які завжди якісно доводять справу до кінця) чи проєктів серії Resident Evil.
Я бачив геймплей VTMB2 і зрозумів, що Bloodlines 2 навіть близько не є проєктом ААА і не має коштувати як Cyberpunk 2077, а тим більше дорожче за нього.
Подальші переноси/скандали лише підтвердили для мене правильність моїх висновків.
Справа навіть не в ціні (за бажання ці 500-1000 "зайвих" ₴ знайти не проблема), а у відношенні видавництва до геймерів.
Чому я маю платити за преміальність 30% ціни за вирізанний до релізу контент? Яка в дупу преміальність за проєкт, який Парадокси народжують у муках вже десь 10 років?
Всі їх гроші на вітер - це їх проблема, а не моя.
Phos4
Member

Повідомлення

Послухав я огляд превью від єврогеймера, гра відчувається більш лінійнішою, менший акцент на рольову складову, більший акцент на екшн\стелс складову, сильний персонаж з самого початку гри відчувається непогано, оточення не інтерактивне, заключення було щось по типу: давайте не робити поспішних висновків все ще може змінитись до релізу, ага.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

NUN4AG: 20.08.2025 17:29
Я бачив геймплей VTMB2 і зрозумів, що Bloodlines 2 навіть близько не є проєктом ААА і не має коштувати як Cyberpunk 2077, а тим більше дорожче за нього.
Так ее никто и непозиционировал как трипл-А игру, тем более после софт-рестарта проекта когда его отдали бомжам Chinese Room.
CrypteX
Member

Повідомлення

Ждал с самого анонса, и честно удивлен что оно таки выжило в итоге. Но 2 клана за пейвол это совсем уже перебор, мне кажется за это их дико захейтят везде.
fleagull
Member

Повідомлення

Мене ще дивує, що гра займає всього навсього 30 гб.
Скоріш за все, гра буде лінійною і дуже короткою
MaxZema
Member

Повідомлення

Воно живе О_О
Demedik
Member

Повідомлення

Без отцов которые сделали 1 часть действительно легендарной несмотря, она была забагованная в хлам... я наверное подожду большой скидки(больше 50%) на нее и то, если отзывы будут хорошие(оооочень сильно сомневаюсь в этом).
Tetronga
Member

Повідомлення

Ektalion: 20.08.2025 16:26
Давайте купувати кота в мішку в часи, коли кожна третя ААА гра це скам і кал. Круті поради від геймерів :facepalm:
MqM
Member

Повідомлення

MaxZema: 20.08.2025 18:53 Воно живе О_О
Так і це тішить, що не скасували! Наприклад Майкрософт таке могли би вчудити, у них там оптимізації оптимізацій зараз в тренді.
Відповісти