Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kyro
Member

Повідомлення

gamersfan: 18.08.2025 17:32
MqM: 18.08.2025 16:40 Мене найбільше добив лінивий ремастер трилогії
Мне уродцы вообще не дали ремастеред 1 части, хотя покупал в 2012 или 2013 году за фулпрайс 10$ игру в стиме. Дали руснявую версию, которую затем удалили со стима. https://steamcommunity.com/app/4830
Т.е. русакам, которые через всякие турции и прочие страны покупали по скидкам - дали ремастер, а мне за то что я поддержал разрабов в прошлом - не дали.
Зато получил мыльные CoP и ЧН, потому что брал их по скидкам, спасибо дорогие GSC.
У поддержки естественно лапки, и не могут ничего с этим поделать.
Ничессе за 10 баксов купил в 2012 году. Игра в 2007 году вышла. А в 2011 уже студию распустили. :lol:
Я вот купил в 2007 физическую копию и внезпно у меня ремастер есть. :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

IronWithin: 18.08.2025 17:13
1234waltz: 18.08.2025 17:09
Він вже є. Більше 700 ГБ важить, один з найжирніших історії ігрострою для шутанів. Судячи зі всього - нікому не цікаво.
Він сам цим займеться, бо він же не екстрасенс…
Досі палає? А здавалося, що не зачепило:)
Дійсно я модами займуся, це ж не трендіти в інтернеті з дилетанськими уявленнями.
Я впевнений чомусь, що якби була навіть гра мрії ви б не зробили геть нічого для неї ;)
gamersfan
Member

Повідомлення

Kyro: 18.08.2025 18:19 А в 2011 уже студию распустили
Не знаю кого там распустили, но издатель такой же как и у Чистого Неба. Потому что его на SteamDB до сих пор можно посмотреть.
Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Он спокойно получил апдейт ремастереда на мой аккаунт.
Тот же самый разработчик и издатель указаны в моей удаленной первой части.
https://steamdb.info/app/4830/info/

Я понимаю что не на релизе купил, и сейчас 10$ звучит смешно, но для меня в 2012 это была внушительная сумма, хех :) .
Востаннє редагувалось 18.08.2025 18:41 користувачем gamersfan, всього редагувалось 6 разів.
MqM
Member

Повідомлення

gamersfan: 18.08.2025 17:32
MqM: 18.08.2025 16:40 Мене найбільше добив лінивий ремастер трилогії
Мне уродцы вообще не дали ремастеред 1 части, хотя покупал в 2012 или 2013 году за фулпрайс 10$ игру в стиме. Дали руснявую версию, которую затем удалили со стима. https://steamcommunity.com/app/4830
Т.е. русакам, которые через всякие турции и прочие страны покупали по скидкам - дали ремастер, а мне за то что я поддержал разрабов в прошлом - не дали.
Зато получил мыльные CoP и ЧН, потому что брал их по скидкам, спасибо дорогие GSC.
У поддержки естественно лапки, и не могут ничего с этим поделать.
Можливо це особливості привязки цифрових копій гри. Я купляв оригінал на двд диску, і на сайті ГСК видали стімовський ключ, і мені до цієї версії видали Ремастер (правда навряд я буду його грати). Напевно існують різні версії і до якоїсь версії забули привязати ремастер через роздовбайство :weep:
Ви нічого там особливо не втратили злегка змінено освітлення і дальність відображення обєктів на карті, а графіка стала мильніше і навіть зіпсували певні ефекти
gamersfan
Member

Повідомлення

MqM: 18.08.2025 18:29 Ви нічого там особливо не втратили злегка змінено освітлення і дальність відображення обєктів на карті, а графіка стала мильніше і навіть зіпсували певні ефекти
Я это понимаю, я тестировал оба других ремастереда которые мне дало, мыло мыльное, проходить не буду. Однако все равно это не справедливо. :laugh:
Это особенности жлобства GSC.
Не моя вина, что в стиме на тот момент не было украинского региона.
Востаннє редагувалось 18.08.2025 18:46 користувачем gamersfan, всього редагувалось 1 раз.
syavik2001
Member

Повідомлення

Обычно тестировщикам платят деньги. Но тут все наоборот :gigi:
destructX
Member

Повідомлення

Скоріш би нову версію рушія та пнб, можна буде навіть пройти через рік після релізу :laugh: (мовчу вже скільки з передзамовлення пройшло :lol:)
Але чую навіть після 5.5.4 УЕ треба буде ще пару-трійку патчів чекати, про длс я вже навіть мовчу :spy:
Барбарис
Member

Повідомлення

Скільки у всіх проблем, до півторашного патчу пройшов без проблем і пнб.
neonglaу
Member

Повідомлення

n6407: 18.08.2025 17:30 мой любимый глюк(хоть и крайне редкий), когда ставишь хэдшот, противник моментально улетает вертикально в космос :lol:

когда первый раз такое случилось, рядом жена стояла, увидела и говорит - "это так и задумано? :-/ " :lol:
Це вже в 1.5.2 виправили
Afit
Member

Повідомлення

Барбарис: 18.08.2025 20:59 Скільки у всіх проблем, до півторашного патчу пройшов без проблем і пнб.
Я теж за зиму пройшов повністю. Прям критичних проблем не було взагалі. АЛЕ: звісно бульбашка NPC дуже відчувалась. Із за цього й не було біноклів я так розумію. Не сподобалась не продумана мотивація гг. Вона відчувалась просто як з сюжету фільму для дорослих. За якусь Хрущовку він ладен на все. При чому під ногами в зоні валяється купа варіантіва заробити на неї, не резикуючи так сильно як в сюжеті. Невже не можна було вигадати хочаб щось, що пояснювало б чому ми для всіх як хлопчик на побігеньках. При тому навіть в відверто очевидних підставах ми все одно продовжуємо виконувати ці забаганки. Ще не вистачало місій на Зотоні. Я хотів би допомогти Бороді витіснити бандюків. При чому не в тупу, винищуючі їх, а якимись політичними компроматами та диверсійними діями. Щоб знову вільні сталкери повірили домінували та панували. Звісно що перепройду і в DLC пограю, але вже коли вилежуть все по максимуму. Надія на нові версії рушія все ж є. Ще сподіваюсь, що зроблять як в поклику прип'яті й в інших іграх, коли можна виставити будильник на бажаний час.
IronWithin
Member

Повідомлення

MqM: 18.08.2025 18:24

Дійсно я модами займуся, це ж не трендіти в інтернеті з дилетанськими уявленнями.
Я впевнений чомусь, що якби була навіть гра мрії ви б не зробили геть нічого для неї ;)
Дійсно не зробив би, бо це не моя справа, а от від вас чекаємо посилання, бо «це ж не трендіти в інтернеті з дилетанськими уявленнями» (с) слова людини з інтернету :super:
P.S згодні ж що нічого ми не дочекаємося? :yes:
Барбарис
Member

Повідомлення

Afit, цілком нормальний сюжет: гг - малєнькая люда без критичного мислення, звикле, щоб йому дало все гасударство, а рішення прийняли інші. В цьому випадку в авторів гарна алюзія вийшла.
StTechnik
Member

Повідомлення

Барбарис: 18.08.2025 22:56 Afit, цілком нормальний сюжет: гг - малєнькая люда без критичного мислення, звикле, щоб йому дало все гасударство, а рішення прийняли інші. В цьому випадку в авторів гарна алюзія вийшла.
У нас таких 99%
Так и живем :-P
Rapt0r
Member

Повідомлення

Afit: 18.08.2025 22:00 Не сподобалась не продумана мотивація гг. Вона відчувалась просто як з сюжету фільму для дорослих. За якусь Хрущовку він ладен на все. При чому під ногами в зоні валяється купа варіантіва заробити на неї, не резикуючи так сильно як в сюжеті. Невже не можна було вигадати хочаб щось, що пояснювало б чому ми для всіх як хлопчик на побігеньках. При тому навіть в відверто очевидних підставах ми все одно продовжуємо виконувати ці забаганки
Мені здається що мотивація головного героя була просто туди прийти а далі уже була мотивація гравця, цікаво досліджувати зону, розгадувати її таємниці - граєш в гру, не цікаво - закрив і до побачення :D
Востаннє редагувалось 19.08.2025 00:24 користувачем Rapt0r, всього редагувалось 1 раз.
Rapt0r
Member

Повідомлення

Виходить мені хоч десь пощастило і я пройшов гру по суті на релізі майже без багів :eek:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Ясно, поки бавитися в S2 зарано.
Afit
Member

Повідомлення

zalizo_org: 19.08.2025 02:23 Ясно, поки бавитися в S2 зарано.
Ну якщо ти ще не грав, то тоді дійсно варто ще почекати. І не 1.6, з новою версією рущія, а умовний 1.6.5, щоб його вилизали. Але я і багато хто тут пройшов ще на початку року і не натрапив на баги, які не давалі далі проходити
Afit
Member

Повідомлення

Rapt0r: 19.08.2025 00:21
Afit: 18.08.2025 22:00 Не сподобалась не продумана мотивація гг. Вона відчувалась просто як з сюжету фільму для дорослих. За якусь Хрущовку він ладен на все. При чому під ногами в зоні валяється купа варіантіва заробити на неї, не резикуючи так сильно як в сюжеті. Невже не можна було вигадати хочаб щось, що пояснювало б чому ми для всіх як хлопчик на побігеньках. При тому навіть в відверто очевидних підставах ми все одно продовжуємо виконувати ці забаганки
Мені здається що мотивація головного героя була просто туди прийти а далі уже була мотивація гравця, цікаво досліджувати зону, розгадувати її таємниці - граєш в гру, не цікаво - закрив і до побачення :D
Так в тому то й справа, що мотивація персонажів якраз і робить гру набагато цікавішою. Бо ти до них прив'язуєшся і разом вмотивовано рухаєшся до мети. А тут це виглядає, як я вже казав у фільмах для дорослих. Там теж почінається, то вона в пральній машині головою застрягла, то зайшла на чай, а тут таке🍆 :gigi: Це виглядає як привод до головного, а не як непердбачувана пригода, в яку затягують події. Але події повинні відповідати мотивації гг, а не за ради подій
zalizo_org
Member

Повідомлення

Afit: 19.08.2025 02:35Ну якщо ти ще не грав
По суті не грав (дійшов до Залісся і все)
Afit: 19.08.2025 02:35варто ще почекати. І не 1.6, з новою версією рущія, а умовний 1.6.5
:up:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 18.08.2025 18:24

шановний "не дилетант", розумію що тут навколо самі лише "невігласи" і тільки твої уявлення - істинні, ти в нас ще й і модмейкер виявляється, то може поділишся своїми роботами з нами? дуже цікаво, ну не будемо ж ми "трендіти в інтернеті?" :popcorn:
Відповісти