Новини
Останні статті і огляди
Ахтунг/алярм. Потрібен сервіс зі сміливими руками.
-
3Dfx
Member
Суть питання. ремонт msi claw a1m два кондея по живленню. Нікого не знайшов. Всі тільки модульно. Київ\Львів. Дякую.
-
sensey
Member
Якось дивно, що два конденсатора і ніхто не взявся. У мене питання: як визначили що проблема саме в них? 
-
3Dfx
Member
Це зі слів сервісу.: "вже шукали , аналоги не вийде поставити бо не пропрацює довго" це відповідь на питання чи шукали запчастини. А це анамнез: нажаль по ній відсутні запчастини, там два конденсатори вийшли з ладу, перегорілиsensey: ↑ 18.08.2025 18:41 Якось дивно, що два конденсатора і ніхто не взявся. У мене питання: як визначили що проблема саме в них?![]()
таких нема нажаль
хіба що шукати донора але це по вартості - така ж сама консоль
-
SERGBILL
Member
зверніться в інший сервіс. не думаю, що там щось дуже специфічне може бути. та і навряд проблема тільки в конденсаторах.
-
processsor_ua
Member
Скоріше за все той севіс замість того, щоб чесно сказати що не знають що робити, почали городити якусь ахінею.
Я можу взятися, точно такої в ремонті ще не було, але то не проблема, основна проблема що я біля Черкас, тому тільки нова пошта)
Я можу взятися, точно такої в ремонті ще не було, але то не проблема, основна проблема що я біля Черкас, тому тільки нова пошта)
-
murzik
Member
Генка форумний ще працює?
-
tolebamber
Member
Я так понял керамика в кз? Надо снимать и смотреть что будет по факту, если кз уйдет то норм. Я так switch oled поднял.
-
3Dfx
Member
Поки що є відповідь зі львівського сервісу описана вище. Поки додаткової інфи нема. Трохи розрулюсь з нагальним і відправлю комусь з відгукнувшимся в пп.tolebamber: ↑ 20.08.2025 00:50 Я так понял керамика в кз? Надо снимать и смотреть что будет по факту, если кз уйдет то норм. Я так switch oled поднял.
-
Rosberg
Member
Можете поцікавитись в сервісі CORE місто Київ. Не знаю чи займаються такими девайсами, але свого часу гарно відремонтували відеокарту і поставили правильний діагноз, на відміну від інших.
-
Евгений King
Member
Давно мертвий сервіс, нема його більшеRosberg: ↑ 22.08.2025 22:39 Можете поцікавитись в сервісі CORE місто Київ. Не знаю чи займаються такими девайсами, але свого часу гарно відремонтували відеокарту і поставили правильний діагноз, на відміну від інших.
-
stdem777
Member
напишіть у service23, можу сміло рекомендувати у Києві