Новини
Останні статті і огляди
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
Schtalker
Junior
А у вас другой опыт? Расскажите, реально интересно! Потому что теорию я смотрел на ютубе, что там в миллисекундах задержка вроде уменьшается ввода, если герцовку больше ставить, но я разницы реально не чувствую)) Но и в киберспортивные игры не играю. Потому всю жизнь пользовался на 500-1000 герц, а теперь на всех своих мышках, для всех профилей 125 герц повключал 
-
Bender911
Member
Ви її так розхвалюєте, наче виправдовує свій вибір. Мишка яка тиждень до зарядки - для мене просто невдалий продукт. Для вас ок, це нормально. У кожного свої уявлення про комфорт і різні сценарії використання. + бачу що по Bluetooth вона не вміє працювати, відповідно не зможе замінити мої безпровідні Logitech, які дозволяють одночасно працювати на 3-х пристроях. До Макбуку щоб підєднати треба горобити якісь перехідники на Type C. Суцільний комфорт у моєму випадку:)Melofon: ↑ 18.08.2025 12:50Да что вы говоритеBender911: ↑ 18.08.2025 12:27На скільки я бачів всі такі мишки на вбудованих акамуляторах з мізерним часом роботи. Тому там скоріше не вау-ефект буде, а навпаки. Я втоми від мишки і за 12 годин не відчуваю якщо вона зручна, стіл нормальний, де рука відпочиває.у меня мышка 50г с аккумом на 250мАч и её хватает на неделю (и нет проблем пользоваться мышкой когда она на заряде через провод т.к. там есть такая функция как и на большинстве беспроводных на аккуме
), а у многих легких мышек есть аккумы и на 500мАч и на 800мАч как у той что я писал выше MCHOSE G7 (800мАч, 59г)которая по форме такая же классная а по весу намного лучше и будет держать недели две и более, а та же MCHOSE G7 Pro (500мАч, 55г) будет не только по форме такая же крутая но и по всем остальным параметрам намного круче вашей логитек, в том то и дело эта мышка будет вам казаться и чувствоваться намного круче логитека бо так и есть, а ещё у неё нет этих галимых боковых резинок которые на логитеках стираются, у этой мышки нечему стираться и она и через пару лет будет выглядеть как новая в отличие от логитека у которого будет стертая резина, знаю что говорю бо у друга такая же логи да и в инете видел много жалоб на эти резинки которые можно стереть до дыр. И от этой мышки вы так же не будете уставать т.к. она такая же удобная как логи, но только легче реально в два раза что ещё меньше даст руке напрягаться и уставать.
https://www.mchose.store/products/mchos ... 1937082663
Я вже років 15 їх мишками Logitech користуюсь і на роботі, і дома, тому знаю що від них очікувати. Тому їсторії про щось там стерлось, мені не релевантні.
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
Звісно що обираю не заряджати замість тиканьння шнурка раз на тиждень. Я ще розумію раз на 3 місяці замінити батарею дюрасел.feniks_tm: ↑ 18.08.2025 12:53Заряджати будь-яким зручним для себе ультрагнучким і легким шнурком чи бути прикутим до убогого логовського, що ж обрати...Bender911: ↑ 18.08.2025 12:27 За ПК відсутність шнурка наче повинно давати плюс, але дає потребу або заряджати постійно.![]()
-
Schtalker
Junior
Та же самая история, еще с МХ510 начиналBender911: ↑ 18.08.2025 14:27 Я вже років 15 їх мишками Logitech користуюсь і на роботі, і дома, тому знаю що від них очікувати.
Многие еще забывают, а молодежь может и не знает - что у Логитека, Рейзера, СтилСириес и у Рокката (проверено мною лично), и вроде у Corsair (не проверял) - есть автоматическое переключение профилей. Что ДИКО удобно, когда к этому уже привык)) А ни у кого из китайских производителей мышек - нету. Весь китайский мышиный софт - это по-сути редактор одного единственного профиля, встроенного в память мышки...
-
leif
Member
Я раніше періодично брав покористуватись лоджитек мастер мх2s (зараз вона вже остаточно переїхала в шафу на відпочинок), так от там 125гц частота опитування, і мені навіть після 1000гц треба було звикати до того як миша себе поводить, набагато менш приємно і без іграшок, а грати нею взагалі було натурально болячеSchtalker: ↑ 18.08.2025 13:56 А у вас другой опыт? Расскажите, реально интересно! Потому что теорию я смотрел на ютубе, что там в миллисекундах задержка вроде уменьшается ввода, если герцовку больше ставить, но я разницы реально не чувствую)) Но и в киберспортивные игры не играю. Потому всю жизнь пользовался на 500-1000 герц, а теперь на всех своих мышках, для всех профилей 125 герц повключал![]()
Зараз взагалі перейшов на мишу 8кгц і клаву 8кгц. Різниці з 4к я вже особливо не бачу, але чом би і ні
-
Schtalker
Junior
Да, офисные версии - даже рассматривать не хочу, уверен что любой игровой датчик на частоте 125 герц в разы лучше работает чем офисный на этой же частоте.
А монитор у вас на сколько герц? И какую приблизительно чувствительность в DPI обычно используете?
А монитор у вас на сколько герц? И какую приблизительно чувствительность в DPI обычно используете?
-
Muttabor
Member
Ну, как сказать... 15 лет назад, Logitech G700 с фирменным аккумулятором Sanyo Eneloop ёмкостью 1900 мА-ч разряжалась в течении дняartko: ↑ 18.08.2025 12:52сенсори стали помітно більше жерти?
-
artko
Member
Muttabor
Ну то старе, там зрозуміло більш-меньш. Я в сенсі що більш типу сучасні - а жеруть більше старіших.
Ну то старе, там зрозуміло більш-меньш. Я в сенсі що більш типу сучасні - а жеруть більше старіших.
-
leif
Member
трохи більше року 240гц, до цього був довгий час 165гцSchtalker: ↑ 18.08.2025 15:22А монитор у вас на сколько герц?
1200-1600Schtalker: ↑ 18.08.2025 15:22И какую приблизительно чувствительность в DPI обычно используете?
-
Klon
CG graphikos fan
Muttabor: ↑ 18.08.2025 15:33Ну, как сказать... 15 лет назад, Logitech G700 с фирменным аккумулятором Sanyo Eneloop ёмкостью 1900 мА-ч разряжалась в течении дня
тому що треба шукати акуми на 1,5, а стандартні акумуляторні 1,2 можуть вважатись як крайня напруга і вирубати девайс. (+ ще акум може бути мертвим...).
В ігрових мишах Енерголупи у мене тримали десь неділю (білі менш, блек - більше), зараз 1 біла Футджицу (один завод енерголупа) в бездротовому Рейзей Дед аддер2 на 500Гц опросі живе десь неділю (+- 8 в день), при 125Гц десь дві неділі, на 1000 не тестував , бо мені була не замітна затримка.
ДПІ спеціально не тестував, но коли ставив 800 і зараз на 2500 - не сильно мінялось.
Налаштував 125 для офісу, 500 для екшон іграшок, ДПІ в звичайному використанні 2500 (но в деяких іграшках знижую чутливість в грі - де мажу в ціль).
-
karokum
Member
Я так розумію це єдиний притомний варіант щоб все зразу (вага, сенсор, ціна) і на велику руку?Melofon: ↑ 18.08.2025 11:18 MCHOSE G7, MCHOSE G7 Pro, MCHOSE G7 Max
Зараз Deathadder Essential, в цілому по ергономіці добре. До того була V8M дуже довго, теж проблем не було
Недавно взяв сестрі X11 чисто помацати що китайці роблять, в цілому норм, подобається що вона легка, але мені не вистачає підтримки в області долоні
-
Muttabor
Member
karokum
MCHOSE G7 - это, скорее, средняя по размерам мышь (примерно, как Logitech G502 и Razer Basilisk). Если нравится форма Deathadder, то под большую руку подойдет Delux M900, либо Metapanda P1 - по форме очень напоминают DeathAdder V3.
MCHOSE G7 - это, скорее, средняя по размерам мышь (примерно, как Logitech G502 и Razer Basilisk). Если нравится форма Deathadder, то под большую руку подойдет Delux M900, либо Metapanda P1 - по форме очень напоминают DeathAdder V3.
-
Telcontar
Member
Приїхала миша нарешті. Взяв VGN Y2 ultra+ за порадою creater_ua
Трохи менша за стареньку G603, поки звикаю. А все інше - шикарно, особливо вага! 49г майже не відчувається у руці
Трохи менша за стареньку G603, поки звикаю. А все інше - шикарно, особливо вага! 49г майже не відчувається у руці
- спойлер
-
destructX
Member
Ділись враженнями по формі, за останні пару днів я теж про неї чувTelcontar: ↑ 19.08.2025 21:25 Приїхала миша нарешті. Взяв VGN Y2 ultra+ за порадою creater_ua![]()
Трохи менша за стареньку G603, поки звикаю. А все інше - шикарно, особливо вага! 49г майже не відчувається у руці![]()
- спойлер
- photo_2025-08-18_19-15-05.jpg
photo_2025-08-18_19-17-37.jpg
сам чекаю коли приїде від creater_ua моя новенька Zaopin ZPW
-
Telcontar
Member
destructX
Ось тут є порівняння:
https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... n-y2-ultra
Миша симетричніша, нижча і скоріше підходить під кіготь.
Брав на Тао за 47$
Ось тут є порівняння:
Брав на Тао за 47$
-
destructX
Member
елошейпс то зрозуміло, я про особисті враженняTelcontar: ↑ 19.08.2025 22:39 destructX
Ось тут є порівняння:
Брав на Тао за 47$
-
zelenuchka
Member
И мне стало любопытно ... а что даст мнение "случайного" пользователя форума?destructX: ↑ 20.08.2025 00:04елошейпс то зрозуміло, я про особисті враженняTelcontar: ↑ 19.08.2025 22:39 destructX
Ось тут є порівняння:
Брав на Тао за 47$
Ну напишет он свое субъективное мнение, что дальше ?
Как оно, например, поможет другому юзеру на предыдущих страницах, который "вже років 15 мишками Logitech користуеться" ?
Вопрос риторический
----
Как все поменялось за несколько лет ... сначала все друг другу "глотки выгрызали" за технические особенности и что оптика везде - это "панацея от всех болезней", спорили о том, какой чип лучше, а теперь просто напишите "нравится или нет и чем"
- спойлер
- Прогресс невозможен без изменений, и те, кто не может изменить своё мнение, не могут изменить ничего вообще. Джордж Бернард Шоу (с)
-
leif
Member
форма миші завжди грала велику роль ще з часів, коли миші були кулькові і це обговорювалось в розрізі вибору. і так, також в форматі "зручно/не зручно", розуміючи, що іншому юзеру це може і не підійти, те, що підійшло тобі. але все одно, якщо, скажімо, величезна кількість народу погоджувалась, що інтелімаус має класну форму під долоню середнього+ розміру, то це суб'єктивно чи об'єктивно зручна миша? так що це цілком корисно позбирати таку інфу і враження інших людей від форми, особливо коли мишей багато різних.zelenuchka: ↑ 20.08.2025 11:23. сначала все друг другу "глотки выгрызали" за технические особенности и что оптика везде - это "панацея от всех болезней", спорили о том, какой чип лучше
-
zelenuchka
Member
С формой абсолютно согласен, это самый главный аспект, так как руки у всех разные. Для этого и существуют сервисы, на который указали.leif: ↑ 20.08.2025 11:49форма миші завжди грала велику роль ще з часів, коли миші були кулькові і це обговорювалось в розрізі вибору. і так, також в форматі "зручно/не зручно", розуміючи, що іншому юзеру це може і не підійти, те, що підійшло тобі. але все одно, якщо, скажімо, величезна кількість народу погоджувалась, що інтелімаус має класну форму під долоню середнього+ розміру, то це суб'єктивно чи об'єктивно зручна миша? так що це цілком корисно позбирати таку інфу і враження інших людей від форми, особливо коли мишей багато різних.zelenuchka: ↑ 20.08.2025 11:23. сначала все друг другу "глотки выгрызали" за технические особенности и что оптика везде - это "панацея от всех болезней", спорили о том, какой чип лучше
Тут не вижу противоречий.
А дальше?
Технические аспекты известны, начиная от микриков и чипа и заканчивая "кривостью" или нет ПО (последнее правится обновлением для свежих девайсов).
Так в чем будет важно мнение "рандомного" пользователя? Цепкости пластика, тембру звуку работы, автономность (что тоже субъективно)? Это же тоже все индивидуально ... зависит от того, с чем сравнивать и в каких сценариях.
"Минусующим" спасибо. Ваша "аргументированная" реакция очень важна!
-
Telcontar
Member
Та поки подобається, але ще мало пограв з нею для остаточного висновку. Через її незвичну легкість інколи перекручував приціл далі чим требаdestructX: ↑ 20.08.2025 00:04 елошейпс то зрозуміло, я про особисті враження
-
karokum
Member
Зараз би прийти на форум і розповідати що думка випадкових людей не має сенсу