Новини
Останні статті і огляди
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
daesz
Які там останні новини по скінам в гачі? Знаю, що Міка всіх послали і сказали, що гача зі скінами буде. Гравці у відповідь не дропають гру?
lewerlin
Я теж хотів кинути 50 круток, які маю, в банер Кантарелли. Все одно 50/50. Але потім передумав. Може на банері Августи буде ранній дроп. Хоча навіть без раннього дропу до кінця її банеру докручу до піті. Але думаю, що програю 50/50, бо перед цим двічі виграв.
Які там останні новини по скінам в гачі? Знаю, що Міка всіх послали і сказали, що гача зі скінами буде. Гравці у відповідь не дропають гру?
lewerlin
Я теж хотів кинути 50 круток, які маю, в банер Кантарелли. Все одно 50/50. Але потім передумав. Може на банері Августи буде ранній дроп. Хоча навіть без раннього дропу до кінця її банеру докручу до піті. Але думаю, що програю 50/50, бо перед цим двічі виграв.
-
daesz
Member
Здається, в понеділок має бути ще одна зустріч із комюніті, якщо не помиляюсь. Поки корейці та китайці зійшлись на тому, щоб не тратити $, глобал якось розділився в цьому питанні.Kirakishou: ↑ 15.08.2025 16:34Які там останні новини по скінам в гачі? Знаю, що Міка всіх послали і сказали, що гача зі скінами буде. Гравці у відповідь не дропають гру?
Останній апдейт на глобалі так добряче покращив перформенс, і він і так був не те щоб поганий, але зараз став в рази відзивчивіший а анімації більш плавними
Востаннє редагувалось 15.08.2025 16:39 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Kirakishou
Member
daesz
На реддіті пишуть, що Міка хоче прибрати відмінності між глобалом та Китаєм і глобал дожене Китай. Для глобала вони зменшать івенти з шести тижнів до трьох, щоб догнати Китай. Відповідно, глобал матиме менше безкоштовних круток з дейліків.
На реддіті пишуть, що Міка хоче прибрати відмінності між глобалом та Китаєм і глобал дожене Китай. Для глобала вони зменшать івенти з шести тижнів до трьох, щоб догнати Китай. Відповідно, глобал матиме менше безкоштовних круток з дейліків.
-
daesz
Member
Kirakishou: ↑ 15.08.2025 16:38На реддіті пишуть, що Міка хоче прибрати відмінності між глобалом та Китаєм і глобал дожене Китай.
- спойлер

Івенти з першого дня були тривалістю 3 тижні. На CN сервері перші 4 івенти тривали 4 тижні, потім були зменшені до 3 тижнів (до речі - за бажанням комюніті, китайці говорили, що апдейти тривають надто довго і в грі немає що робити). Проблема в іншому - в гфл2 є мейждор івенти, це івент який має 2 частини історії (по 3-4 години кожна, звичайні івенти десь такої ж тривалості) і кожен триває 3 тижні, із 3 мейджор івентів які глобал поки мав - 2 були дабл банерами (тобто комюніті і справді недоотримали крутки), тобто тривали не 6 тижнів, а всього 3 та ще й з двома персонажами за раз. До того ж глобал зразу стартував із 3 тижневим циклом, в той час як CN мав уже згадані 4 тижні на апдейт. Думаю, що глобал ще не скоро наздожене Китай, але міка цього 100% добивається.Kirakishou: ↑ 15.08.2025 16:38Для глобала вони зменшать івенти з шести тижнів до трьох
Ось як воно по груткам виглядає (зеленим виділені майджо івенти, синім - стандартні персонажі які мали банери на релізі)
- спойлер

-
Kirakishou
Member
daesz
Зрозумів. Так, я мав на увазі саме мейджор івенти. Виходить, що крім кількох перших перероблених івентів, які Міка була змушена переробити, бо китайцям вони не сподобалися, глобал не отримав нічого кращого. Як завжди, всі плюшки отримує Китай.
Зрозумів. Так, я мав на увазі саме мейджор івенти. Виходить, що крім кількох перших перероблених івентів, які Міка була змушена переробити, бо китайцям вони не сподобалися, глобал не отримав нічого кращого. Як завжди, всі плюшки отримує Китай.
-
daesz
Member
Десь приблизно так, єдине що всі кволіті от лайф та імпрувменти та фічі (як от гільдії чи "тарков" мод) глобал отримав знайчно швидше. Ну тобто якщо для китайського клієнту це було скажемо в 10 апдейті, то на глобалі було або відразу на релізі, або в 2-3 апдейтіKirakishou: ↑ 15.08.2025 17:17 daesz
-
lewerlin
Member
Я кидав з логікою, що банер на нулі і якщо прилетить, то буде рання, десь згодиться. І забув, що 5 десяток було кинуто ранішеKirakishou: ↑ 15.08.2025 16:34Я теж хотів кинути 50 круток, які маю, в банер Кантарелли. Все одно 50/50. Але потім передумав. Може на банері Августи буде ранній дроп. Хоча навіть без раннього дропу до кінця її банеру докручу до піті. Але думаю, що програю 50/50, бо перед цим двічі виграв.
Говорячи по справедливості, за оцією болячкою, яке вже не одну гачу закопала, Міка помічені не були. В них більш-менщ грамотно розведені клієнти з різними підходами.Kirakishou: ↑ 15.08.2025 17:17Як завжди, всі плюшки отримує Китай.
-
lewerlin
Member
Так... Глянув я "гайди" на свіжі скіни Азурки... Kirakishou, там жирне 18+, моментами буквально *****-симулятор від першої особи
. Манжуу впишуться в 12+ в Промілії, ага
. Точно, точно
.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Ви про Azur Lane? Але я недавно зустрічав інформацію про те, що з гри видалили деякі відверті скіни. Їх залишили тим, хто їх купив, але вони більше недоступні для нових гравців.
Ви про Azur Lane? Але я недавно зустрічав інформацію про те, що з гри видалили деякі відверті скіни. Їх залишили тим, хто їх купив, але вони більше недоступні для нових гравців.
-
lewerlin
Member
В Азурці більшість скінів доступна тільки певний час(як банери персонажів у більшості гач). Тому "видалили" - це кінчився івент. З часом просто "зареранять".Kirakishou: ↑ 17.08.2025 10:09Ви про Azur Lane? Але я недавно зустрічав інформацію про те, що з гри видалили деякі відверті скіни. Їх залишили тим, хто їх купив, але вони більше недоступні для нових гравців.
Ще момент, що в демо недоступні всі опції/анімації. Деякі доступні взагалі лише на екрані секретаря та/або з високим аффініті. От воно і не доступне "для нових гравців".+
Я про те, що деви не вміють в "легальне хорні" чи "платонічні"/десексуалізовані фінти, як Хойо і Куро. Тупо 18+, порізане достатньо, щоб в 16+ вписатись, це не складно. От порізати вже таке 16+ до 12+ - анріл.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Ні, була інформація саме про видалення скінів через політику Гугла.
Ні, була інформація саме про видалення скінів через політику Гугла.
-
lewerlin
Member
Це щось явно феміністське, бо згадані скіни цілком в рамках(ну Наполі ще піде). А навіть Джерсі чи Тайхо в списку немає.Kirakishou: ↑ 17.08.2025 10:48Ні, була інформація саме про видалення скінів через політику Гугла.
-
daesz
Member
- спойлер

Kirakishou
https://www.reddit.com/r/GirlsFrontline ... e_meeting/
W?
-
lewerlin
Member
Якесь лікування симптомів, справді системних змін я не бачу.
Поява скін-гачі вимагає ребалансу всієї економіки. Якщо його немає - Міка йде лісом.
-
Kirakishou
Member
Забув забрати 300 люнітів за промокоди зі стріму в ВуВі. Походу не заберу Августу, бо чогось якась погана лінія пішла. То собака вкусила і тепер змушений проходити курс щеплень і дев’ять місяців не можна вживати алкоголь, то забув ввести промокоди.
Гача зі скінами залишилась, тому перемогла Міка. Це як недавно в БД2 додали платні скіни по 50 чи 70 доларів, теж типу гача. Як в Нікке. На реддіті люди теж були розлючені, але скіни залишилися.
-
maxud_b
Member
Тримайся. Це як в анекдоті про порівняння життя і смуг на зебрі: біла смужка, чорна смужка, біла смужка, чорна смужка, а потім хвіст і повна *опа. А я якось і забув що є промокоди для Wuwa. Дякую що нагадав.Kirakishou: ↑ 19.08.2025 11:19 Забув забрати 300 люнітів за промокоди зі стріму в ВуВі. Походу не заберу Августу, бо чогось якась погана лінія пішла.
-
daesz
Member
Комюніті, схоже, продовжує бойкотKirakishou: ↑ 19.08.2025 11:19Гача зі скінами залишилась, тому перемогла Міка. Це як недавно в БД2 додали платні скіни по 50 чи 70 доларів, теж типу гача. Як в Нікке. На реддіті люди теж були розлючені, але скіни залишилися.
Можливість зав'язати повністюKirakishou: ↑ 19.08.2025 11:19і дев’ять місяців не можна вживати алкоголь

-
lewerlin
Member
У китайців цікава логіка - якщо "клієнт" незадоволений, але лишається, то можна забити. А потім, чого це в нас онлайн і донати падають?Kirakishou: ↑ 19.08.2025 11:19Гача зі скінами залишилась, тому перемогла Міка. Це як недавно в БД2 додали платні скіни по 50 чи 70 доларів, теж типу гача. Як в Нікке. На реддіті люди теж були розлючені, але скіни залишилися.
-
daesz
Member
- спойлер
-
daesz
Member
https://x.com/CZN_Official_EN/status/19 ... 7054247070
Сам, напевно, не буду плейтестити, але цікаво глянути буде відео від якихось гчатруберів
Сам, напевно, не буду плейтестити, але цікаво глянути буде відео від якихось гчатруберів