Вітаю,є проблема,запускаю я материнку з пост картою,і видає помилку 060А без осу c100начебто.
Точна інформація:ms6119 ver 1.2 bx2;pentium 3 400mhz slot 1;128мб озу вона 100% робоча бо зняв з іншого пк.3 фото де пост карта,повний код не можу софтографувати бо моргає на камері;2 інші це озу;сама озу 1рангова тобто всього 8 банок пам'яті
Новини
Останні статті і огляди
Код пост карти 060А ms6119
-
Dark_Spike
Junior
-
Myaucher
Member
З пост-картою мануал іде в комплекті, де розшифровуються пост-коди, які вона видає. Беремо той мануал і шукаємо, що значить 060А.
P.S. батарейку в материнку краще повернути все ж таки.
P.S. батарейку в материнку краще повернути все ж таки.
-
Бумик
Member
Dark_Spike
Myaucher
Це начебто код 0b ,а не 06.По друге-розшифровки різні та залежать залежить від версії біоса- Award /AMI/ Phoenix.
Стосовно посту- якщо є можливість,поставити іншу планку.Протерти контакти плашки спиртом або затирачкою.Переставити плашку в інший слот.Та батарейка потрібна,бо старі матерінки є такі,що без неї не запускаються.
Ще траплялись випадки у мене,що на деяких матерях з пост картою воно не запускається.Без неї пробували?
Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
Ось що вдалось на швидкоруч знайти
Пост-код 0b в контексте компьютера означает, что выполняется поиск мыши, подключенной через порт PS/2, или что система ищет подключенные устройства к порту PS/2. Если мышь не подключена, то POST-код 0b может указывать на ошибку в процессе инициализации или отсутствующую мышь.
Myaucher
Це начебто код 0b ,а не 06.По друге-розшифровки різні та залежать залежить від версії біоса- Award /AMI/ Phoenix.
Стосовно посту- якщо є можливість,поставити іншу планку.Протерти контакти плашки спиртом або затирачкою.Переставити плашку в інший слот.Та батарейка потрібна,бо старі матерінки є такі,що без неї не запускаються.
Ще траплялись випадки у мене,що на деяких матерях з пост картою воно не запускається.Без неї пробували?
Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
Ось що вдалось на швидкоруч знайти
Пост-код 0b в контексте компьютера означает, что выполняется поиск мыши, подключенной через порт PS/2, или что система ищет подключенные устройства к порту PS/2. Если мышь не подключена, то POST-код 0b может указывать на ошибку в процессе инициализации или отсутствующую мышь.
-
Dark_Spike
Junior
Вітаю,от зайшов в кінці літа)Помилка лишилася але пк запускається хоча на початку пищить,миша comm а клава юсб 
-
Бумик
Member
Як пищить?Довгі чи короткі сигнали та яка комбінація звуків?Dark_Spike: ↑ 16.08.2025 08:36 хоча на початку пищить
-
Dark_Spike
Junior
Вітаю.Говорю для всіх в кого така проблема вирішив я так:я просто вимкнув моніторинг ветиляторів в біосі і все кулер крутиться але тепер система не баче і тепер він не пищить