Классный ответ - пять баллов, хотя я большее не ожидал, если честно.7mindfields: ↑ 09.08.2025 15:52Якщо в тебе немає грошей - це не привід купувати всякий шлак типу самсунгів j серії, або виправдовувати таким чином придбання такого ж шлаку, типу redmi note 5, просто тому що такі телефони технічно мертві вже на момент релізу, без всяких оновлень по
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Avenger80
Member
-
7mindfields
Member
Який аргумент (ніякий) - така і відповідьAvenger80: ↑ 09.08.2025 15:53Классный ответ - пять баллов, хотя я большее не ожидал, если честно.7mindfields: ↑ 09.08.2025 15:52Якщо в тебе немає грошей - це не привід купувати всякий шлак типу самсунгів j серії, або виправдовувати таким чином придбання такого ж шлаку, типу redmi note 5, просто тому що такі телефони технічно мертві вже на момент релізу, без всяких оновлень по![]()
-
Avenger80
Member
И дураку ясно, что смартфон за 1000 баксов будет лучше смартфона за 200 баксов, для этого ВУЗ заканчивать не надо. Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять. И на каждый товар есть свой покупатель. Поэтому я пытаюсь тебе привести примеры ОДНОЙ ценовой категории.7mindfields: ↑ 09.08.2025 15:54Який аргумент (ніякий) - така і відповідь
-
7mindfields
Member
Avenger80: ↑ 09.08.2025 15:57 Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять.
Avenger80: ↑ 09.08.2025 15:50 б/у с OLX прошлых лет.

-
Donate
Member
Ну там як аппарат був популярним то на нього легко було можна вліпити кастом по типу Pixel Expirience с gcam там взагалі був непоганий аппарат. Да й софт у салямі в ті часи не був таким яким він є зараз... Хоча це вже щось значить7mindfields: ↑ 09.08.2025 15:52Переливаєш вже котру сторінку з пустого в порожнє, виправдовуючи придбання всякого сміття, такі як ти в 2012 в мене питали чому 32ʼʼ бравіс за 2к показує зображення гірше за поряд стоячі самсунг/соні на 40ʼʼ вартістю більше 20к і після цього брали бравіс, бо не така вже й велика різниця в зображенні (с)Avenger80: ↑ 09.08.2025 15:42 Снова мы говорим за телефоны одной цены в магазине!!!! Покупатель идёт в магазин того времени и покупает - один стоит, образно говоря, 3000грн и другой 3100грн. Вот как я рассматриваю, а не просто серию независимо от цены - плюс минус бесконечность.
Якщо в тебе немає грошей - це не привід купувати всякий шлак типу самсунгів j серії, або виправдовувати таким чином придбання трохи кращого шлаку, типу redmi note 5, просто тому що такі телефони технічно мертві вже на момент релізу, без всяких оновлень пз
-
shnok
Member
Вы даже не пытайтесь ему что-то прояснить. Это адепт яблока, давно в этой теме, и пытается каждый раз навязывать свою точку зрения, что даже сейчас айфон 11 отличный выбор, лучше чем новые редмиAvenger80: ↑ 09.08.2025 15:57И дураку ясно, что смартфон за 1000 баксов будет лучше смартфона за 200 баксов, для этого ВУЗ заканчивать не надо. Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять. И на каждый товар есть свой покупатель. Поэтому я пытаюсь тебе привести примеры ОДНОЙ ценовой категории.7mindfields: ↑ 09.08.2025 15:54Який аргумент (ніякий) - така і відповідь
-
7mindfields
Member
наступного разу перед падінням з мото спробуй вдягати шолом, має допомогтиshnok: ↑ 10.08.2025 12:01Вы даже не пытайтесь ему что-то прояснить. Это адепт яблока, давно в этой теме, и пытается каждый раз навязывать свою точку зрения, что даже сейчас айфон 11 отличный выбор, лучше чем новые редмиAvenger80: ↑ 09.08.2025 15:57
И дураку ясно, что смартфон за 1000 баксов будет лучше смартфона за 200 баксов, для этого ВУЗ заканчивать не надо. Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять. И на каждый товар есть свой покупатель. Поэтому я пытаюсь тебе привести примеры ОДНОЙ ценовой категории.. Ведь это айфон
Скільки особисто в тебе було смартфонів redmi note серії?
Востаннє редагувалось 10.08.2025 13:16 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 2 разів.
-
Васильович
Member
Все відносно.shnok: ↑ 10.08.2025 12:01даже сейчас айфон 11 отличный выбор
З нуля купувати його навряд чи варто.
Але якщо вже є в користуванні - то пристрій досі чудовий і знайти дійсно варті причини для оновлення - досить не тривіально (так, розумію, що суб'єктивні причини знайти можна завжди).
-
7mindfields
Member
То вже advanced, мова про девайс із коробкиDonate: ↑ 10.08.2025 11:07 легко було можна вліпити кастом по типу Pixel Expirience с gcam там взагалі був непоганий аппарат.
-
Avenger80
Member
Так и из коробки он был нормальный в его цену... Но у вас другой случай - смартфон до 300 баксов, условно, не смартфон, а г... полное, поэтому нужно брать б/у с OLX, если не дотягиваешься до флагманов - такая ваша политика и она истинно верная, правда только для вас.7mindfields: ↑ 10.08.2025 13:24То вже advanced, мова про девайс із коробки
-
waryag
Member
Кастоми навіть в кращі часи були незначною частиною ринку.Donate: ↑ 10.08.2025 11:07Ну там як аппарат був популярним то на нього легко було можна вліпити кастом по типу Pixel Expirience с gcam там взагалі був непоганий аппарат. Да й софт у салямі в ті часи не був таким яким він є зараз... Хоча це вже щось значить
На той кілер фічею сяомі були великі батареї і приємна на фоні великих брендів ціна. Потім ємність акумів і ціни плюс-мінус устаканилися по ринку, з'явилася купа конкурентів, а реклама і косяки залишилися.
-
7mindfields
Member
За $300 вже є нормальні смартфони, не приписуй мені свої хворі фантазії через те, що мені не подобаються ксяоміAvenger80: ↑ 10.08.2025 13:43 Но у вас другой случай - смартфон до 300 баксов, условно, не смартфон, а г... полное, поэтому нужно брать б/у с OLX
-
shnok
Member
два). І я ними був задоволений враховуючи ціну- якість. Наразі в мене 15 plus). Яким я за його вартість не задоволений. "Цацка" просто. Б\у телефони ніколи майже не розглядаю, не знаю хто як, але з телефонами сплять, ходять в туалет деякі, і т.д. для мене це більш особлива річ.7mindfields: ↑ 10.08.2025 12:58наступного разу перед падінням з мото спробуй вдягати шолом, має допомогтиshnok: ↑ 10.08.2025 12:01
Вы даже не пытайтесь ему что-то прояснить. Это адепт яблока, давно в этой теме, и пытается каждый раз навязывать свою точку зрения, что даже сейчас айфон 11 отличный выбор, лучше чем новые редми. Ведь это айфон
Скільки особисто в тебе було смартфонів redmi note серії?
Якщо що я тебе тролю друже, ну не можна так відстоювати якийсь бренд, все одно що ти отримуєш з цього якусь матеріальну вигоду.
Стосовно падінь з мото, взагалі не смішно) екіп повний завжди на мені.
-
Avenger80
Member
7mindfields
Давай так - примеры, лично от тебя до 300 долларов новых смартфонов, которые на твой взгляд нормальные у нас в магазинах, торговых сетях. И ты не говорил, что тоже Сяоми ненавистник - что ж такого тебе Сяоми сделала, тоже интересно...
Мне просто интересна логика здорового человека без вот этих сумасшедших эмоциональных выпадов. Это ж форум и люди должны обмениваться мнениями своими, советами. Какой смартфон лучше в районе 100 долларов, в районе 200 долларов, в районе 300 долларов и т.д. и предлагаться варианты, а не просто чисто эмоции - Сяоми г..., потому что г..., я так сказал... И вообще всё г... до 200-300 долларов, лучше возьми флагман б/у прошлых лет с рук. Это не ответ, это полный бред.
Давай так - примеры, лично от тебя до 300 долларов новых смартфонов, которые на твой взгляд нормальные у нас в магазинах, торговых сетях. И ты не говорил, что тоже Сяоми ненавистник - что ж такого тебе Сяоми сделала, тоже интересно...
Востаннє редагувалось 10.08.2025 14:14 користувачем Avenger80, всього редагувалось 3 разів.
-
7mindfields
Member
Які?shnok: ↑ 10.08.2025 13:51 два). І я ними був задоволений враховуючи ціну- якість.
-
Avenger80
Member
7mindfields: ↑ 10.08.2025 13:49За $300 вже є нормальні смартфони
Не 350-399 долларов, а до 300 баксов. Ну ок, давай и до 300 и чуть выше 300 долларов - мне просто интересно, что такой как ты спец будешь советовать и почему. Просто интересно, на нашем форуме - будет время, что будут давать реально полезные советы, без вот этого тупого срача.Avenger80: ↑ 10.08.2025 13:43смартфон до 300 баксов
-
Shpoker
Member
Вкину дровишек про то что смартфон - высокотехнологичный компьютер в миниатюрном формате на который инженеры тратили годы разработок, содержит в себе проц, мамку, диск, оперативку, экран, динамик, микрофон, модем, вайфай, блютуз, нфц, упс, еще кучу хлама, а требования к нему по цене выставляются как к фулл-хд монитору
-
7mindfields
Member
яка нова відеокарта краще до 100 доларів?Avenger80: ↑ 10.08.2025 13:55 Какой смартфон лучше в районе 100 долларов
До 300 - pixel 7a
Востаннє редагувалось 10.08.2025 14:37 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
Avenger80
Member
Просто у каждого свои требования и эти требования не должны навязываться как истинно правильные. На счёт мониторов - монитор может быть тоже FHD - и за 4 тыс. грн и 50 тыс. грн, образно говоря.Shpoker: ↑ 10.08.2025 14:29Вкину дровишек про то что смартфон - высокотехнологичный компьютер в миниатюрном формате на который инженеры тратили года разработок, содержит в себе проц, мамку, диск, оперативку, экран, динамик, микрофон, модем, вайфай, блютуз, нфц, еще кучу хлама, а требования к нему по цене выставляются как к фулл-хд монитору по цене
-
shnok
Member
redmi note 5, та ось рік тому назад був redmi note 13 pro 5g ( не плюс, так як там водопад, але то вже також на любителя.) так от, якщо пам'ять мені не зраджує, то певні приторможування на note 5 були, а ось на redmi note 13 pro 5g - ні. Взагалі чудовий телефон на свою вартість, тонкі рамки, все бігає, нічого не тупить. Порівнював з Moto Edge 50, редмі сподобався набаго краще. В мото тільки коробка і запах кращий з неї7mindfields: ↑ 10.08.2025 13:55Які?shnok: ↑ 10.08.2025 13:51 два). І я ними був задоволений враховуючи ціну- якість.
Так звісно, яблуко 15плюс відчувається дорожче, але і вартість його в тричі більше(тільки не потрібно знову про олх б/у)
Востаннє редагувалось 10.08.2025 14:39 користувачем shnok, всього редагувалось 1 раз.