Mafia: The Old Country сподобалася гравцям

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Grey_ukr
Member

Повідомлення

Earanak: 09.08.2025 05:04 Как же нынешние игруны зажрались и стали экспертами, ценителями прекрасного. Что не выйдет, так сидят с кислой рожей и ноют, все им не так, все им не то... Со стороны выглядит потешно :laugh:
Назвать какашку какашкой - это не зажравшиеся геймеры.
Скажу больше. Не называли бы игру Мафией - и претензий бы было к ней меньше.
Типичное консольное коридорное кинцо, которые многие любят.
Но выговорите, что это "та самая мафия".
Но это совершенно не так.
О чем мы вообще говорим? в игре нельзя угнать тачку. Это как выходит ГТА 6, а там нельзя машины угонять.
И будут люди, которые скажут "ну классная же игра. Просто вы ноете и зажрались".
Earanak
Member

Повідомлення

Grey_ukr:Но выговорите, что это "та самая мафия".
Но это совершенно не так.
Я ничего не говорил по поводу Мафии. Вообще ни слова.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.08.2025 12:09
NUN4AG: 09.08.2025 11:38
Я не стверджую, що хочу, щоб вона стільки коштувала. Для мене адекватні ціни - 899₴, скільки я платив за преордер Кіберпанка та BG3.
Але реалії такі, що на Кіберпанк в 2025-му вдруге (!!!) підняли ціну, тепер з 1099 до 1399 🤡
так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
В квітні 2020-го. Тоді курс був 27.2. 33$.
В липні 2023-го підняли ціну з 899 до 1099₴. Тоді курс був 36.5. 30$.
В квітні 2025-го підняли ціну до 1399₴ (курс 41.4), що в перерахунку на $ складає майже 34$.

Виходить, що за 5 років ціна Кіберпанку ні на цент не впала. Розробка дорожчає, особливо коли на релізі після 2 (чи трьох) переносів вийшло таке, що допилюють досі :lol:
Afit
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 09.08.2025 04:18
Afit: 09.08.2025 03:07

Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.
Вообще если все так будут считать, то за кой шиш тебе будут делать соло игры?
БГ3 продавался за 900 грн и там контента просто дофига.
А пока люди будут оправдывать высокие цены на все, то и цены эти будут продолжать расти.
еще и потом длц по 20 баксов за вырезанный изначально контент.

По поводу самой игры. Линейно-коридорное и заскриптованное. Не увидел я там какого-то геймлея.
Если мне захочится фильм про мафию, то я посмотрю фильм.
А так, "часто жмите Е"
стеллс убийства со спины
6 чувство у героя.
Да, это именно дух 1 и 2 мафии. Все верно.

Когда увидел бой с ножами. Ну это просто кошмар.
Но больше удивляет не то, что это выпустили. Больше удивляет то, что люди игру еще и хвалят.
Да я не считаю ЭТУ мафию хорошей игрой :mad: И я говорил что покупать её не собираюсь по такой цене. Она для геймпаса или по 300грн. Я ответил человеку на конкретный комментарий, что мол зашквар ПЛАТИТЬ ЗА СОЛО ИГРЫ. Вы ото - чую дзвін, та не знаю де він :dontknow:
Востаннє редагувалось 09.08.2025 16:29 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

NUN4AG: 09.08.2025 15:59
Enjthesilence: 09.08.2025 12:09

так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
В квітні 2020-го. Тоді курс був 27.2. 33$.
В липні 2023-го підняли ціну з 899 до 1099₴. Тоді курс був 36.5. 30$.
В квітні 2025-го підняли ціну до 1399₴ (курс 41.4), що в перерахунку на $ складає майже 34$.

Виходить, що за 5 років ціна Кіберпанку ні на цент не впала. Розробка дорожчає, особливо коли на релізі після 2 (чи трьох) переносів вийшло таке, що допилюють досі :lol:
саме тому сучасні ігри не будуть коштувати 899грн навіть з врахуванням добрячих регіональних знижок. і якби писати щось за прайс КБ77, який вже разів з 5 продавали зі знижкою в 60% дивно звичайно, так старі ігри часто не скидають свій прайс, там нема кореляції від дати виходу гри.
Lekrs
Member

Повідомлення

Kullerok: 09.08.2025 02:22
Да тут впринцепе платить 2к за соло игры зашквар лютый.
Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.
А сенс 2к віддавати? Два - три роки почекати, і можна фулл видання за 600грн взяти, ігр повно...
Afit
Member

Повідомлення

Lekrs: 09.08.2025 16:38

А сенс 2к віддавати? Два - три роки почекати, і можна фулл видання за 600грн взяти, ігр повно...
Такі ігри як Сталкер, Метро я чекати не збираюсь, бо це очікувані проекти. Так само як і не очікувані, але гідні цікаві ігри, з адекватною ціною. Для мене Стрей, чи Термінатор спали на думку наприклад. А от відверто вторинний останній Doom я залюбки пройшов на геймпасі і якщо колись і додам до колекції, то за копійки. Бо його не регіональна ціна, за таку солянку з кліше і болівудщіни, виглядає як знущання. Напевно загороджувальна ціна для реклами гейпасу
Тобто за гідний для тебе проект, я вважаю не "зашкварно" платити, навіть по стартовій ціні.
Востаннє редагувалось 09.08.2025 16:57 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
Lekrs
Member

Повідомлення

Afit: 09.08.2025 16:52
Lekrs: 09.08.2025 16:38
Такі ігри як Сталкер, Метро я чекати не збираюсь, бо це очікувані проекти. Так само як і не очікувані, але гідні цікаві ігри, з адекватною ціною. Для мене Стрей, чи Термінатор спали на думку наприклад. А от відверто вторинний останній Doom я залюбки пройшов на геймпасі і якщо колись і додам до колекції, то за копійки.
Тобто за гідний для тебе проект, я вважаю не "зашкварно" платити, навіть по стартовій ціні.
Навпаки, сталкер відклав до фулл видання, хай дороблять.
Afit
Member

Повідомлення

Lekrs: 09.08.2025 16:55 Навпаки, сталкер відклав до фулл видання, хай дороблять.
Та як можна профукати ту стартову загальну ейфорію? :) Я пройшов награвши 200 годин, а вже коли вилежуть його до кінця і випустять DLC, то тоді вже буду насолоджуватись :rolleyes: На старті це як втамовувати спрагу, а повторне проходження через деякий час - це як смакувати без поспіху смачний напій🍸
Lekrs
Member

Повідомлення

Afit: 09.08.2025 17:02
Lekrs: 09.08.2025 16:55 Навпаки, сталкер відклав до фулл видання, хай дороблять.
Та як можна профукати ту стартову загальну ейфорію? :) Я пройшов награвши 200 годин, а вже коли вилежуть його до кінця і випустять DLC, то тоді вже буду насолоджуватись :rolleyes: На старті це як втамовувати спрагу, а повторне проходження через деякий час - це як смакувати без поспіху смачний напій🍸
Краще пропущу мейнстрімовий потяг. Лаги, баги, тормоза... Сучасний геймдев лінивий і нетерплячий, релізи недооптимізовані, та й зі всіма длсішками цікавіше грати.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

краще одразу смакувати "смачний напій", а не випускати ігри рівня "дочасного доступу", які достигають за декілька років.
erkins007
Member

Повідомлення

waryag: 09.08.2025 10:158-часовой моралес
18 часов Моралес даже без НГ+ занимал
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 09.08.2025 17:3618 часов Моралес даже без НГ+ занимал
:laugh:
https://howlongtobeat.com/game/79859
Afit
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.08.2025 17:20
краще одразу смакувати "смачний напій", а не випускати ігри рівня "дочасного доступу", які достигають за декілька років.
Звісно краще було би. Але ми живемо у реальному світі
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Afit: 09.08.2025 18:16
Enjthesilence: 09.08.2025 17:20

Звісно краще було би. Але ми живемо у реальному світі
правильно, саме тому в "реальному світі" - дурня робити предзамовлення і проходити сиру гру на релізі, щоб потім через 2 роки отримати те, що мало бути одразу. Через предзамовлення в першу чергу і відсутність демо-версій, ми і маємо таку ситуацію в індустрії. і якби там не було, але ігри з плашкою "early access", хоча б не брешуть про свій стан і продаються не за фулл прайс.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Earanak: 09.08.2025 10:49 Я не могу например играть только в Соло игры, они все таки требуют большей концентрации и вовлечения в процесс. Порой хочется просто фоном посмотреть какой то сериальчик-стримчик, послушать музыку под игру, не вникать что в игре происходит, то есть когда игра это на грани фонового процесса. Ну или сессионки с строгим разграничением темпа игры/перерыва. Так что для меня абсолютно одинаково важны и соло игры и дро*ильни.
Тоді нова "мафія" точно не для вас - в більшості це мильна опера, розбавлена примітивним стелсом і тиром з купою болванчиків.

Тим хто хвалить цю недоробку раджу пройти далі другої глави.
Kullerok
Member

Повідомлення

kairo: 09.08.2025 10:41
Kullerok: 09.08.2025 03:26Есть смысл платить только за онлайн игры.
Чим саме онлайн дро*ільні краще за соло ігри? Тим що туди можна дохєра годин влупити? Такий собі аргумент. Я якраз через це онлайн ігри уникаю. Краще хорошу соло гру пройти і щось наступне спробувати, ніж сотнями годин в одне й те саме ганяти з мамкіними кіберкатлєтами та чітерами.
Я ж не говорю что соло игры играть не нужно. Я не вижу смысла на старте брать их за фул прайс. Они быстро падают в цене и какого-то лютого хайпа там нет что бы вот прям щас надо было поиграть. Таких игр на одной руке можно почитать. Нащет онлайн игр если у тебя лапки а не руки. То тут как бы все ясно сиди косынку раскладывай.
erkins007
Member

Повідомлення

waryag: 09.08.2025 17:47
erkins007: 09.08.2025 17:3618 часов Моралес даже без НГ+ занимал
:laugh:
https://howlongtobeat.com/game/79859
Я говорю за свое прохождение на 100%, а не рекорды спидранов чисто сюжетки
Earanak
Member

Повідомлення

Так Completionist пункт на HowLongToBeat и есть как бы 100% прохождение.
Хотя я частенько довольно сильно за этот параметр заходил в некоторых играх.

И вообще если открыть список результатов то видно что это значение усредняется жестко так.
Вот по этой ссылке Completionist на самом деле не просто 18 часов а от 9 аж до 59 часов.
И там люди конкретно пишут что подразумевается под 100%, трофеи/ачивки, учет NG+ и тд.
Потому такой разброс. Кто-то считает за 100% прохождение без учета ачивок и NG+, а кто-то только с ними.
chipsy
Member

Повідомлення

Earanak: 09.08.2025 10:49 Я не могу например играть только в Соло игры, они все таки требуют большей концентрации и вовлечения в процесс. Порой хочется просто фоном посмотреть какой то сериальчик-стримчик, послушать музыку под игру, не вникать что в игре происходит, то есть когда игра это на грани фонового процесса. Ну или сессионки с строгим разграничением темпа игры/перерыва. Так что для меня абсолютно одинаково важны и соло игры и дро*ильни.
В такому випадку ви ні подивитесь ні серіал, ні стрім, ні пограєте в гру, ні послухаєте музику :lol:
Відповісти