Гравцям сподобалася рання версія Titan Quest 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Аціо
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гравцям сподобалася рання версія Titan Quest 2

Сумні часи настали, той хто вподобав це від першої частини тоді взагалі буде у захваті.

Гра ледь на 10 відсотків контенту тягне, зроблена з дитячими помилками ШІ генератора.
Якщо таке подобається багатьом гравцям...
Добре буду як тут на форумі один вуйко пише, відтепер теж писати не гравці, а ГейМери.
Бо такі ігри саме те і роблять, від чого така назва гравців починає відповідати дійсності.
AlienFighter
Member

Повідомлення

З дуже схожих ігор за механіками на Titan Quest можна виділити Grim Dawn, яка досі підтримується розробниками та виходять оновлення.
Ararat
Member

Повідомлення

Я не розумію, чому в усі сучасні діаблоїди додають механіку уворотів з кд. Вона і справді комусь подобається? Я що единий кого від неї блювати тяне?
Vlaad13
Member

Повідомлення

краще ПоЕ діаблоїда досі не придумали
можливо щось у майбутньому ця гра покаже - але зараз так собі виглядає
Барбарис
Member

Повідомлення

AlienFighter, Грім давн схожа на діабло, як і сам тк, та в рази краща.
Аціо
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.08.2025 12:03 краще ПоЕ діаблоїда досі не придумали
можливо щось у майбутньому ця гра покаже - але зараз так собі виглядає
Ну ПоЕ1 гарна гра, так складна на початку, та інколи викликає сміх маразмом видавця але гра дійсно цікава, і давно перевершила Діаблу що 3, що 4.

P.S.
Люди, Грім та Титан має спільних розробників.
Georgin
Member

Повідомлення

AlienFighter
Ех, де воно, те оновлення... Вже майже на 2 роки затримали Fangs of Asterkarn і остаточної дати релізу досі немає.

Ararat
Ні, Ви не один :) Я теж ненавиджу dash-механіку у ізометричних aRPG.

Vlaad13
Не розділяю Вашу думку. Грав декілька років тому у першу PoE, пройшов кампанію - надзвичайно нудна історія.
Хоч це і не головне у aRPG, але цікавий сюжет кращє ніж нецікавий. Геймплей непоганий, проте жонглювання міл'ярдом "валют" повністю відбило бажання ходити по данжах.
Також майже весь рарний та легендарний шмот виглядав на персонажі у кращому разі посередньо, а зазвичай - як лайно.
Розумію, що це зроблено як стимул купувати слоти сундука та косметику за реальні гроші, але легше від цього не стає.
Тому для мене PoE значно гірше тієї ж Grim Dawn і навіть Torchlight 2 - чого варта одна тільки трансформація пета в залежності від виловленої і згодованої йому рибки :)
Так що для когось PoE - круто, а для когось - посередність, від якої жодного фану немає.
proos
Member

Повідомлення

Подтверждаю) Запустил и залип на два часа :rotate:
Жду полноценного релиза.
Аціо
Member

Повідомлення

Georgin
В ПоЕ речі у дропсах і безкоштовно дають, а ще можна виконуючи ачівки отримувати цілі сети також безкоштовно...
tablestikus
Member

Повідомлення

AlienFighter: 05.08.2025 11:54 З дуже схожих ігор за механіками на Titan Quest можна виділити Grim Dawn, яка досі підтримується розробниками та виходять оновлення.
Відносно скоро обіцяють до речі новий аддон з контентом для Grim Dawn.
Zealoth
Member

Повідомлення

Игроки радуются и положительно оценивают платній ранний доступ с 5 часами контента, ну ну.
Kanjo
Member

Повідомлення

PoE это кал :puke:
Аціо
Member

Повідомлення

ПоЕ багатьом не заходить з інших причин.
1 Мабуть основний - НЕРФ лютий та безжалісний.
2 Маразм механік видавця інколи доводить до істерики.
3 Складність, адже поєднання комбінацій білдів та їх переробки, адаптації налічує мільярди комбінацій.
4 Лютий расизм нового власника.

Детальніше - по першому пункту, хоч видавець і каже за баланс, але ні він відверто бреше, це саме НЕРФ, адже при балансі відверто надпотужні білди мають робити слабшими так, але тоді слабкі білди мають апати, бафати а цього не відбувається.

По другому пункту, о це саме мене аж до клавіатури об стіну доводило, от як приклад видавець каже "ми не хочемо і не будемо ускладнювати гру одними і тими самими механіками які по різному лише звуться, бо це тупо..."
І на наступну лігу в грі з'являється до кровотечі проклята кров, кровопускання, крововтрата, кровава задуха, крововилив і ще 17 видів бліда, який увесь приводить до поступового урона від втрати крові, але має різні назви та немає навіть захисту чи резисту до нього.

По третьому пункту сподіваюсь нікому пояснювати не треба.

Четвертий пункт - після придбання ПоЕ Тенсент гра для Китаю стала грою для білих людей, з аукціоном та автолутом, якщо ти Китаєць ти граєш у більш комфортну ПоЕ з кращим лутом та рандомом. І крім того адміни в чаті легко банять на 4000, 8000+ годин за "пішов у дупу кацап", і банять не тільки чат а і торгівлю банять, а за "в рот **ав усіх хохлов" та за заклики геноциду Українців бан дають на 10-20 хвилин. Керівництво ПоЕ як і власники - не приховують а пишаються що вони нацисти, напевно саме тому Кріс Вілсон і втік звідти(головний розробник, дизайнер та художник ПоЕ).
Georgin
Member

Повідомлення

Аціо
Маєте на увазі косметику у дропі з босів та мобів? Жодного разу нічого такого не випало, хоча я кампанію пройшов декілька разів за різних персонажів і у данжах теж неодноразово бував.
Щодо ачівок - я на них уваги взагалі не звертав і цілеспрямовано не виконував. Але оскільки нічого не отримав - мабуть, не виконав потрібну.
До того ж я грав років 5-7 тому, точно навіть не пам'ятаю коли саме. Не факт, що тоді косметику за таке видавали.

Zealoth
Я теж не зрозумів, чому гравцям це сподобалось. Технічних проблем у мене з грою не було, але за 480 грн. це якось ну зовсім не тягне.
Кількість контенту нагадала 2000-і роки, коли іноді з ігровими журналами у комплекті йшли диски з демо-версіями ігор.
Більш за все розчарувала мала кількість професій та повна відсутність самонів (може я чогось не помітив?). Думав зробити класику з вогняним големом як у TQ1 - обламався.
Ця гра буде повноцінною лише через пару років у найкращому разі.
Hotspur
Member

Повідомлення

Georgin: 05.08.2025 13:01Ця гра буде повноцінною лише через пару років у найкращому разі.
Ну це буде добра гра, а робити довго звичайно
Vlaad13
Member

Повідомлення

Georgin: 05.08.2025 12:31 AlienFighter
Ех, де воно, те оновлення... Вже майже на 2 роки затримали Fangs of Asterkarn і остаточної дати релізу досі немає.

Ararat
Ні, Ви не один :) Я теж ненавиджу dash-механіку у ізометричних aRPG.

Vlaad13
Не розділяю Вашу думку. Грав декілька років тому у першу PoE, пройшов кампанію - надзвичайно нудна історія.
Хоч це і не головне у aRPG, але цікавий сюжет кращє ніж нецікавий. Геймплей непоганий, проте жонглювання міл'ярдом "валют" повністю відбило бажання ходити по данжах.
Також майже весь рарний та легендарний шмот виглядав на персонажі у кращому разі посередньо, а зазвичай - як лайно.
Розумію, що це зроблено як стимул купувати слоти сундука та косметику за реальні гроші, але легше від цього не стає.
Тому для мене PoE значно гірше тієї ж Grim Dawn і навіть Torchlight 2 - чого варта одна тільки трансформація пета в залежності від виловленої і згодованої йому рибки :)
Так що для когось PoE - круто, а для когось - посередність, від якої жодного фану немає.
спробуйте поє 2 - там графічно набагато все красивіше
пройти кампанію це 10% гри - все найцікавіше починається в ендгеймі та на трейді коли торгуєшся з китайцями за миску рису та кішку жону :laugh:
Востаннє редагувалось 05.08.2025 13:13 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 2 разів.
Аціо
Member

Повідомлення

Georgin
Дропси на Твічі... Дивишся трансляцію, анонс, стрими різні та отримуєш подарунки, там і крила давали і петів, і німби з броніками, і шоломи.
А за ачівки там цілі сети роздавали на деяких лігах, які в магазині продають по 20+ айоро(Ще коли Кріс Вілсон був так робили, зараз може вже і ні).

Vlaad13
Ну ні ПоЕ2 занадто якась казуальна та проста на фоні першої, хоча так Кріс Вілсон її гарно намалював, але думаю Китайці це виправлять, та спотворять і візуал.
dmytro
Member

Повідомлення

Затятий фанат TQ1 і GD. Зараз з в кооперативі з другом перепроходимо в який раз GD.
Щодо TQ2 - гра однозначно цікава і гарна. :super:

З мінусів (ІМХО):
перс повільно бігає, що трохи бісить (можливо далі буде шмот і навички на швидкість руху).
чомусь за замовченням ліва клавіша миші це напрямок руху, а права - атака. не знаю хто придумав таке, спочатку замість бити мобів, бігав з незвички кругами біля них :lol:
ну, і це лише ранній доступ, хотілося побільше контента і кооп гру.

З.І. чекаю доповнення до GD, наче в кінці цього року має вийти
Stamb
Member

Повідомлення

dmytro
там WASD для пересування є
я із ним граю
Геральт
Active Member

Повідомлення

dmytro: 05.08.2025 13:15 чомусь за замовченням ліва клавіша миші це напрямок руху, а права - атака.
PoE стайл. Питання звички.
Відповісти