Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm: 02.08.2025 17:54Fiio таки почали шевелити дупою, ще і першими
Мабуть нова команда інженерів, багато новин. Може вирішили залізти у сегмент Musician/Denafrips
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 02.08.2025 18:27Мабуть нова команда інженерів, багато новин.
Fiio в ЦАПах і усілках дуже добре працюють останні роки
Martix
Member

Повідомлення

По идее популярная SBX G6 тоже должна страдать этой проблемой. Жаль, что эта карта и без того имеет много проблем, из-за которых использовать её на своем стационарном ПК не представляется возможным. Поэтому проверять это, я конечно-же не буду. :gigi: Топпинг D10S устраивает, а G6 отдал детям. :shuffle:

Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
Radio Bay: 02.08.2025 18:27Мабуть нова команда інженерів, багато новин.
Скорее появились деньги и штат. Давно слежу за этой компанией, была долгое время FiiO E10K, фирма веников не вязала и не вяжет. Такой себе топ в мире дешевого аудио, и на все деньги, и даже больше. Topping тоже умеет, но FiiO больше мне нравится по философии.
Hotspur
Member

Повідомлення

Martix: 02.08.2025 18:42По идее популярная SBX G6 тоже должна страдать этой проблемой
більшість проблем G 6 це живлення якого мало. Хоча якщо чесно для всього дешевле 500 доларів в магазині її вистачає за дуже окремими винятками навушників
Radio Bay
Member

Повідомлення

Martix: 02.08.2025 18:42Такой себе топ в мире дешевого аудио
Вот мне как раз кажется, что они хотят вылезти из этого сегмента и начать работать в ценовой категории дороже. Почему бы и нет
Hotspur
Member

Повідомлення

Martix: 02.08.2025 18:42 Такой себе топ в мире дешевого аудио
вже не дешевого

Відправлено через 36 секунд:
Radio Bay: 02.08.2025 18:51Вот мне как раз кажется, что они хотят вылезти из этого сегмента и начать работать в ценовой категории дороже.
вже. подивись їх останні ЦАП. 1000+ доларів
Martix
Member

Повідомлення

Hotspur
Для 600ом DT880 её маловато, хотя качество усилителя отменное. Но ЦАП откровенно проигрывает сейбру D10S. Питание в норме. Проблема при выходе из S5, не определяется, на ноуте такой проблемы нет. И дрова откровенно кривые.

Отправлено спустя 4 минуты 46 секунд:
Hotspur: 02.08.2025 18:53вже не дешевого
Ну K7 стоит вполне адекватных денег. Ассортимент разный у них, аппетиты просто растут.
Но мне уже звуковушки мало интересны, присматриваю себе колонки и Wiim AMP Pro или к harman kardon citation amp, последний страдает перегревом, но это фикситься.
Hotspur
Member

Повідомлення

Martix: 02.08.2025 18:59Ну K7 стоит вполне адекватных денег.
згоден

Відправлено через 49 секунд:
Martix: 02.08.2025 18:59Для 600ом DT880 её маловато, хотя качество усилителя отменное.
все там хватає :lol: . я 880 250 Ом слухаю з Асуса U 7 :D
feniks_tm
Member

Повідомлення

Ще б пофіксили обривання/затухання standby режиму, але то вже таке, з одним костилем легше миритись, ніж з парою. Якщо когось бісить така поведінка на компі, то юзайте SoundKeeper. Перейменувати exe-шнік в "SoundKeeper64SineA0.01" і додати до автозапуску. Костиль у тому, що воно постійно передає аудіосигнал, аби девайс не переходив у standby режим.
Martix
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.08.2025 19:03я 880 250 Ом слухаю з Асуса U 7
У меня была U7, знаю что там за "усь", мне бы точно не хватило :rolleyes: . В большинстве случаев G6 вполне хватает, но некоторые записи хотелось бы слышать получше :shuffle:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.08.2025 19:03 я 880 250 Ом слухаю з Асуса U 7
Там можна й HD650 з телефона. Головна проблема - недостача динамічного діапазону. Тобто воно не може одночасно відпрацьовувати багато тихих та громких звуків.

От приклад на пальцях, нижче, дуже спокійний початок, потім бум, бум, клац (2 томи, рабочий), вихід з тарілкою на вступ басу, підготовка, та вихід на основну тему, де купа різноманітних звуків у просторі зліва, справа, посередині, ближче, далі, беквокал широким фронтом на другому плані. При цьому всьому дуже моцна басова підтримка, що іноді може здаватися, що його там багато, саб не сумує. На ній все й побудовано. Проблема одночасно все це відпрацювати дуже прозоро і відокремленню. Я гарное знаю, як звучить цей альбом на різних трактах. В мене навіть компакт є, свій ріп на компі слухаю. Там є ще класний "А Twist of Jobim", вони звичайно парою ходять

Дуже показово записаний альбом у плані, як треба розміщувати звуки у просторі. Клас тракту одразу відчувається, по відокремленості звуків, які буквальною можна роздивлятися. Гарні альбоми, щоб навчитися слухати музику
A Twist of Marley - (A Tribute) Various Artists Exodus
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 02.08.2025 21:53Там можна й HD650 з телефона.
це вже перебор :D
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.08.2025 01:47це вже перебор
Після 22 я припускаю самі тупи логічні комбінації. Смайлика не ставлю :)
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.08.2025 18:46
Martix: 02.08.2025 18:42По идее популярная SBX G6 тоже должна страдать этой проблемой
більшість проблем G 6 це живлення якого мало. Хоча якщо чесно для всього дешевле 500 доларів в магазині її вистачає за дуже окремими винятками навушників
за десь два роки з G6 я так зі своїми 770 на 250Ом не зміг почути оцю проблему з живленням. Але я і G6 брав рефаб з офсайта.
Hotspur
Member

Повідомлення

tablestikus: 03.08.2025 14:32за десь два роки з G6 я так зі своїми 770 на 250Ом не зміг почути оцю проблему з живленням. Але я і G6 брав рефаб з офсайта.
візьми FIIO K 7 або шось таке і побачиш
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.08.2025 14:37
tablestikus: 03.08.2025 14:32за десь два роки з G6 я так зі своїми 770 на 250Ом не зміг почути оцю проблему з живленням. Але я і G6 брав рефаб з офсайта.
візьми FIIO K 7 або шось таке і побачиш
Я замінив її в 2023 на Онкіо :D
Hotspur
Member

Повідомлення

tablestikus: 03.08.2025 14:38Я замінив її в 2023 на Онкіо
та послухати а не купляти
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 03.08.2025 14:42
tablestikus: 03.08.2025 14:38Я замінив її в 2023 на Онкіо
та послухати а не купляти
Ну якийсь цап я давно хочу прикупити, але поки що нема такого що от хочу. Ну окрім Пегасус II, але за його ціну я не хочу тягти його з за кордону, а в Україні його досі нема.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 03.08.2025 14:46 але за його ціну я не хочу тягти його з за кордону
Якщо питання просто отримати пакунок на НП розповім як в ЛС, протестовано.

Пропоную зазначити 3 серпня, як день Кокосиків :)
Які кокосики! Підняли настрій на цілу добу )
Відповісти