Micron анонсувала серверні NVMe-накопичувачі 9650 з інтерфейсом PCIe 6.0 x4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Micron анонсувала серверні NVMe-накопичувачі 9650 з інтерфейсом PCIe 6.0 x4
Головною особливістю нових SSD стала підтримка високошвидкісного інтерфейсу PCI Express 6.0. ....
Наразі Micron зайнята розсилкою зразків SSD 9650 своїм партнерам
А куди партнери будуть їх встромляти, щоб протестувати?
Nekros
Member

Повідомлення

VovaII: 30.07.2025 10:59 А куди партнери будуть їх встромляти, щоб протестувати?
А що у PCI-5 працювати не буде? :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

VovaII: 30.07.2025 10:59 Пропоную обговорити Micron анонсувала серверні NVMe-накопичувачі 9650 з інтерфейсом PCIe 6.0 x4
Головною особливістю нових SSD стала підтримка високошвидкісного інтерфейсу PCI Express 6.0. ....
А куди партнери будуть їх встромляти, щоб протестувати?
AMD заявила підтримку в наступному поколінні серверних проців Zen 6 які вийдуть в 2026 році
VovaII
Member

Повідомлення

Nekros
А толку? Чим вони за 5.0 будуть швидші?

tablestikus
Тобто розсилають вже, а толком протестувати можна буде в 2026. — То який сенс?? — Максимальної швидкодії не протестувати. На сумісність із 6.0 — не протестувати. — Який сенс в такому тестуванні? — Робить/не робить? Так це і самі можуть протестувати.
tablestikus
Member

Повідомлення

VovaII
в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати
VovaII
Member

Повідомлення

tablestikus: 30.07.2025 23:55в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати
— Тобто в новині мались на увазі розробники контролерів і т.п.? Тоді питання знімаю. — Я, грішним ділом, подумав про корпоративних користувачів.
tablestikus
Member

Повідомлення

VovaII: 31.07.2025 11:53
tablestikus: 30.07.2025 23:55в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати
— Тобто в новині мались на увазі розробники контролерів і т.п.? Тоді питання знімаю. — Я, грішним ділом, подумав про корпоративних користувачів.
Ну тут тіки мікрон знає що вони мають на увазі під партнерами. Як на мене - це розсилка виробникам заліза для тестування на сумісність.
VovaII
Member

Повідомлення

VovaII: 31.07.2025 11:53Я, грішним ділом, подумав про корпоративних користувачів.
— Уявив собі якусь бабцю-бухгалтера, що тримає в руках це чудо, широко відкривши очі, і навіть не в змозі сформулювати питання: що їй із цим робити? :shuffle:
Відповісти