А куди партнери будуть їх встромляти, щоб протестувати?Головною особливістю нових SSD стала підтримка високошвидкісного інтерфейсу PCI Express 6.0. ....
Наразі Micron зайнята розсилкою зразків SSD 9650 своїм партнерам
Новини
Останні статті і огляди
Micron анонсувала серверні NVMe-накопичувачі 9650 з інтерфейсом PCIe 6.0 x4
-
VovaII
Member
Пропоную обговорити Micron анонсувала серверні NVMe-накопичувачі 9650 з інтерфейсом PCIe 6.0 x4
-
Nekros
Member
А що у PCI-5 працювати не буде?VovaII: ↑ 30.07.2025 10:59 А куди партнери будуть їх встромляти, щоб протестувати?
-
tablestikus
Member
AMD заявила підтримку в наступному поколінні серверних проців Zen 6 які вийдуть в 2026 роціVovaII: ↑ 30.07.2025 10:59 Пропоную обговорити Micron анонсувала серверні NVMe-накопичувачі 9650 з інтерфейсом PCIe 6.0 x4А куди партнери будуть їх встромляти, щоб протестувати?Головною особливістю нових SSD стала підтримка високошвидкісного інтерфейсу PCI Express 6.0. ....
Наразі Micron зайнята розсилкою зразків SSD 9650 своїм партнерам
-
VovaII
Member
Nekros
А толку? Чим вони за 5.0 будуть швидші?
tablestikus
Тобто розсилають вже, а толком протестувати можна буде в 2026. — То який сенс?? — Максимальної швидкодії не протестувати. На сумісність із 6.0 — не протестувати. — Який сенс в такому тестуванні? — Робить/не робить? Так це і самі можуть протестувати.
А толку? Чим вони за 5.0 будуть швидші?
tablestikus
Тобто розсилають вже, а толком протестувати можна буде в 2026. — То який сенс?? — Максимальної швидкодії не протестувати. На сумісність із 6.0 — не протестувати. — Який сенс в такому тестуванні? — Робить/не робить? Так це і самі можуть протестувати.
-
tablestikus
Member
VovaII
в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати
в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати
-
VovaII
Member
tablestikus: ↑ 30.07.2025 23:55в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати
— Тобто в новині мались на увазі розробники контролерів і т.п.? Тоді питання знімаю. — Я, грішним ділом, подумав про корпоративних користувачів.Наразі Micron зайнята розсилкою зразків SSD 9650 своїм партнерам
-
tablestikus
Member
Ну тут тіки мікрон знає що вони мають на увазі під партнерами. Як на мене - це розсилка виробникам заліза для тестування на сумісність.VovaII: ↑ 31.07.2025 11:53tablestikus: ↑ 30.07.2025 23:55в 2026 це вже реліз - а так то думаю вже давно є інженерні зразки, на них і можна тестувати— Тобто в новині мались на увазі розробники контролерів і т.п.? Тоді питання знімаю. — Я, грішним ділом, подумав про корпоративних користувачів.Наразі Micron зайнята розсилкою зразків SSD 9650 своїм партнерам
-
VovaII
Member
— Уявив собі якусь бабцю-бухгалтера, що тримає в руках це чудо, широко відкривши очі, і навіть не в змозі сформулювати питання: що їй із цим робити?VovaII: ↑ 31.07.2025 11:53Я, грішним ділом, подумав про корпоративних користувачів.