Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
anmir1
Member

Повідомлення

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:41 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

История пахнет покупкой "жирного товара" у скам-продавца, Амазон = лишь площадка.
akr: 29.07.2025 14:32хіба вони не повинні на етапі отримання
Нет. Даже за доп. деньги это будет сильно позже. К ним приехала фура товара - как на "Этапе получения" всё проверить?
спойлер
:facepalm: Куда катится форум :(
akr
Member

Повідомлення

acm_fan: 30.07.2025 03:46 История пахнет покупкой "жирного товара" у скам-продавца, Амазон = лишь площадка.
akr: 29.07.2025 14:32хіба вони не повинні на етапі отримання
Нет. Даже за доп. деньги это будет сильно позже. К ним приехала фура товара - как на "Этапе получения" всё проверить?
спойлер
Навіть не знаю, може найняти вантажників? Мені якось пофіг, як вони це будуть робити. Очевидно, в цій ситуації винен форвардер, навіть якщо амазоном "жирні скам продавці" користуються і це розповсюджена проблема. Хоч в моєму випадку продавець і є амазон. Хтось когось намахує, нуль відповідальності, а я отримав досвід за 90 баксів. Круто, тільки що я повинен був зробити по-іншому, вже з новим досвідом? Оплатити всі перевірки? Тоді ці покупки втрачають сенс. Вони й так на межі +-1000 грн
Я більше цим сервісом(meest) користуватись не буду і це напевно єдиний досвід, який я отримав.

Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
LiquidStorm
Дякую, я не знайшов форми де можу прікрипити фото, чат вони закривають. Тож відправив фідбек на емейл, який вони після чата прислали cs-reply@amazon.com
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Заради справедливості - і не на правах реклами - але скільки вже міст"ом користуюсь - на їх стороні історій з тиренням вмісту посилок не було...
tablestikus
Member

Повідомлення

akr: 29.07.2025 16:07 Амазон відписав, що свої проблеми з форвардером я повинен вірушвати сам й закрив чат
Ти ж не написав амазону про форвардера і що у нього коробка пуста?

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
akr: 30.07.2025 11:30
acm_fan: 30.07.2025 03:46 История пахнет покупкой "жирного товара" у скам-продавца, Амазон = лишь площадка.

спойлер
Навіть не знаю, може найняти вантажників? Мені якось пофіг, як вони це будуть робити. Очевидно, в цій ситуації винен форвардер, навіть якщо амазоном "жирні скам продавці" користуються і це розповсюджена проблема. Хоч в моєму випадку продавець і є амазон. Хтось когось намахує, нуль відповідальності, а я отримав досвід за 90 баксів. Круто, тільки що я повинен був зробити по-іншому, вже з новим досвідом? Оплатити всі перевірки? Тоді ці покупки втрачають сенс. Вони й так на межі +-1000 грн
Я більше цим сервісом(meest) користуватись не буду і це напевно єдиний досвід, який я отримав.
Не дуже ясно при чому тут міст, що тебе кинув продавець амазону і прислав пусту коробку. Він взагалі міг не перевірити по вигляду пусту коробку і ти за це дізнався би тільки отримавши її в Україні. А враховуючи що тобі пофіг як вони будуть це робити, то їм тим більше пофіг на те що ти там щось хочеш чого нема в умовах доставки.

Якщо ти не знаєш як працюють форвардери - то це твоя проблема, а не форвардера.
akr
Member

Повідомлення

Міст надав листа, де зазначив, що посилка приїхала пустою, тож амазон знає, що отримання було форвардером

tablestikus
Я не знаю багато чого і як працює, тим не менш користуюсь. Але позицію посередника я зрозумів ясно
Ну й питання тоді: хто ж таки винен? Може я? Бо міст ні, амазон також ні. Я лишаюсь :shuffle:
tablestikus
Member

Повідомлення

akr
Форвардерам все рівно що в коробках, вони просто перенаправляють, єдиному кому крім тебе цікаво що в коробці це може хіба що митника зацікавити і все. Міст дає платну послугу фото-перевірки товару, ти нею не скористувався.

А враховуючи "жирну" пропозицію на яку ти повівся - то винен тіки ти.

Загалом треба було фотки від міста просити і з ними відкривати спір на амазоні.

Я не дуже бачу де зв'язок між листом міста тобі і те що амазон знає.
maxn
Member

Повідомлення

tablestikus: 30.07.2025 12:26 відкривати спір на амазоні.
С недавних пор "мост экспресс" у амазона числится как посредник, и никакие претензии касательно заказов на этот адрес он не принимает.
tablestikus
Member

Повідомлення

maxn: 30.07.2025 12:29
tablestikus: 30.07.2025 12:26 відкривати спір на амазоні.
С недавних пор "мост экспресс" у амазона числится как посредник, и никакие претензии касательно заказов на этот адрес он не принимает.
ну штош, це ризики купівлі там подешевше
Ortyomko
Member

Повідомлення

akr: 30.07.2025 12:13
Міст надав листа, де зазначив, що посилка приїхала пустою, тож амазон знає, що отримання було форвардером

tablestikus
Я не знаю багато чого і як працює, тим не менш користуюсь. Але позицію посередника я зрозумів ясно
Ну й питання тоді: хто ж таки винен? Може я? Бо міст ні, амазон також ні. Я лишаюсь :shuffle:
замовив би через НП шопінг, ще б поліняв на податок в Нью Джерсі і доставку в Україну, бо приїхало б сюди, нічого б вони не перевіряли.
Тож, дуже шкода що так сталось, але таке життя.
tablestikus
Member

Повідомлення

Ortyomko: 30.07.2025 12:33
akr: 30.07.2025 12:13

tablestikus
замовив би через НП шопінг, ще б поліняв на податок в Нью Джерсі і доставку в Україну, бо приїхало б сюди, нічого б вони не перевіряли.
з місяць чи більше як НП відкрило склад в Делавері до речі B-)
Ortyomko
Member

Повідомлення

tablestikus: 30.07.2025 12:34
Ortyomko: 30.07.2025 12:33

з місяць чи більше як НП відкрило склад в Делавері до речі B-)
оооо :super:
дякую
akr
Member

Повідомлення

tablestikus: 30.07.2025 12:26 akr
Форвардерам все рівно що в коробках, вони просто перенаправляють, єдиному кому крім тебе цікаво що в коробці це може хіба що митника зацікавити і все. Міст дає платну послугу фото-перевірки товару, ти нею не скористувався.

А враховуючи "жирну" пропозицію на яку ти повівся - то винен тіки ти.

Загалом треба було фотки від міста просити і з ними відкривати спір на амазоні.

Я не дуже бачу де зв'язок між листом міста тобі і те що амазон знає.
Міст скинув листа мені, але адресований він амазон, де зазначено, що вони надійно та довго співпрацюють, а тут така шляпа. Але амазону пофік, одна й та сама відповідь. Фото пустої коробки також скинув
Не дуже розумію, як жирність пропозиції корелює з тим чи положать мені цю пропозицію в коробку.
спойлер
Зображення
До речі в листі написано, що вони від мого імені несуть відповідальність за все)
tablestikus
Member

Повідомлення

akr: 30.07.2025 12:49 Не дуже розумію, як жирність пропозиції корелює з тим чи положать мені цю пропозицію в коробку.
Тим що амазон це маркетплейс і тебе там можуть недобросовісні продавці кинути.
Ortyomko
Member

Повідомлення

akr: 30.07.2025 12:49 До речі в листі написано, що вони від мого імені несуть відповідальність за все)
тобто вони зробили тупо максимум, навіть листа офіційного дали, а ти тут пишеш що це все "їхні проблеми".
занадто вони добрі, як на мене, з таким відношенням клієнтів
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Насправді, якщо прийняти, що продавцем був сам Амазон а не дядя Вася - і на його боці все було гладко - то найімовірніше ноги вашим ейрпоцам приробив ніга-бро з умовного UPS'а...
maxn
Member

Повідомлення

akr
А дайте ссылку на наушники
akr
Member

Повідомлення

maxn: 30.07.2025 13:50 akr
А дайте ссылку на наушники
https://www.amazon.com/dp/B0DGHMNQ5Z?re ... title&th=1

Отправлено спустя 49 секунд:
Мерзавчик
Доставка амазон
overload17
Member

Повідомлення

Дуже дивно що вам саппорт амазону нічого не зробив. Я купував на прайм-дейс коли були додаткові знижки на опен-бокс товари ремінець
Apple Watch Band - Milanese Loop (49mm) ціна якого в рітейл 199$, вийшив тоді 135(опен-бокс в статусі Like-New(Mint)), він теж приїхав мені містом, звичайно відкриши пакування я зразу побачив що приїхала звичайна паль за аліку, зрозумів що условний Алекс купив до мене оригінал поміняв на паль повернув амазону, а амазан не дуже перевіряв що йому повернули продав його знов. Я спокійно написав в саппорт вже думаючи що все полиняв на урок з опен-боксами, пояснив що купив на Prime Days, що отримав паль, вони пропанували відправити його назад і отримати гроші, я їм "умовно" сказав що відправив його вже на подарунок в іншу країну і зміг отримати від них без товару гроші на баланс амазону, так це дійсно дуже рідко вони так роблять, але якщо аккаунт не новий то зазвичай вони лояльні. Також разом до мене їхали такіж (опен-бокс в статусі Like-New(Mint) годинник AW 10 титанові і я вже морально був налаштований на паль за 500 баксів, але слава богу вони дійсно були неактивовані опен бокс, з запакованими с заводу зарядкою і ременем, тому тут "пощастило".

Ще на цьому тижні теж приїхали AirPods Pro 2 за 149$, всі коробки з товарами, так щоб як у вас від амазону не траплялось.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Там пише продавець та доставка - Амазон. Якщо куплялося на свій акк, має бути право повернути. В послугах Міст також є послуга "повернути продавцю". Ініціюєм повернення замовлення на Амазоні, після погодження - вертаєм ту пусту коробку їм, і най собі грають лисого.
evenmore
Member

Повідомлення

Всегда решал споры с амазоном в свою пользу, не получилось с одним индусом - попробуйте с следующим, главное нормально общаться. Включая недавнюю ситуацию, где невозвратные опенбоксы через 3 месяца открыл)

Отправлено спустя 2 минуты 58 секунд:
overload17: 30.07.2025 14:46 Apple Watch Band - Milanese Loop (49mm) ціна якого в рітейл 199$, вийшив тоді 135
Какой у эпл хороший бизнес)))
Відповісти