Окрема дяка Радіо Бей що направив на правильний шлях і терпів тупі запитання, ніби на 10 років назад відправився до Хеко і хармана кордона 6900
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
Filabatya
Member
Муки закінчені, трапилися на олх, нарешті, по хорошій ціні 1855 в ідеалі, судячи з 2 фото можна подумати що басу там нема. Проте я в шоці як ці малюки грають від своїх китайських шмарклів і ноутбучної встрійки
Басу аж забагато для 8 квадратів, неочікував від таких манюнь такого звуку. Мала прийде прозріє, після леново це хай енд
Окрема дяка Радіо Бей що направив на правильний шлях і терпів тупі запитання, ніби на 10 років назад відправився до Хеко і хармана кордона 6900
-
Radio Bay
Member
Filabatya: ↑ 28.07.2025 15:07Окрема дяка Радіо Бей
Я давно випадково на них звернув увагу на тестах у Депо проти інших 1ХХХ та 2000 також. Звісно тільки у порівнянні. Інші якось плоско середину грають, а ці так цікаво, м'якенько и піанінку и саксофончик, чим відокремлювались від інших, я навіть випадково кілька разів переслухував, думка не змінилася, вони інші. Чому гадки не маюFilabatya: ↑ 28.07.2025 15:07неочікував від таких манюнь такого звуку
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
- Тест на кайфову серединку )
-
Hotspur
Member
він молодецьFilabatya: ↑ 28.07.2025 15:07Окрема дяка Радіо Бей
Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:
На правах оффтопу - Якщо змонтувати новини 2024 року, додати яскравості та золотий фільтр, зробити гучніше Тейлор Свіфт і кілька діб гортати стрічку з інфлюенсерами, виявиться, що дідусь американської кіноіндустрії непогано вловив кольори, інтонації, форми та масштаби політичної та споживчої істерії. І можливо, якщо через 50–60 років треба буде показати нащадкам світ на порозі катастрофи, історики та культурологи включать саме химерний копполівський «Мегалополіс» — якщо ми на той момент ще не закидаємо один одного балістичними ракетами.
-
Hotspur
Member
Такс, невелике питання. Щоб поєднати NAD C320 BEE і Elac Debut 2.0 DB62 я правильно розумію що треба кабеля з лопаточками ?
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... e-home.0.0
шось такого плану
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... e-home.0.0
шось такого плану
-
tablestikus
Member
можна просто дротами, можна лопатки, можна бананиHotspur: ↑ 29.07.2025 20:01Elac Debut 2.0 DB62
-
Radio Bay
Member
Для початку просто дротами, раз в 3-4 місяці перезачистити заворотною стороною стороною ножа.Hotspur: ↑ 29.07.2025 20:01шось такого плану
На початку не принципово.
Так я за лопатки та паяти
-
Hotspur
Member
дякуюRadio Bay: ↑ 29.07.2025 23:38Для початку просто дротами, раз в 3-4 місяці перезачистити заворотною стороною стороною ножа.
На початку не принципово.
-
Hotspur
Member
Почитав ще всякого і буду брати SMSL A300 як усілок 
-
Filabatya
Member
підсилювач на 1,3кг в Д класі щей з блутузом, за таке би 10 років тому на фай фай форму нашому би розп яли)))
-
Hotspur
Member
воно грає, інше лірикаFilabatya: ↑ 31.07.2025 19:42 підсилювач на 1,3кг в Д класі щей з блутузом, за таке би 10 років тому на фай фай форму нашому би розп яли)))
-
Шура
Junior
Як то кажуть "нічого лічного"...Filabatya: ↑ 28.07.2025 15:07 Муки закінчені, трапилися на олх, нарешті, по хорошій ціні 1855 в ідеалі, судячи з 2 фото можна подумати що басу там нема. Проте я в шоці як ці малюки грають від своїх китайських шмарклів і ноутбучної встрійкиБасу аж забагато для 8 квадратів, неочікував від таких манюнь такого звуку. Мала прийде прозріє, після леново це хай енд
![]()
Окрема дяка Радіо Бей що направив на правильний шлях і терпів тупі запитання, ніби на 10 років назад відправився до Хеко і хармана кордона 6900![]()
Але не знаю, чи поржати, чи потролити...
Просто для мене особисто ваше порівняня Harman/Kardon та Edifier, це як порівняння НЛО з Таврією. )))))))))
Все тече і нічого не залишається на місці. ©
-
Filabatya
Member
Шура
Hotspur
от би цю шайтан коробку до Harbeth P3ESR підключити, найбільш цікаво як вони звучать серед усіх пасивів для смертних, і чи вони бувають активними
- спойлер
- зовсім різні речі для різних цілей, там ще й хеко були 930, два 8 дюймовика на кожній ЗЯ, цап мізікал фіделіті на тда1541S1 і свисток hiface2 по коаксіалу з ноута, грало воно тільки по короткій стіні. Система для 25-30 квадратів точно не 18) А тут ноутбук в 8 квадратів кімнаті для ютуба і флаків інколи, але це не точно. Як для перших колонок майже 13річній дівчинці це просто космос(біампінг, фазік наперед блутуз з телефона грає(гірше правда ніж по кабелю) місце не займають і саме головне на суму менше 5К гривень, мій перший цетнр Panasonic Sa-Ak 52 - баси роздуті верх кричить середини нема, тут інша справа, хоча басів забагато
. Попередня система 2,5К тоді коштувала. Ви все правильно порівняли таврія але не нло а ауді наприклад 
Hotspur
от би цю шайтан коробку до Harbeth P3ESR підключити, найбільш цікаво як вони звучать серед усіх пасивів для смертних, і чи вони бувають активними
Востаннє редагувалось 31.07.2025 21:48 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotspur
Member
у Harman/Kardon є невдалі моделіШура: ↑ 31.07.2025 20:52Просто для мене особисто ваше порівняня Harman/Kardon та Edifier, це як порівняння НЛО з Таврією.
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
дорого богатоFilabatya: ↑ 31.07.2025 21:35Harbeth P3ESR
-
Radio Bay
Member
Усю лажу підкреслить, це як Дженелек до встрійки. Тракт повинен бути збалансований, тому головне - колонки чи навушники таке собі твердженняFilabatya: ↑ 31.07.2025 21:35от би цю шайтан коробку до Harbeth P3ESR підключити
-
Hotspur
Member
Такс народ, замовив SMSL A300 чекаю коли приїде. Тепер наступне питання. Elac Debut 2.0 DB62 зняли з виробництва і тепер роблять Elac Debut 3.0 DB63 і чи є сенс докинути до Monitor Audio Bronze 100 
-
Radio Bay
Member
Абсолютно не цікава середина у бюджетних "моніторів", мені здається ні.Hotspur: ↑ 01.08.2025 13:02Monitor Audio Bronze 100
Зняли? Та ці Елаки будуть ще багато років продаватися
Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
Elac Debut 3.0 DB63 у продажу не проблема
-
Hotspur
Member
ок, Monitor Audio Bronze 100 зняли. Як щодо Dali Oberon 3 ?Radio Bay: ↑ 01.08.2025 13:06Абсолютно не цікава середина у бюджетних "моніторів", мені здається ні.
Відправлено через 48 секунд:
Elac Debut 3.0 DB63 Speaker Review
-
StTechnik
Member
Hotspur
Тут будет здоровая доля фанатизма - но я за этот вариант. Идеальнее бы конечно Оптикон, но там другой чуть бюджет.Як щодо Dali Oberon 3 ?
-
Radio Bay
Member
Теж норм, моя порада, підкинь монетку та купуй далішки чи елаки. Так обирати по відгукам можна пів року, по собі знаюHotspur: ↑ 01.08.2025 13:15Як щодо Dali Oberon 3 ?
Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
I like Elac 2 sound signature in tests, the sound style. Model 3 should sound like the second, the same signatureHotspur: ↑ 01.08.2025 13:15Elac Debut 3.0 DB63 Speaker Review