Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 26.07.2025 19:53
byaka: 26.07.2025 19:47 Я зовсiм недавно дивився cвiжий огляд i там же говорили що в iдеалi потрiбно бiльше 16gb
В ідеальі для кожної гри чим більше, тим краще )
byaka: 26.07.2025 19:47 Просто деякi люди тут нiколи не гуляли по нiчному мiсту пicля дощу.
Рачки? Ні, не гуляли :D
То ж "геймплей" за мишу, максимум - невеликого пса.
Побачимо як ви перевзуєтеся коли у амд з'явиться аналог.
Як вже було з фанатами амд, спочатку з dlss, а потiм з генератором кадрiв
Геральт
Member

Повідомлення

byaka
Аналог чого? Реконструктора променів? Так і минулий варіант променів ніби як норм, це постійно доводили раніше поціновувачі відображень та правильних тіней. То вже потім перевзулись.

Яка там висота бордюру в Познані, хто в курсі?
спойлер
Зображення
А ось як бачить вечірню вулицю після дощу Homo erectus:
спойлер
Зображення
Не перевзуюсь. Апскейл не використовував ні разу, генератор - 2 рази, вимушено. Промені включаю лише якщо не сильно садять швидкодію і не паскудять картинку.
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 26.07.2025 20:02 byaka
Аналог чого? Реконструктора променів? Так і минулий варіант променів ніби як норм, це постійно доводили раніше поціновувачі відображень та правильних тіней. То вже потім перевзулись.
Норм якщо не грати з path tracing де дуже багато шумiв i артефактiв через що вiдображення не дуже i коректнi
п.с. графiка на картинцi iз Познана краща! ;)
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 26.07.2025 19:43 byaka
То ексельний сайт, тут навіть забанені прямі посилання на нього.
перший раз в житті погоджуся з паном Геральтом
сайт гівна - просто намальовані картинки
тут багато хто проходив індіану і ще раз повторюсь вона їла більше 12 гіг тільки на релізі - потім це прибрали десь через тиждень(якщо не помиляюся)
Mtang
Member

Повідомлення

Читаючи останні 10 сторінок цієї теми роблю висновок чим потужніша відеокарта тим менше людина грає в ігри, а займається тільки тестами. Постає питання для чого це? Все просто, градація по бюджету да і крапка, ідеальної карти не існує, у кожного користувача свої можливості та потреби.
Striker
Member

Повідомлення

Mtang: 27.07.2025 01:33чим потужніша відеокарта тим менше людина грає в ігри, а займається тільки тестами
Це неправильний висновок, м'яко кажучи. В мене тести зайняли може перші 2-3 тижні, далі просто граю з комфортними для себе налаштуваннями.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Mtang: 27.07.2025 01:33чим потужніша відеокарта тим менше людина грає в ігри, а займається тільки тестами.
перепрошую але тут середній вік не 10-15 років, щоб ото після школи прийти повчити уроки та сісти за пк щоб годин 5 кожного дня, а літом з ранку до вечора у щось грати.
Геральт
Member

Повідомлення

byaka: 26.07.2025 20:10 Норм якщо не грати з path tracing де дуже багато шумiв i артефактiв через що вiдображення не дуже i коректнi
Чи я правильно розумію, що path tracing був покликаний покращити "традиційний" RT, натомість приніс купку шумів та артефактів і тому довелось впроваджувати ще одну мильну пропрієтаршину у вигляді реконструктора, який, проте, не завжди працює, як анонсовано?
:-/
l-m
Member

Повідомлення

Геральт: 27.07.2025 08:51
byaka: 26.07.2025 20:10 Норм якщо не грати з path tracing де дуже багато шумiв i артефактiв через що вiдображення не дуже i коректнi
Чи я правильно розумію, що path tracing був покликаний покращити "традиційний" RT, натомість приніс купку шумів та артефактів і тому довелось впроваджувати ще одну мильну пропрієтаршину у вигляді реконструктора, який, проте, не завжди працює, як анонсовано?
:-/
Питання риторичне?
Якщо раптом ні — повне трасування дуже ресурсомістке, тому в "path tracing" використовують дуже обмежену кількість променів та їх повторних відбивань. Це дає спрощену модель освітлення (особливо розсіяного світла), шуми та артефакти, які виникають у спробах прибрати їх.
Ektalion
Member

Повідомлення

Ціни :lol:
спойлер
Зображення
Чекаємо обгрунтування місцевого школяра - якщо в людей грошей більше нема, а ЛОХ БВ/радеон ніні, то ВАРТО купляти :lamer:
byaka
Member

Повідомлення

Ektalion: 28.07.2025 00:25 Чекаємо обгрунтування місцевого школяра - якщо в людей грошей більше нема, а ЛОХ БВ/радеон ніні, то ВАРТО купляти :lamer:
А що ви хочете почути?Продукивнicть як в rtx4060 ну i цiна вiдповiдна
Завжди можно купити Nintendo Switch Lite за 6к i грати на уроках
Востаннє редагувалось 28.07.2025 01:13 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
Геральт
Member

Повідомлення

byaka
А продуктивність порівняно з 3060Ti, як?
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 28.07.2025 01:06 byaka
А продуктивність порівняно з 3060Ti, як?
Хороша,кс та дота літає ;)
Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual на старi взагалi коштував 26к, по старому курсу доллара - 759$. Зараз це було б 32к грн! ;)
https://www.techpowerup.com/review/giga ... oc/33.html
Востаннє редагувалось 28.07.2025 01:23 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
Геральт
Member

Повідомлення

byaka
Та не дуже, якщо від поточного співвідношення ціни відштовхуватись, чи тут інше?
Вкладення
1.jpg
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 28.07.2025 01:21 byaka
Та не дуже, якщо від поточного співвідношення ціни відштовхуватись, чи тут інше?
Cпіввідношення майже як в rtx2080super, а ви ще носом крутите :laugh:
Patruletz
Member

Повідомлення

її куплять ті хто банально не знає всіх нюансів та характеристик та можуть запихнути у всілякі готові збірки де напишуть типу "ПК для новачка у кіберспорті"
Vlaad13
Member

Повідомлення

Ektalion: 28.07.2025 00:25 Ціни :lol:
спойлер
Зображення
Чекаємо обгрунтування місцевого школяра - якщо в людей грошей більше нема, а ЛОХ БВ/радеон ніні, то ВАРТО купляти :lamer:
вас на хотлайні прибанили і тепер ви не можете знайти нормальних цін?
добре допоможу вам - бо бачу у вас невистачає трохи розуму
https://can.ua/msi-geforce-rtx-5050-8g- ... ent=393918

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Геральт: 28.07.2025 01:21 byaka
пане Геральт вам вже 100 500 разів пояснювали чому люди не куплять 6700хт за 10к на Лох.юа
немає гарантії
відсутня можливість взяти кредит
маленьке енергоспоживання
відсутність технологій
я не хочу повторювати весь це срач знову

саме вас ніхто нові карти купувати не змушує - але знову ж таки без купленних нових карт, не було б ринку БВ карт
я б ще міг зрозуміти покупку 6000 серії якщо б там був ФСР 4 - але Ліза прокидала всіх червоних в цьому моменті
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G
36міс, кредит, швидша, 12гіг. Імхо, краще виконання, ніж той вантуз.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 28.07.2025 14:01 Vlaad13
GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G
36міс, кредит, швидша, 12гіг. Імхо, краще виконання, ніж той вантуз.
тут на 700 гривень дорожче
але якщо вже так дивитися можна докинути ще 500 і взяти 4060 паліту
я вам так скажу ринок БВ карт не прям великий і я думаю якщо б прям усі навіть ломанулися купляти бв карти - їх би не вистачило на всіх
і якщо чесно я не розумію вашої тяги до старих карт, якщо є нові за +- таку ж ціну
ви звісно можете і далі радити це все, просто в мене інша думка з цього приводу
просто в мене дуже сильно підгорає що коли купуєш стару БВ карту - що немає гарантії, також потрібен новий дегенератор бо скоріше за все людина захоче пограти у щось сучасне а на дешевій карті це зробити важкувато на голій продуктивності (а грошей на потужну карту у нас же немає)
плюс дрова завжди оптимізують під нові карти
Відповісти