На що здатні ноутбуки з GeForce RTX 50 у сфері ШІ та створення контенту

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kashtan
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити На що здатні ноутбуки з GeForce RTX 50 у сфері ШІ та створення контенту
Невже справді все так погано, що вже реклама навіть не підписується рекламою? 4 стаття про блеквелл. Я його тепер точно не куплю через таку агресивну і нав'язливу подачу.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Kashtan: 26.07.2025 12:36 Пропоную обговорити На що здатні ноутбуки з GeForce RTX 50 у сфері ШІ та створення контенту
Невже справді все так погано, що вже реклама навіть не підписується рекламою? 4 стаття про блеквелл. Я його тепер точно не куплю через таку агресивну і нав'язливу подачу.
Цей сайт тримається на рекламі, уявляєш? Що їм ще рекламувати як не залізки? Ти його і так не купив би, що це за причина "нав'язлива подача?" на профільному сайті, які ж ми ніжні
leif
Member

Повідомлення

Kashtan: 26.07.2025 12:36 Я його тепер точно не куплю через таку агресивну і нав'язливу подачу.
спойлер
Зображення
Так ніхто ж не змушує відкривати і читати матеріал, якщо не цікаво. В чому проблема? "Агресивна подача" це сам факт появи на сайті подібних матеріалів ? Уух, агресія!! Доколє!
MqM
Member

Повідомлення

Розсмішила розповідь про ноутбук Асус Проарт з 8 гігами відеопамяті для ші, і нічого що це типу професійне рішення це просто мінімум доя входу у ші сферу? Для розгортання првноцінних можнлей бажано 16 і більше гіг.
Я так зрозумів крім нейронок Нвідіа в основному і немає про що розповісти? Тільки от Адоб Файрфлай згадали (правда там хмарні обчислення і до продуктивності це немає відношення)
Nick_888
Member

Повідомлення

ШІ і 8 ГБ відеопам'яті - речі несумісні
tablestikus
Member

Повідомлення

Kashtan: 26.07.2025 12:36 Пропоную обговорити На що здатні ноутбуки з GeForce RTX 50 у сфері ШІ та створення контенту
А до цього в тебе вже в корзині було дві штуки і ти от-от збирався замовити?
f24gun69
Member

Повідомлення

Що ти пропонуєшь " обговорити" ? Власну неспроможність придбати блеквелл ? Навіщо це робити так агресивно і нав'язливо ?
Може іноді промочати ?
mt53de6
Junior

Повідомлення

Nick_888: 26.07.2025 13:11 ШІ і 8 ГБ відеопам'яті - речі несумісні
Это уже какая-то мантра, один раз услышали и повторяете. Для задач упомянутых в статье более чем 8гб хватает, все упомянутые кейсы это утилиты решающие узкий спектр задач, они сами по себе уже оптимизированные

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Enjthesilence: 26.07.2025 12:45
Цей сайт тримається на рекламі, уявляєш? Що їм ще рекламувати як не залізки? Ти його і так не купив би, що це за причина "нав'язлива подача?" на профільному сайті, які ж ми ніжні
сайт или администрация? ))
Enjthesilence
Member

Повідомлення

mt53de6: 26.07.2025 13:42
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Enjthesilence: 26.07.2025 12:45
сайт или администрация? ))
сайт працює не від того, що ти донатиш на його підтримку, еге ж? і поки ми маємо змогу сратись на цьому форумі, я за будь-яку рекламу, мені начхати яким чином воно працює.
MqM
Member

Повідомлення

Скажу, що сумісні, але через біль та страждання з урізаними можливостями. Спеціально купляти собі під ші саме такі рішення це треба бути шизоїдом. Ні про яке конкурентне професійне використання тут і мови не може бути. Коли інші розгортають повноцінні моделі на 14-16 мільярдів параметрів, то з 8 гігами кількістю отримують квантовані обрізані, що звісно відображається на результатах генерацій
mt53de6
Junior

Повідомлення

MqM: 26.07.2025 14:18
Скажу, що сумісні, але через біль та страждання з урізаними можливостями. Спеціально купляти собі під ші саме такі рішення це треба бути шизоїдом. Ні про яке конкурентне професійне використання тут і мови не може бути. Коли інші розгортають повноцінні моделі на 14-16 мільярдів параметрів, то з 8 гігами кількістю отримують квантовані обрізані, що звісно відображається на результатах генерацій
Большинство профессионалов используют облачные решения, и вообще не знают боли, опрос среди друзей показывает, что кампании арендуют железо в облаке или используют готовые облачные решения, это тупо гибче с учетом как быстро происходит развитие. Это энтузиастам интересно локально все запускать, ковырять и беспокоится о приватности. Но я конечно не отрицаю что хотелось бы все запускать локально в один клик без всяких нюансов
konb999
Member

Повідомлення

Я думаю, что все намного проще- скорее потому что в кармане мышь првесилась, но, - если тебе так проще то, ок, все прочитали!
sagifire
Member

Повідомлення

Ноутбук для роботи з ШІ це як "ігровий" ноутбук чи ще гірше ?
OldGoodGames
Member

Повідомлення

На що здатні ноутбуки з GeForce RTX 50 у сфері ШІ та створення контенту
мітку треба вішати не "огляд" а реклама, а то я вже повівся :laugh:
і якої лапші люди не понавішують на вуха заради грошей :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

mt53de6: 26.07.2025 16:46
MqM: 26.07.2025 14:18

Большинство профессионалов используют облачные решения, и вообще не знают боли, опрос среди друзей показывает, что кампании арендуют железо в облаке или используют готовые облачные решения, это тупо гибче с учетом как быстро происходит развитие. Это энтузиастам интересно локально все запускать, ковырять и беспокоится о приватности. Но я конечно не отрицаю что хотелось бы все запускать локально в один клик без всяких нюансов
Тільки от всі забувають прочитати юридичний договір тих рішень, що компанії не передають повне авторське право, і є співвласниками авторсткого права і в разі чого можуть використовувати роботи у власних цілях:) Цю тему розбирали на ютубі і я був в шоці.
А ще ви забуваєте за черги та ліміти (вони не такі великі, як здається, в враховуючи, що генерації не з першого разу ідеальні, то можна уявити.
Надіюсь о ті твої професіонали не побіжать в паніці побачивши Comfyui?
А то освоїти десять повзунків на онлайн сервісах великого професіоналізму не вимагає:) пс я просто бачив комерційні курси в Україні і у мене багато питань)

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
sagifire: 27.07.2025 00:06 Ноутбук для роботи з ШІ це як "ігровий" ноутбук чи ще гірше ?
В даному випадку чистий маркетинг, репутацію Проарт і ту добють
AndrewV
Member

Повідомлення

В части Neural Filters программьі Photoshop Smart Portrait - там же написано, что обработка в облаке. Видеокарта не причем. Зачем вводить читателей в заблуждение?
Відповісти