Відбулася велика демонстрація гри Ghost of Yōtei

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Відбулася велика демонстрація гри Ghost of Yōtei Та ж Цусіма, але з ж гг, це добре. Що правда лице... Но нічо, можна трішки й суровим бабовойном пограти.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

я так розумію крім "помсти за родину" сценаристи сьогодні нічого не можуть вигадати, прикро.
Steady Connection
Junior

Повідомлення

Виглядає непогано. Цікаво скільки років доведеться чекати релізу на ПК
CrypteX
Member

Повідомлення

Судя по показаному - очередная игра по сейфовой сони формуле прямиком из 2017-2020 и не сработает такое в 2025. Те же механики, тот же сюжет, те же локации и текстуры, те же активности. Такой же примитивный стелс и паркур. Из нового увидел вместо стоек - разные виды оружия + дали нпс напарника. Маловато для сиквела. Обещали улучшить открытый мир, но есть подозрение что в их понимании это просто сделать его больше и засунуть туда еще больше вышек для гринда.

Вангую судьбу второго хорайзона, выйдет на хорошие отзывы 8+ и будет забыта через неделю-две с продажами в 3 раза меньше 1й части.
Kashtan
Member

Повідомлення

Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
stakanctl
Member

Повідомлення

Kashtan: 11.07.2025 12:07 Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
Показываю. Еще вопросы?
спойлер
Зображення
SmileKnight
Member

Повідомлення

stakanctl: 11.07.2025 12:35
Kashtan: 11.07.2025 12:07 Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
Показываю. Еще вопросы?
спойлер
Зображення
Ахахахха :gigi: :lol: ай молодець :beer:
kairo
Member

Повідомлення

Kashtan: 11.07.2025 12:07Покажіть мені бабу яка здатна виграти в середньопідготовленого мужика. Тим паче проти купи середньопідготовлених мужиків.
спойлер
Зображення
Ще для олдів:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Геральт
Active Member

Повідомлення

Одна з найкращих бойовок, якщо взагалі не найкраща. Сподіваюсь на ПК довго чекати не доведеться
Telcontar
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.07.2025 11:41 я так розумію крім "помсти за родину" сценаристи сьогодні нічого не можуть вигадати, прикро.
Цього разу як раз помста чисто за себе і свою вбиту сім'ю. Ніякої самурайщини і визволення наріду від гніту.
Nutbar
Member

Повідомлення

Пробував пограти в "Цусіму". Нудота ще та. Бойовка ні про що: стелс, кущі, легкий удар, важкий, блок… і ще ці набридливі дуелі. Може в другій половині гри цікавіше після прокачки, але як до неї пробитись через ці нудні муки не зрозуміло. Катсцени взагалі викидають тебе з гри - таке враження, що ти не гравець, а просто споглядач. Гарна картинка, але порожня і вторинна. Якщо тут буде те саме, то зовсім не цікаво.
EL_FRENK
Junior

Повідомлення

Анна Куркурина такая: "готовь жопу салага"

Відправлено через 32 секунди:
Анна Куркурина такая: "готовь жопу салага"
Відповісти