простите, а можно было не вы...какывать Старфилд, а выпустить Фолыч? риторический вопрос
Новини
Останні статті і огляди
Чутки: Bethesda працює над кількома іграми серії Fallout
-
n6407
Member
Предлагаю обсудить Чутки: Bethesda працює над кількома іграми серії Fallout
простите, а можно было не вы...какывать Старфилд, а выпустить Фолыч? риторический вопрос
-
Lekrs
Member
Колись там вийде, колись там пограємо.
-
Graveworm
Member
Може краще не треба? 

-
Nehrk
Member
А там будут небинарные рейдеры? Хочу играть за квадроберов
-
Nekros
Member
Можна було вже і новий TES викатити який анонсували ще 7 років томуn6407: ↑ 09.07.2025 12:56
простите, а можно было не вы...какывать Старфилд, а выпустить Фолыч? риторический вопрос![]()
-
Scoffer
Member
не можна, у тодда давно клепка запала на баггерфол в космосіn6407: ↑ 09.07.2025 12:56а можно было не вы...какывать Старфилд
-
Nekros
Member
Почекай, там ще будуть платні скіни для них як була платна броня для коней у облівіонNehrk: ↑ 09.07.2025 13:43 А там будут небинарные рейдеры? Хочу играть за квадроберов
-
Scoffer
Member
роблю ставку на те що його перенесуть ще на 7 років, повістка дещо змінилась, і гра про утиснених в хаммерфелі не сприйметься так як планували з самого початкуNekros: ↑ 09.07.2025 13:43Можна було вже і новий TES викатити який анонсували ще 7 років тому
-
Nehrk
Member
Nekros типа ездить на них? Оу щит
-
Enjthesilence
Member
Дайте нормальний ремейк НВ під новий сезон серіалу, дуже в тему як раз якщо брати до уваги чим закінчується 1й сезон. Після того як серіал нафармив бабки і сильно бустанув продажі старих частин, не здивуюсь, якщо новий «тес» перенесуть, через фолич
-
MqM
Member
Експерименти з новими тайтлами це добре, жаль, що криво вийшло. А то коли розробники лише старі серії продовжують і ні на що більше бажання і фантазії немаєn6407: ↑ 09.07.2025 12:56 Предлагаю обсудить Чутки: Bethesda працює над кількома іграми серії Fallout
простите, а можно было не вы...какывать Старфилд, а выпустить Фолыч? риторический вопрос![]()
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Вам то смішно, але в цей всесвіт якісь квадробери канібали би вписалисяNehrk: ↑ 09.07.2025 13:43 А там будут небинарные рейдеры? Хочу играть за квадроберов
-
Барбарис
Member
З огляду на виконання The Outer Worlds не вірю, що Нью Вегас 2 від обстдіанів буде цікавим.
-
Ararat
Member
Вы... какали бы новый фолыч все бы спрашивали можно ли прекратить ... труп стюардесы и сделать что то новое.n6407: ↑ 09.07.2025 12:56 Предлагаю обсудить Чутки: Bethesda працює над кількома іграми серії Fallout
-
taras_cs
Member
Скажіть, а чи є сенс купувати Skyrim Anniversary Upgrade, щоб моди без проблем ставити, наприклад?
Чи немає сенсу його брати навіть із знижкою?
Чи немає сенсу його брати навіть із знижкою?
-
NUN4AG
Member
Fallout 69, Fallout 4 Complete GOTY Definitive Remastered Edition та Shelter 2?
Років 10 назад я би дуже чекав на Fallout 5/Fallout NV 2/збірник ремастерів/ремейків класики (хоч ізометричний, хоч "оновлений"), але наврядчи нас очікує щось набагато краще за F76/Starfield від Беседки чи The Outer Worlds/Avowed від Обсідіанів.
Ну може ізометрія від Обсідіанів і непогана задумка - готова база вже є і треба лише перенести на сучасний рушій.
Років 10 назад я би дуже чекав на Fallout 5/Fallout NV 2/збірник ремастерів/ремейків класики (хоч ізометричний, хоч "оновлений"), але наврядчи нас очікує щось набагато краще за F76/Starfield від Беседки чи The Outer Worlds/Avowed від Обсідіанів.
Ну може ізометрія від Обсідіанів і непогана задумка - готова база вже є і треба лише перенести на сучасний рушій.
-
Draqoon
Member
Треба просто нью вегас як з облівіоном і всьо, більше від беседки нічого не треба, все інше зроблять люди для себе. 
-
Scoffer
Member
taras_cs
Не зрозуміло питання. Anniversary Upgrade це просто набір, на мою думку не дуже якісних, модів до Special Edition. Всі моди що стають на спешл, стануть і на анівесарі. Чи існують моди залежні від модів анівесарі? Ну, мабуть існують, чом би і ні, але я про такі не чув, а значить що це явно щось не надто популярне.
Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
За свої сто з чимось там гривень що зараз знижка за апдейт брати можна. Не сподобається - моди завжди можна вимкнути.
Не зрозуміло питання. Anniversary Upgrade це просто набір, на мою думку не дуже якісних, модів до Special Edition. Всі моди що стають на спешл, стануть і на анівесарі. Чи існують моди залежні від модів анівесарі? Ну, мабуть існують, чом би і ні, але я про такі не чув, а значить що це явно щось не надто популярне.
Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
За свої сто з чимось там гривень що зараз знижка за апдейт брати можна. Не сподобається - моди завжди можна вимкнути.
-
Rex
Member
Nekros
Я вже не дочекаюся, коли вийде Скайрім 2. Перша частина дуже зайшла!Можна було вже і новий TES викатити
-
CrypteX
Member
Очень бы хотелось, чтоб повторилась история и начала 2010х, чтоб фол5 от Тодда провалился, а НВ2 от обсидиан был такой же крутой как первый.
В идеале, фолач бы полностью отдать основной команде обисидиан, позвать Авеллона и ко (а не умельцев сделавших Avowed), вот это был бы топ. А Тодда заставить делать ТЕС, т.к. беседка игр другого типа не умеет делать. Но увы, тут как в рекламе думаю "це, синку, вже фантанстика....", и получим максимум ремастер нв1 под выход 2го сезона сериала
В идеале, фолач бы полностью отдать основной команде обисидиан, позвать Авеллона и ко (а не умельцев сделавших Avowed), вот это был бы топ. А Тодда заставить делать ТЕС, т.к. беседка игр другого типа не умеет делать. Но увы, тут как в рекламе думаю "це, синку, вже фантанстика....", и получим максимум ремастер нв1 под выход 2го сезона сериала
-
Buldozer.
Member
Катаю сейчас НВ на монике 34 в 3к. Ну смотриться грустно.
Возьмите мои деньги и дайте ремастер 3 и НВ.
Куда платить уже?
Возьмите мои деньги и дайте ремастер 3 и НВ.
Куда платить уже?