Тестування Digital Foundry показало, що PlayStation 5 Pro забезпечує продуктивність на рівні Radeon RX 9060 XT і GeForce RTX 5060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ektalion
Member

Повідомлення

nikolaiii: 09.07.2025 12:15 Інакше він маленький, як і звичайний монітор. У мене до телевізора не більше ніж 1.5 метри. Монітор за яким я зараз сиджу займає такий же кут огляду, хоча він 27". Для тих хто не зрозумів, на цьому телевізорі вміщається 4 FullHD монітори 27.5 дюйми. Тобто піксель як я і казав з відстані півтора метри дуже помітний.
На відстані 1м очі ще нормально сприймають до 40", далі ти будеш крутити головою.
nikolaiii
Member

Повідомлення

Ektalion
Ти чесно скажи, ти бот? Півтора метри це не метр, телевізор має відносний розмір як монітор з відстані витягнутої руки. І піксель там жирний, я вже написав чому. А дехто писав про 85" 1440.
Filabatya
Member

Повідомлення

людина про ppi пише. 92 це мінімум для моніка
Ektalion
Member

Повідомлення

nikolaiii: 09.07.2025 14:18 Ти чесно скажи, ти бот? Півтора метри це не метр, телевізор має відносний розмір як монітор з відстані витягнутої руки. І піксель там жирний, я вже написав чому. А дехто писав про 85" 1440.
Що ти так порвався скоро. Спеціально для тебе перевіряв свій ТВ 55 і щось зовсім не прикольно його дивитись з метра.
Desper_FiM
Junior

Повідомлення

Я где то упустил, или во времени потерялся :-/ с каких пор бюджетные затычки по типо 50/60 серии карт от зелёных стали стоить как пол компьютера? Или хомячки схавали, и продолжают хавать :rotate:
Відповісти