Новини
Останні статті і огляди
З’явилися перші деталі сюжетної кампанії нової Battlefield
-
proos
Member
Предлагаю обсудить З’явилися перші деталі сюжетної кампанії нової Battlefield
вот зачем? сделайте нормальный классический мультиплеер и вас на руках будут носить или они что дебилы? не понимают этого?
вот зачем? сделайте нормальный классический мультиплеер и вас на руках будут носить или они что дебилы? не понимают этого?
-
Enjthesilence
Member
вони мріють про свою "кол оф дюті", тому треба сюжетку і безкоштовний брproos: ↑ 08.07.2025 14:49 Предлагаю обсудить З’явилися перші деталі сюжетної кампанії нової Battlefield
в 3 і 4 бф досить непогані сюжетки були, в бф1 2016 року також
-
Wahoo
Member
Электроникам финансовые показатели фифы мозги расплавили и давно. Как будто там целый отдел контуженых Ивов Гиймо сидит и нажимает красную кнопку по кулдауну.
-
lamer
Member
IMHO сюжетка що в СoD, що в BF малоцікаві. Основні покупці це онлайн геймери.
-
Keyser Soze
Member
Мечты, мечты...сподівання, що гра залучить до 100 мільйонів гравців
С такой графикой и механикой игры, которую они дали на опробовать в альфа версии, можно этот проект уже закрывать...
Серьёзно?400 мільйонів доларів ще у 2023 році
Ото распил был
-
Евгений King
Member
Сподіваюсь EA всруться і може наступна BF піде по канонам BF 3-4
Хоча... Є вже Delta Force, нашо треба та BF
-
lamer
Member
Якщо вони всруться то наступної батли може і не бути.Евгений King: ↑ 08.07.2025 15:22 Сподіваюсь EA всруться і може наступна BF піде по канонам BF 3-4
-
proos
Member
А они обделаются если не будет классического мультиплеера, инфа соткаlamer: ↑ 08.07.2025 15:24Якщо вони всруться
-
Евгений King
Member
Це теж чудово!lamer: ↑ 08.07.2025 15:24Якщо вони всруться то наступної батли може і не бути.Евгений King: ↑ 08.07.2025 15:22 Сподіваюсь EA всруться і може наступна BF піде по канонам BF 3-4
Нашо ігри, в котрі грати бридко
PS: після того як EA видали бан мені і товаришам, коли ми купили підписку EA через Турцію дешевше на 20%, щоб побігати в BF, вони для мене вмерли як компанія. Я розумію все, що можливо якісь аспекти користувацької угоди було порушено, та її ніхто не читає, випиши попередження - ні вони бани роздали. А при зверненні в саппорт нас досі на русню кидає, котрі тупо тижнями ігнорять звернення і мовчки закривають. С - сервіс, хай тонуть з таким сервісом і відношенням.
PSPS: як показали китайці з Delta Force та Arena Breakout, вони вміють не тільки якісно копіювати з переносом на новий двигун, а ще й покразувати проекти, варто тільки поглянути на онлайн всіх версій BF та Delta Force, остання взула всіх
Востаннє редагувалось 08.07.2025 15:38 користувачем Евгений King, всього редагувалось 1 раз.
-
SERGBILL
Member
двое мої товаришів працюють у геймдеві, обидва не те що у свої, а взагалі в ігри не грають. і здається мені, що це норма для геймдева.
-
Voozy
Member
А мне синглы в Батлах всегда нравились. Ещё начиная с Бед Компани. Хоть и короткие, но на фросте выглядит как конфета. Вспомнить только Батлу 1.
В PvP играть слишком стар, енивей. Желания тягаться с 16-ти летними трайхардами уже нету.
В PvP играть слишком стар, енивей. Желания тягаться с 16-ти летними трайхардами уже нету.
-
fantomrulezz
Member
Є люди, в яких часу на мультик немає, а в сінгловий шутер поганяти хочеться.proos: ↑ 08.07.2025 14:49 Предлагаю обсудить З’явилися перші деталі сюжетної кампанії нової Battlefield
В Бед компані 1-2 та в БФ3-4 сюжетки були непогані, такий собі сюжетний туторіал до мультиплеєра.
-
Georgin
Member
SERGBILL
Переважна більшість "геймдевелоперів" в Україні працює або на аутсорсі, або робить виключно донатне сміття для смартфонів.
У першому випадку вони просто бачать таску і механічно її втілюють, а у другому - розбивають якусь "Candy Crash Saga" на елементи і змінюють рівно на стільки, щоб не отримати судовий позив.
Там немає жодного стимулу розвиватись, ризикувати і робити цікаві речі.
Грати в таке - себе не поважати.
Переважна більшість "геймдевелоперів" в Україні працює або на аутсорсі, або робить виключно донатне сміття для смартфонів.
У першому випадку вони просто бачать таску і механічно її втілюють, а у другому - розбивають якусь "Candy Crash Saga" на елементи і змінюють рівно на стільки, щоб не отримати судовий позив.
Там немає жодного стимулу розвиватись, ризикувати і робити цікаві речі.
Грати в таке - себе не поважати.
-
kairo
Member
В мене знайомі вже багато років в геймдеві, грають багато.SERGBILL: ↑ 08.07.2025 15:35двое мої товаришів працюють у геймдеві, обидва не те що у свої, а взагалі в ігри не грають. і здається мені, що це норма для геймдева.
-
Hotspur
Member
Мені поодобалась кампанія в БФ3 та БФ 4
-
Megaclite
Member
Для тих в кого ігрова імпотенція настала, то їм цікавіше ігри створюватиSERGBILL: ↑ 08.07.2025 15:35 двое мої товаришів працюють у геймдеві, обидва не те що у свої, а взагалі в ігри не грають. і здається мені, що це норма для геймдева.
-
MqM
Member
До нової Дельти є багато питань, а сюжетку вони технічно реалізували криво і тупо, геймплей теж страждає на реалізацію в ля шутери початку нульовихЕвгений King: ↑ 08.07.2025 15:22 Сподіваюсь EA всруться і може наступна BF піде по канонам BF 3-4
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Це дуже дивно, хоча залежить від конкретних посад які займають. Якщо люди займають геймдизайном, артом і всім що на пряму впливає на геймплей то як вони роблять якісні ігри?SERGBILL: ↑ 08.07.2025 15:35 двое мої товаришів працюють у геймдеві, обидва не те що у свої, а взагалі в ігри не грають. і здається мені, що це норма для геймдева.
-
SmileKnight
Member
Мені завжди подобалось грати в компанії "Battlefield"
BF3 і BF4 — класика з драйвом.
BF1 — емоційна й атмосферна, реально чіпляє.
BFV — намагались подати історії з різних фронтів, але подача вийшла трохи сумбурна, хоча деякі місії дійсно круті.
Загалом: 3, 4 і 1 — топ.
5ка — на любителя, але недооцінювати не варто
BF3 і BF4 — класика з драйвом.
BF1 — емоційна й атмосферна, реально чіпляє.
BFV — намагались подати історії з різних фронтів, але подача вийшла трохи сумбурна, хоча деякі місії дійсно круті.
Загалом: 3, 4 і 1 — топ.
5ка — на любителя, але недооцінювати не варто
-
AlcoRider
Member
Зараз граю тільки в BF1. Великі сумніви стосовно 6-ї. Якщо буде знову перевантаження з різнокольоровим HUDом, в стилі кіберпанку - нічого атмосферного можна не чекати
-
tornadox
Member
Delta Force шлак забитий чітерами, платними скінами і китайським бекдором античітом. Єдиний варіант грати всі ці мережеві шутани це на консолі.
В BF1/V досить гарний візуал навіть нас сьогоднішній день без всяких ДЛСС там променів і запускається на доволі старому залізі. От те що вони забанили лінукс, пішли в персональний бан ліст, так як проблему чи вирішило рівно відрізавши чітерів які скасували безплатні чіти. Платні чіти обходить любий античіт, а ще є DMA.
По факту кампанія в батлі по мотивам старих війн була цікавою, але те що вони пропонують зараз зовсім не цікаво.
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
В BF1/V досить гарний візуал навіть нас сьогоднішній день без всяких ДЛСС там променів і запускається на доволі старому залізі. От те що вони забанили лінукс, пішли в персональний бан ліст, так як проблему чи вирішило рівно відрізавши чітерів які скасували безплатні чіти. Платні чіти обходить любий античіт, а ще є DMA.
По факту кампанія в батлі по мотивам старих війн була цікавою, але те що вони пропонують зараз зовсім не цікаво.
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Після невдалого БР в BFV та 2042 вони здається відкинули цю ідею. А ті хто хотіли грати в цей режим давно в КоДі який вважається одним з кращих на даний момент з серії.Enjthesilence: ↑ 08.07.2025 14:52вони мріють про свою "кол оф дюті", тому треба сюжетку і безкоштовний бр